Şimdi Ara

HP Pavilion G6-2102ET İncelemem. Almak İsteyenler Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buradaki bir kaç konuyu inceleyerek aldım ama detaylı bir inceleme yapılmamıştı ben yapmak istedim.
    Hp olmasından korkarak yaklaşıyordum birde ati nin ekran kartının ısınması davası vs baya bir düşünceler zincirine takıldım. Ancak özellikleri fiyatına göre gayet iyi görünüyordu.
    Sonunda aldım,
    Şuan gayet mutluyum ve memnunum.

Fan sesi asla duymuyorum.
    Sıcaklığı ise nette takılırken face youtube dh vs sitelerde yani normal şartlarda 40-55 arasında min max görünüyor. Ancak 50 derece sıcaklık neresinde ben bilmiyorum.
    2-3 saat call of duty modern varfare3 oynadım sıcaklık max 63 ü gördü ama yine klavye üzerinde pek bir şey hissedilmiyor. Isı sadece varım diyor. 63 derece gerçekten yüksek bir ısı ama kasa dışında böyle bir şeyi asla hissetmedim.
    Sesi ise muazzam derecede iyi ve güçlü. Kalitelide.
    Oyunda hiç kasma olmadı arkadaşın sony vaio hd sunda oynarken kasmalar oluyordu bunda olmadı ha daha 2 günlük onu bilemiceğim.

Ama benim ufak bir soğutucumda var bilgisayarım değerli ve hp olduğu için bir şey olsun istemem. Hem daha karizmatik duruyor.

Eksileri,

Flash bellekten veriyi sn de 25mb ile yollarken bilgisayardan flasa 2 mb ile yolladı anlamadım nedendir.
    Cd okuması yavaş geldi zaten kim cd kullanıyorki :)

Sonuç olarak cazır cuzur yanmaymış ızgaraymış hiç sanmıyorum benim bilgisayar öyle olamaz yav.

not: alırsınız ısınır patlar çatlar mesuliyet kabul etmem. çünkü şans işi elektronik işi.

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cina-i şebeke

Bilgisayarı Golddan 1450 tl ye aldım.
    Buradaki bir kaç konuyu inceleyerek aldım ama detaylı bir inceleme yapılmamıştı ben yapmak istedim.
    Hp olmasından korkarak yaklaşıyordum birde ati nin ekran kartının ısınması davası vs baya bir düşünceler zincirine takıldım. Ancak özellikleri fiyatına göre gayet iyi görünüyordu.
    Sonunda aldım,
    Şuan gayet mutluyum ve memnunum.

Fan sesi asla duymuyorum.
    Sıcaklığı ise nette takılırken face youtube dh vs sitelerde yani normal şartlarda 40-55 arasında min max görünüyor. Ancak 50 derece sıcaklık neresinde ben bilmiyorum.
    2-3 saat call of duty modern varfare3 oynadım sıcaklık max 63 ü gördü ama yine klavye üzerinde pek bir şey hissedilmiyor. Isı sadece varım diyor. 63 derece gerçekten yüksek bir ısı ama kasa dışında böyle bir şeyi asla hissetmedim.
    Sesi ise muazzam derecede iyi ve güçlü. Kalitelide.
    Oyunda hiç kasma olmadı arkadaşın sony vaio hd sunda oynarken kasmalar oluyordu bunda olmadı ha daha 2 günlük onu bilemiceğim.

Ama benim ufak bir soğutucumda var bilgisayarım değerli ve hp olduğu için bir şey olsun istemem. Hem daha karizmatik duruyor.

Eksileri,

Flash bellekten veriyi sn de 25mb ile yollarken bilgisayardan flasa 2 mb ile yolladı anlamadım nedendir.
    Cd okuması yavaş geldi zaten kim cd kullanıyorki :)

Sonuç olarak cazır cuzur yanmaymış ızgaraymış hiç sanmıyorum benim bilgisayar öyle olamaz yav.

not: alırsınız ısınır patlar çatlar mesuliyet kabul etmem. çünkü şans işi elektronik işi.

aynısını bende var. ben 1200 liraya almıştım. Ek olarak 100 tl verdim ve 8gb ddr3 1666mhz ram ve özel fan taktırdım. Daha kullanmadım. kullanmayalı 1 yıl oldu. Kullanmayı düşünüyorum. Eğer elinde driver cdsi varsa benimle paylaşırmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.