Şimdi Ara

HP Pavilion DV7-6b00et (A2T95EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden dv7-6000st kullanıyordum. Serviste uzun süre kalmasından ötürü değişim yapmaları gerekti ve bana bu modeli önerdiler. İşlemci, ekran kartı hafızası açısından daha iyi özelliklere sahip. Acaba bu ürünü kullanan var mı? Varsa eğer yorumlarını vesaire yazarlarsa sevinirim. Henüz internette paylaşılmış bir yorum bulamadım. Teşekkürler.

Ürünün özellikleri aşağıda yazıyor bilginize:
    http://h20195.www2.hp.com/v2/GetPDF.aspx/c03050690.pdf

İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64
    Işlemci Intel® Core™ i7-2670QM 2,2 GHz 6 MB L3 önbellek
    Yonga kümesiIntel HM65 Express
    Bellek 8 GB DDR3 (2 x 4 GB) Toplam yuva: 2 kullanıcı erişimli 8 GB'ye yükseltilebilir DDR3
    Bilgi Depolama 2 x 1 TB SATA (5400 rpm)
    Sistem kurtarma için en fazla 12 GB bölüm
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-ray ROM
    Mobil eğlence Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası
    (düşük ışık)
    İletişim Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Intel 802.11 b/g/n; WiDi'li Bluetooth
    Secure Digital kartlar, Multimedia kartları için Çoklu Dijital Ortam Okuyucusu
    Kullanım kolaylığı Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Ekran 43,9 cm (17,3 inç) HD+ Yüksek Çözünürlüklü LED BrightView Ekran
    Ekran çözünürlüğü: 1600 x 900
    Video AMD Radeon HD 6770M (2 GB DDR5 ayrılmış, toplam 6,22 GB'ye kadar)
    Ses HP Triple Bass Reflex Subwoofer'lı Beats Audio
    Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye
    Açma/Kapatma düğmeli, Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen TouchPad
    Bağlantı Noktaları 1 VGA
    1 HDMI
    2 kulaklık çıkışı
    1 mikrofon girişi
    2 USB 2.0
    2 USB 3.0
    1 RJ45

• Bu makineyi kaçırma arkadaşım
  • özelliklerine göre alınabilecek pc yeni ürün diğer ürün tedahülden kalktı muhtemel ondan unu öneriyorlar,alınabilir.
  • arkadaşlar merhaba.Ben donanım habere yeni üye oldum. (baya bi geç kalmışım :) Ben geçen hafta aldım bu bilgisayarı.Hatta şuanda onunla yazıyorum.Fakat bir sorum olacak. Bilgisayarın ekran özelliklerine girdiğimde, yani çözünürlük ayarlarına v.s. intel hd graphics yazıyor. Halbuki bu bilgisayarda Amd hd 6770m ekran kartı var. Catalyst control center diye bişey var ona giriyorum onda da hiçbir ayar v.s. yok. Oyunlarda beklediğim performansı alıyorum ama amd ekran kartı kullanılmadan mı alıyorum bu performansı. Zaman ayırıp okuyup cevap yazan herkesin ellerine sağlık.

• ekran kartı olarak dahili ve harici olarak iki kart var.normal kullanımda otomatik dahili kartı kullanır güç tasarrufu açısından oyun gibi ağır uygulamalarda harici kartı kullanır.sende sorun olmaması güzel çünkü bir çok kişide sorun oluyor aynı sistem nvidia kartlarda da vardır.normal kullanımda inteli kullandığı için kart seçneğinde onu görmen normal oyunlarda sıkıntın yoksa dert etme aynen devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ekran kartı olarak dahili ve harici olarak iki kart var.normal kullanımda otomatik dahili kartı kullanır güç tasarrufu açısından oyun gibi ağır uygulamalarda harici kartı kullanır.sende sorun olmaması güzel çünkü bir çok kişide sorun oluyor aynı sistem nvidia kartlarda da vardır.normal kullanımda inteli kullandığı için kart seçneğinde onu görmen normal oyunlarda sıkıntın yoksa dert etme aynen devam.

sağol kardeşim teşekkür ederim.
  • merhabalar bende bu laptop a sahibim birkac sıkıntım var soyle ki bilgisayarin klavyesinde arka aydinlatma yok bence bu seviyedeki bir bilgisayarda olmaliydi onun disinda isiklar bilgisayarin kenarindan cikip kotu goruntuler olusturuyor ve harddiski 5400 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısın klavye ışıklı olsa çok daha iyi olurdu ama bilgisayarın kenarlarından ışıklar saçılıyor ve kötü görünüyor tarafını inan anlamadım.Hangi ışık? Zaten klavye ışıksız. Bu arada hard diskin 5400 rpm olması gerçektende çok kötü. Windows taki performans notunuda düşürüyor bu rpm hızı.
  • mesela bilgisayarin kenarinda bulunan sarj girisinin oradaki yada yine kenarda olan guc isigi bunlar karanlik ortamda cidden kotu goruntu olusturuyor
  • arkadaşlar bende bu aletten var, ssd kart almayı düşünüyorum ama buna takılır mı bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim. hard disk tipine sata yazıyor ama kaç olduğunu yazmıyor 1-2-3 gibisinden. o zaman bu sata 1 mi oluyor yani ?
  • abidinberkay A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın cipseti sata3 veri yolunu destekler sata3 hızında ssd alabilirsiniz sizde bulunan hdd'nin hızıysa sata2'dir
  • Elinde yedek parçası olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.