Şimdi Ara

HP PAVILION G6-2277ET C5J76EA i5 HD7670M NOTEBOOK 1039TL+100TL WORLDPUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1100 liraya i5 işlemcili hp aldım diye sevinirken olacak iş mi arkadaş (500 hdd, 2 gb ekran kartı olanı, gerisi aynı)
  • Laptop alacağım ama çok da lazım değil. Almayanı döverler cinsinden bir kampanya olursa 2 tane alacağım
  • bu fiyatlara (1000) i5 olmaz diyorsunuz?
    i3 ne onerirsiniz? acil almam lazım..

word yada bonus puan olursa iyi olur..
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Bugünden itibaren World puan var uygunsa...

Kampanya koşulları:

• Kampanya kapsamında 16-25 Eylül 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum worldpuan tutarı 100 TL olacaktır.
    • Kazanılan Worldpuan'lar 01 Ekim 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma 10 Ekim 2013' tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 11 Ekim 2013 itibari ile geri alınacaktır.
    • Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Kampanya sadece electroworld.com.tr’de geçerli olup mağazalarda geçerli olmayacaktır.
    • Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.
    • Electro World ve Yapı Kredi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• Ben konuyu görmeden aldım.Laptop 2 gün sonra elime geçti.Biraz upsnin hantallığıydı.

158 Tl kdvsi var
    100 tl puan
    19 tlye yakında avantajix

Bana çok iyi geldi.
  • Laptop elime geçti. şimdilik gözüme çarpan bir sorun yok. Bu fiyata güzel alet.
  • Arkadaşlar bu cihazı ikinci el olarak alıcam 750 lira 9 ay garantisi var,çizik darbe vs sorun yok ne dersiniz alınırmı bı fiyata...yada lenovo z580 mi alayım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 31 Ağustos 2014; 19:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende g6 serisi var. 2 kere klavyesi degisti garantiden 1 kere fani bozuldu. nedeni ise sicaklik. sicakliktan dolayi klavyenin lehimleri falan eriyor sanirim. pc cayir cayir yaniyor. yalniz servisi cok cok iyi hakkini yemeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

bende g6 serisi var. 2 kere klavyesi degisti garantiden 1 kere fani bozuldu. nedeni ise sicaklik. sicakliktan dolayi klavyenin lehimleri falan eriyor sanirim. pc cayir cayir yaniyor. yalniz servisi cok cok iyi hakkini yemeyeyim

Anladım kardeşim hp tavsiye etmiyosun anlaşılan g6 2277 almaktan vazgeçip Lenovo z 560-570-580 den hangisini tavsiye edersiniz diğer üyelerde bakıp cevap verirse çok iyi olacaktır.

• Hp laptopla ardahan gibi soguk bir memlekette sikinti cekmiyoruz tesekkurler hp:)

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar bu cihazı ikinci el olarak alıcam 750 lira 9 ay garantisi var,çizik darbe vs sorun yok ne dersiniz alınırmı bı fiyata...yada lenovo z580 mi alayım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tabii ki Z580.
    Maceraya gerek yok.
    Yada Asus bakabilirsiniz. aliminyum kasaları var ve hatta daha ucuza bulabilirsiniz. K53 serileri var mesela. Gt540 lı modellere bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

quote:

Arkadaşlar bu cihazı ikinci el olarak alıcam 750 lira 9 ay garantisi var,çizik darbe vs sorun yok ne dersiniz alınırmı bı fiyata...yada lenovo z580 mi alayım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tabii ki Z580.
    Maceraya gerek yok.
    Yada Asus bakabilirsiniz. aliminyum kasaları var ve hatta daha ucuza bulabilirsiniz. K53 serileri var mesela. Gt540 lı modellere bakabilirsiniz.

Lenovo z580 çok ısınıyor tavsiye etmem . Ayrıca lenovo servisi kadar lanet bir yer yok

• Cidden bu cihaza bu kadar para veren var mı??? Ciddi söylüyorum merak ettim. İnsanın bonzaili falan olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Cidden bu cihaza bu kadar para veren var mı??? Ciddi söylüyorum merak ettim. İnsanın bonzaili falan olması lazım.

Hangi cihaz için dediniz ?Anlamadım ancak 750 nakitim var ve sağlam 2. el makina arıyorum...garantisi olduğu içinde dikkatimi çekti açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

quote:

Tabii ki Z580.
    Maceraya gerek yok.

Lenovo z580 çok ısınıyor tavsiye etmem . Ayrıca lenovo servisi kadar lanet bir yer yok

Tavsiyeniz nedir ?

• Arkadaşlar siz laptopu kullanmayı mı bilmiyorsunuz anlamadım ki 2 yıl önce 13 Haziran 2013 de aldım bu laptopu. 2 yıldır ne yavaşladı ne ses çıkarttı. Doğrudur ısındığı olduğu çok aralıklı cayır cayır yandığı olduğu ama 1 kere bile kasma donma yapmadı ses çıkartmadı. Allah`a Şükür 2 yıldır cayır cayır yanarken bile online oyun mu oynamaya devam ettim. Hiç bir şey olmadı. şuanda 2 yıl 2 ay oldu 1 haftadır fan dan müthiş şekilde ses çıkıyor. Bir zahmet o seste çıksın artık 2 yıl 2 aydır hiç fan temizliği yapmadım ve soğutucu kullanmadım. Şuanda soğutucu aldım çünkü geçen laptop elimi yaktı Ve ses sorunu içinde servise göndereceğim temizlik yapsınlar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.