Şimdi Ara

HP Pavilion dv7-6001st mı yoksa Sony Vaio VPCF22M1E/B mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki laptop arasında baya bi kalmış durumdayım. fiyatları arasında fark yok sayılır ama hp dv7 ekran kartı olarak 6770m kullanıyo bunun yanında sony hd540m kullanıyo tek bariz farkları bu. hd üstün olduğu için onu almayı düşünüyorum fakat hp laptopları genel olarak sorun çıkaran laptoplar olarak biliniyor. sorun çıkarmasını istemiyorum. siz ne dersiniz? başka öneri de olabilir?

• sony diyom ben fp olarak degilde her seyi degerlendirince agir basiyo gibime eliogama sony alcagina toshiba al derim
  • sony iyidir..
  • ekran kartı olarak hp iyi kalite olarak tabiki sny sony ekran kartıda yeni oyunları oynamaya yeter sony modelini yanlnız full hd de oynarsan bazı oyunlarda arasıra kasma yapma durumu olabilir. onun dışında iyi sıkıntıolursa alt çözünürlülüklerinde oynarsın
  • Bence hp den uzak dur. İllaki alternatif olacak ise sony yanında başka seçenek sunmalısın. HP kadar sorun çıkartan başka notebook görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysx

Bence hp den uzak dur. İllaki alternatif olacak ise sony yanında başka seçenek sunmalısın. HP kadar sorun çıkartan başka notebook görmedim.

+1
  • quote:

Bence hp den uzak dur. İllaki alternatif olacak ise sony yanında başka seçenek sunmalısın. HP kadar sorun çıkartan başka notebook görmedim.

Acaba neden
    Cihazı kullanmadan cihaza sorunlu yaftası yükleyenlere bayılıyorum
    Sanki dünya üzerinde sadece bir tane HP var ve hepsi sorunlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G15 mi Hp Victus mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alnt: aslanemre58

quote:

Orijinalden alnt: ilkaysx

Bence hp den uzak dur. llaki alternatif olacak ise sony yannda baka seçenek sunmalsn. HP kadar sorun çkartan baka notebook görmedim.

Acaba neden
    Cihaz kullanmadan cihaza sorunlu yaftas yükleyenlere baylyorum

hp dv6 kulamdim1 ay oncedende p4 hp laptobum vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 14 Ağustos 2011; 5:59:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrenace

Arkadaşlar bu iki laptop arasında baya bi kalmış durumdayım. fiyatları arasında fark yok sayılır ama hp dv7 ekran kartı olarak 6770m kullanıyo bunun yanında sony hd540m kullanıyo tek bariz farkları bu. hd üstün olduğu için onu almayı düşünüyorum fakat hp laptopları genel olarak sorun çıkaran laptoplar olarak biliniyor. sorun çıkarmasını istemiyorum. siz ne dersiniz? başka öneri de olabilir?

Eğer oyun oynayacağım diyorsan tartışmasız Hp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: Mrenace

Arkadaşlar bu iki laptop arasında baya bi kalmış durumdayım. fiyatları arasında fark yok sayılır ama hp dv7 ekran kartı olarak 6770m kullanıyo bunun yanında sony hd540m kullanıyo tek bariz farkları bu. hd üstün olduğu için onu almayı düşünüyorum fakat hp laptopları genel olarak sorun çıkaran laptoplar olarak biliniyor. sorun çıkarmasını istemiyorum. siz ne dersiniz? başka öneri de olabilir?

Eğer oyun oynayacağım diyorsan tartışmasız Hp...

çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum sadece bana uzun yıllar gidecek sorun çıkarmayacak bir bilgisayar arıyorum. eğer başka alternatif de sunabilirseniz sevinirim

• http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=12368
    http://www.sanalmarketim.com/urun/d107a2d133335f0b928108b314ff8425

Bu ikiside iyi seçenekler ama uzun süreli bir kullanımdan söz edeceksek Sony senin için en iyi tercih olur fakat iyi bir oyun performansı bekleme ;)
    Ayrıca sadece internet kullanımı için düşünüyorsan Asus eeepad slider öneririm.Ufak,şık ve kullanımı kolay.Ben şahsen bayıldım.
    Ayrıca birde video incelemesi var
    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Asus-EeePad-Slider-video-inceleme.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=12368
    http://www.sanalmarketim.com/urun/d107a2d133335f0b928108b314ff8425

Bu ikiside iyi seçenekler ama uzun süreli bir kullanımdan söz edeceksek Sony senin için en iyi tercih olur fakat iyi bir oyun performansı bekleme ;)
    Ayrıca sadece internet kullanımı için düşünüyorsan Asus eeepad slider öneririm.Ufak,şık ve kullanımı kolay.Ben şahsen bayıldım.
    Ayrıca birde video incelemesi var
    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Asus-EeePad-Slider-video-inceleme.htm

hayır sadece internet kullanım için düşünmüyorum. onun için düşünsem halihazırdaki laptopumu kullanmaya devam ederim. laptopum eskidi istediğim şey isteidğim zaman sıkıntı çekmeden yeni oyunları oynayacağım ve en az 4 yıl boyunca eskimeden kullanabileceğim bi bilgisayar.

• Monsterlar var forumda onlarada bir bakabilirsniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Acaba neden

Kullanmadığımı nereden biliyorsun? Teknik serviste çalışıyorum ve HP notebooklardan para kazanıyorum, bilmem anlatabildim mi? Ben görüşümü belirttim. Sen de kendi fikrini söylersin. Ama sen sen ol başkası adına konuşma!

• en az 4 yıl yeni oyun oynamak istiyorsanız 1200 tlye felan bir pc alın 1.5-2 yıl oyun oynarsınız gt 540m ile daha sonra tekrar 1200 tlye ozaman 2. pc alırsınız. Teknoloji çok çabuk ilerliyor ve bu kadar hızlı ilerleyen bir teknolojiye uzun vadeli yatırım bence kötü bir yatırım olur.Ben zamanında 2300 verip samsung npr560 almıstım. O zamanın bomba notebooklarındandı ama smdi :D gel gör 2 yıl geçti üzerinden anca ama hali perişan. Şimdi aklım olsa 2ye bölerdim o para ile 2 tane ortadüzey notebook alırdım.
  • quote:

quote:

quote:

Acaba neden

Kullanmadığımı nereden biliyorsun? Teknik serviste çalışıyorum ve HP notebooklardan para kazanıyorum, bilmem anlatabildim mi? Ben görüşümü belirttim. Sen de kendi fikrini söylersin. Ama sen sen ol başkası adına konuşma!

Birincisi konu başlığında belirtilen daha yeni çıkan bir cihaz sizin servise uğrayacağını sanmıyorum çünkü HP'nin yetkili teknik servisi olmadığınızı düşünüyorum.Ayrıca teknik servis olduğunuzu söylediğiniz halde fazla satılan markanın arıza potansiyelinin daha çok olacağını bilmeniz gerekli değil mi? Konu başlığındaki Cihazın kullancılar bölümünde birkaç kişi dışında soru yaşayan yok girip bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 16 Ağustos 2011; 11:36:22 >

• quote:

Birincisi konu başlığında belirtilen daha yeni çıkan bir cihaz sizin servise uğrayacağını sanmıyorum çünkü HP'nin yetkili teknik servisi olmadığınızı düşünüyorum.Ayrıca teknik servis olduğunuzu söylediğiniz halde fazla satılan markanın arıza potansiyelinin daha çok olacağını bilmeniz gerekli değil mi? Konu başlığındaki Cihazın kullancılar bölümünde birkaç kişi dışında soru yaşayan yok girip bakabilirsiniz

Mesajımı okudum da biraz sert çıkmışım, pardon.

HP yetkili servisinde değilim. Şunu anlatmaya çalışıyorum;

Bize en çok gelen arızalar Acer ve HP markaları. Ben yukarıdaki ürüne atıfta bulunmadım. Burada markadan bahsediyorum. Genel olarak HP notebook ları kastediyorum.

Tamam yaygın olarak kullanılıyor olması bu kadar çok sorun yaratacağı anlamına gelmiyor.

Bkz:http://goo.gl/S01f3

Benim amacım tartışmak değil, zaten bu işten para kazanıyorum. Ne kadar çok arıza o kadar para demek benim için. Ama sırf bu yüzden insanları yanıltmak istemem. Bu nedenle fikrimi söyledim. Size göre iyi bir marka olabilir.

• quote:

quote:

Mesajımı okudum da biraz sert çıkmışım, pardon.

HP yetkili servisinde değilim. Şunu anlatmaya çalışıyorum;

Bize en çok gelen arızalar Acer ve HP markaları. Ben yukarıdaki ürüne atıfta bulunmadım. Burada markadan bahsediyorum. Genel olarak HP notebook ları kastediyorum.

Tamam yaygın olarak kullanılıyor olması bu kadar çok sorun yaratacağı anlamına gelmiyor.

Bkz:http://goo.gl/S01f3

Benim amacım tartışmak değil, zaten bu işten para kazanıyorum. Ne kadar çok arıza o kadar para demek benim için. Ama sırf bu yüzden insanları yanıltmak istemem. Bu nedenle fikrimi söyledim. Size göre iyi bir marka olabilir.

Sert çıktığınız bir nokta yok fikrinizi söylemişsiniz
    Söylediklerinize karşı çıkmıyorum zaten aşağıdaki linkle destekleyebilirim sizi:
    http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/434/g/Dizustu+Bilgisayar
    Forumda sizden alıntı yaparak sadece sizi kastetmiyorum birçok kişi bu cihazı daha görmeden bile hemen yorum yapıp "HP ise uzak dur,HP'ler alev alır,HP alanlar enayidir,HP kullananlar kendilerine züğürt tesellisi veriyor" tarzında çok yorum gördüm

• ben 4 aydır sony VAİO kullanıyorum.bilgisayardan çok memnunum.tek sorunu belli bir zaman sonra ısınması.diğer tüm özellikleri hp'ye taş çıkarır kardeş sen kafanı takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.