Daha önceden dv7-6000st kullanıyordum. Serviste uzun süre kalmasından ötürü değişim yapmaları gerekti ve bana bu modeli önerdiler. İşlemci, ekran kartı hafızası açısından daha iyi özelliklere sahip. Acaba bu ürünü kullanan var mı? Varsa eğer yorumlarını vesaire yazarlarsa sevinirim. Henüz internette paylaşılmış bir yorum bulamadım. Teşekkürler.
İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64 Işlemci Intel® Core™ i7-2670QM 2,2 GHz 6 MB L3 önbellek Yonga kümesiIntel HM65 Express Bellek 8 GB DDR3 (2 x 4 GB) Toplam yuva: 2 kullanıcı erişimli 8 GB'ye yükseltilebilir DDR3 Bilgi Depolama 2 x 1 TB SATA (5400 rpm) Sistem kurtarma için en fazla 12 GB bölüm SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-ray ROM Mobil eğlence Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası (düşük ışık) İletişim Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Intel 802.11 b/g/n; WiDi'li Bluetooth Secure Digital kartlar, Multimedia kartları için Çoklu Dijital Ortam Okuyucusu Kullanım kolaylığı Tümleşik parmak izi okuyucusu Ekran 43,9 cm (17,3 inç) HD+ Yüksek Çözünürlüklü LED BrightView Ekran Ekran çözünürlüğü: 1600 x 900 Video AMD Radeon HD 6770M (2 GB DDR5 ayrılmış, toplam 6,22 GB'ye kadar) Ses HP Triple Bass Reflex Subwoofer'lı Beats Audio Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye Açma/Kapatma düğmeli, Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen TouchPad Bağlantı Noktaları 1 VGA 1 HDMI 2 kulaklık çıkışı 1 mikrofon girişi 2 USB 2.0 2 USB 3.0 1 RJ45
Bu makineyi kaçırma arkadaşım
özelliklerine göre alınabilecek pc yeni ürün diğer ürün tedahülden kalktı muhtemel ondan unu öneriyorlar,alınabilir.
arkadaşlar merhaba.Ben donanım habere yeni üye oldum. (baya bi geç kalmışım :) Ben geçen hafta aldım bu bilgisayarı.Hatta şuanda onunla yazıyorum.Fakat bir sorum olacak. Bilgisayarın ekran özelliklerine girdiğimde, yani çözünürlük ayarlarına v.s. intel hd graphics yazıyor. Halbuki bu bilgisayarda Amd hd 6770m ekran kartı var. Catalyst control center diye bişey var ona giriyorum onda da hiçbir ayar v.s. yok. Oyunlarda beklediğim performansı alıyorum ama amd ekran kartı kullanılmadan mı alıyorum bu performansı. Zaman ayırıp okuyup cevap yazan herkesin ellerine sağlık.
ekran kartı olarak dahili ve harici olarak iki kart var.normal kullanımda otomatik dahili kartı kullanır güç tasarrufu açısından oyun gibi ağır uygulamalarda harici kartı kullanır.sende sorun olmaması güzel çünkü bir çok kişide sorun oluyor aynı sistem nvidia kartlarda da vardır.normal kullanımda inteli kullandığı için kart seçneğinde onu görmen normal oyunlarda sıkıntın yoksa dert etme aynen devam.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
ekran kartı olarak dahili ve harici olarak iki kart var.normal kullanımda otomatik dahili kartı kullanır güç tasarrufu açısından oyun gibi ağır uygulamalarda harici kartı kullanır.sende sorun olmaması güzel çünkü bir çok kişide sorun oluyor aynı sistem nvidia kartlarda da vardır.normal kullanımda inteli kullandığı için kart seçneğinde onu görmen normal oyunlarda sıkıntın yoksa dert etme aynen devam.
sağol kardeşim teşekkür ederim.
merhabalar bende bu laptop a sahibim birkac sıkıntım var soyle ki bilgisayarin klavyesinde arka aydinlatma yok bence bu seviyedeki bir bilgisayarda olmaliydi onun disinda isiklar bilgisayarin kenarindan cikip kotu goruntuler olusturuyor ve harddiski 5400 rpm
Evet haklısın klavye ışıklı olsa çok daha iyi olurdu ama bilgisayarın kenarlarından ışıklar saçılıyor ve kötü görünüyor tarafını inan anlamadım.Hangi ışık? Zaten klavye ışıksız. Bu arada hard diskin 5400 rpm olması gerçektende çok kötü. Windows taki performans notunuda düşürüyor bu rpm hızı.
mesela bilgisayarin kenarinda bulunan sarj girisinin oradaki yada yine kenarda olan guc isigi bunlar karanlik ortamda cidden kotu goruntu olusturuyor
arkadaşlar bende bu aletten var, ssd kart almayı düşünüyorum ama buna takılır mı bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim. hard disk tipine sata yazıyor ama kaç olduğunu yazmıyor 1-2-3 gibisinden. o zaman bu sata 1 mi oluyor yani ?
abidinberkayA
kullanıcısına yanıt
Bilgisayarınızın cipseti sata3 veri yolunu destekler sata3 hızında ssd alabilirsiniz sizde bulunan hdd'nin hızıysa sata2'dir
Elinde yedek parçası olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme