Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sağolun.Ben sadece c'yi biçimlendirdim yanlışlıkla.Diğer bölüm format atarken recovery partition olarak gözükmesi gerekmez mi?Ben format atarken göremedim.
    Yeni bir hard disk almış gibi F9 yaparak kurulumu yaparsam recovery bölümünün kendiliğinden oluşacağını söylüyorsunuz.
    Teşekkürler.
  • Örneğin yeni bir harddisk alıp f9 yaparak DVD den kurulum yaparsak, bilgisayar ilk aldığımız hali gibi recovery bölümü vb. gelir mi?
    F9 ile DVD den recovery yapmanın Bilgisayar içerisinde ilk gelen harddisk ile bir bağlantısı yok o zaman.
  • Ayrı harddisk olan D deki bilgilerim F9 ile DVD den recovery yaparsam gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan1005

Ayrı harddisk olan D deki bilgilerim F9 ile DVD den recovery yaparsam gider mi?

GİDER
  • Beyler merhaba bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum ben makina ma format atmak istiyorum fakat bildiginiz gibi C ve D kısımları 900-900 ayrılmıs ben format atarken C D E belirledigim şekilde ayırmak istiyorum fakat D ye şu an atmıcam sadece C yi 2 tane daha sürücü yaparak atmak istiyorum D ye dokunmama sebebim 900 gb ye yakın önemli veri olması :) nasıl yapabilirim CD ye gerek var mı format icin yoksa recovery den ayırabilir miyim C D E diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavercengo

Beyler merhaba bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum ben makina ma format atmak istiyorum fakat bildiginiz gibi C ve D kısımları 900-900 ayrılmıs ben format atarken C D E belirledigim şekilde ayırmak istiyorum fakat D ye şu an atmıcam sadece C yi 2 tane daha sürücü yaparak atmak istiyorum D ye dokunmama sebebim 900 gb ye yakın önemli veri olması :) nasıl yapabilirim CD ye gerek var mı format icin yoksa recovery den ayırabilir miyim C D E diye ?

Recovery bildiğim kadarıyla Windows'un kurulu olduğu bölümü sıfırlıyor D'e dokunmaz herhalde.Diski bölmek için Başlat'tan disk yönetimi programını kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Beyler merhaba bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum ben makina ma format atmak istiyorum fakat bildiginiz gibi C ve D kısımları 900-900 ayrılmıs ben format atarken C D E belirledigim şekilde ayırmak istiyorum fakat D ye şu an atmıcam sadece C yi 2 tane daha sürücü yaparak atmak istiyorum D ye dokunmama sebebim 900 gb ye yakın önemli veri olması :) nasıl yapabilirim CD ye gerek var mı format icin yoksa recovery den ayırabilir miyim C D E diye ?

Recovery bildiğim kadarıyla Windows'un kurulu olduğu bölümü sıfırlıyor D'e dokunmaz herhalde.Diski bölmek için Başlat'tan disk yönetimi programını kullanabilirsiniz

Teşekkür ederim bilgilendirme için.Şimdi bir sorum daha olucak bilgisayarımda 2 gündür acayip bir fan gürültüsü var hatta fan gürültüsü gitti onun yerine motor sesi gelmiş sanki.Bunun nedeni ne olabilir ? örnek vercek olursam hp coolsense calıstırdıgımız zaman mesela en soguk modu aldıgında fan sesi yükselir fakat bende fan sesi degil başka bir ses hırlama sesi gibi anlatabilmişimdir umarım ? Laptop u alalı 1 sene olucak haziran ayında ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Acaba Fan kısmı cok mu tozlandı da böyle acayip bir ses cıkarıyor ?öneriniz var mı acaba ne yapabilecegim hakkında ?Belki de gürültülü çalışan şey
    Hardisk mi acaba ? ben içini acayip bir şekilde doldurdum 2 TB den sadece 35-40 gb lik boş alan kalmıstı.Bunu düşünerekten bugun 1 TB ye yakın yer açtım fakat bi değişiklik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavercengo -- 13 Mayıs 2012; 11:48:42 >

• Fan tozlanmıştır 1 sene uzun bir süre zarfı.Elektrik süpürgesiyle fanın olduğu bölümü çekin işe yaradığını göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fan tozlanmıştır 1 sene uzun bir süre zarfı.Elektrik süpürgesiyle fanın olduğu bölümü çekin işe yaradığını göreceksiniz

Elektirik süpürgesi ile yapmak sağlıklı olur mu diyorsunuz laptop u kapatayım fan ın oldugu kısmı bildiginiz elektirikli süpürge ile cekeyim ?
  • Şu an yurtdısındayım Haziran ayında Türkiyeye dönücem servise vermem de fayda var mı ve hic format atmadım aldıgımdan beri, sadece bu sorundan dolayı değil ekranda yatay bir şekilde kırmızı çizgiler var bu sorunla karsılasan arkadas var mı merak ediyorum mesela arka plan siyahken veya film izliyorsunuz biraz karanlık bir sahnede bariz belli oluyor
  • quote:

quote:

Fan tozlanmıştır 1 sene uzun bir süre zarfı.Elektrik süpürgesiyle fanın olduğu bölümü çekin işe yaradığını göreceksiniz

Elektirik süpürgesi ile yapmak sağlıklı olur mu diyorsunuz laptop u kapatayım fan ın oldugu kısmı bildiginiz elektirikli süpürge ile cekeyim ?

Normalde Hp kendi sitesinde hava kompresörü ile yapılmasını önermiş ama süpürge daha sağlıklı kompresör tozları cihazın içine gönderir.Ben de ayda bir yaparım cihaz ilk günkü gibi sessizlikte çalışıyor

• Dediğinizi yaptım fakat benim fandan gelen ses sanki sana bir şey sürtüyormuş gibi yani fan sesi normal cıkmıyor sürtülen şeyin sesi cıkıyor gibi ben tekrar tekrar elektirik süpürgesiyle denicem şanşımı bakalım...Yinede teşekkür ederim
  • Bu yukarıda bahsettiğim fan sesi olayı acaba ses Hardisk ten mi geliyor cok gürültülü çalısıyor olabilir mi ? Cünkü normal bir fan sesi değil
  • quote:

Bu yukarıda bahsettiğim fan sesi olayı acaba ses Hardisk ten mi geliyor cok gürültülü çalısıyor olabilir mi ? Cünkü normal bir fan sesi değil

Sanmam
    5400 rpm düzgün bir Hdd o kadar gürültülü çalışmaz kafada bir sorun olursa dediğiniz düşünülebilir
  • laptopu ma yarın da komprösor u üflettirecem bakalım değişicek mi sonuc görücez ? Bir de sormak istedigim birsey daha var laptopa format atıcam fakat ben recovery denen şeyi hp support vs.... olan tüm herşeyi silicem yani normal CD den atıcam format b şekilde formatlamam sağlıklı olur mu sizce ben hp nin sitesinden gerekli driver ları indiririm zaten sonucta senelerce aynı şeye bağlı kalmak zorunda değilim sanırım.. Fikriniz nedir öğrenebilir miyim acaba ? veya önereceginiz birsey var mıdır formatla ilgili (CD sonucta orjinal değil ama crackli olucak tabi laptop Home Premium oldugu icin serial key i gireririm yani)
  • Eğer recovery'den format atıcam diyelim D ye dokunmak istemiyorum C ye atsın ve C yi de ben 900 GB nin yarı yarıya böolmek istiyorum bu mümkun mu ?öyleyse nasıl yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ?
  • arkadaşlar benım 6000st nin fanı çalıştığında oyunlarda veya filmlerde devreye girdiğinde laptopta titreme hissediyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim bilgilendirme için.Şimdi bir sorum daha olucak bilgisayarımda 2 gündür acayip bir fan gürültüsü var hatta fan gürültüsü gitti onun yerine motor sesi gelmiş sanki.Bunun nedeni ne olabilir ? örnek vercek olursam hp coolsense calıstırdıgımız zaman mesela en soguk modu aldıgında fan sesi yükselir fakat bende fan sesi degil başka bir ses hırlama sesi gibi anlatabilmişimdir umarım ? Laptop u alalı 1 sene olucak haziran ayında ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.Acaba Fan kısmı cok mu tozlandı da böyle acayip bir ses cıkarıyor ?öneriniz var mı acaba ne yapabilecegim hakkında ?Belki de gürültülü çalışan şey
    Hardisk mi acaba ? ben içini acayip bir şekilde doldurdum 2 TB den sadece 35-40 gb lik boş alan kalmıstı.Bunu düşünerekten bugun 1 TB ye yakın yer açtım fakat bi değişiklik yok

aynı hırıltı mesajdada bahsettiğim gibi bendede vardı.ama nolduysa bilmıyom hiçbişe yapmadım kendiliğinden geri gitti.bendede aşırı hırıltı ve titreme vardı.son 2 haftadır titreme yok.nası bişe anlamadımki.

• quote:

laptopu ma yarın da komprösor u üflettirecem bakalım değişicek mi sonuc görücez ? Bir de sormak istedigim birsey daha var laptopa format atıcam fakat ben recovery denen şeyi hp support vs.... olan tüm herşeyi silicem yani normal CD den atıcam format b şekilde formatlamam sağlıklı olur mu sizce ben hp nin sitesinden gerekli driver ları indiririm zaten sonucta senelerce aynı şeye bağlı kalmak zorunda değilim sanırım.. Fikriniz nedir öğrenebilir miyim acaba ? veya önereceginiz birsey var mıdır formatla ilgili (CD sonucta orjinal değil ama crackli olucak tabi laptop Home Premium oldugu icin serial key i gireririm yani)

komprösore üflettirdinizme durum nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

quote:

laptopu ma yarın da komprösor u üflettirecem bakalım değişicek mi sonuc görücez ? Bir de sormak istedigim birsey daha var laptopa format atıcam fakat ben recovery denen şeyi hp support vs.... olan tüm herşeyi silicem yani normal CD den atıcam format b şekilde formatlamam sağlıklı olur mu sizce ben hp nin sitesinden gerekli driver ları indiririm zaten sonucta senelerce aynı şeye bağlı kalmak zorunda değilim sanırım.. Fikriniz nedir öğrenebilir miyim acaba ? veya önereceginiz birsey var mıdır formatla ilgili (CD sonucta orjinal değil ama crackli olucak tabi laptop Home Premium oldugu icin serial key i gireririm yani)

komprösore üflettirdinizme durum nasıl?

ben üflettirdim durum iyi sizde yapın ama dikkat edin kurutuculu kompresor olsun bazıları su atabiliyor birde eğer hava tabancasıyla falan basacaksanız sonuna kadar tabancaya basmayın çok hava üflüyor fana zarar verebilir

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.