Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15-BC004NT BİLGİLENDİRME SORU CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 04.09.2016 tarihinde ürünü vatandan 2999 liraya satın aldım.
    fiziksel değerlendirmesini yapacak olursam:
    1.Kasa yapısı bana göre sağlamlık konusunda 10/7 gibi bir puanı hakediyor. Kasanın dış yüzeyi aliminyum metal gibi hoş ve şık bir görünüşü var.
    klavyenin olduğu iç kasa ise sert plastik olmalı. çünkü Asusun x555vx serisinin plastik kasalarını incelediğimde içine bastırmada çöken ve esneyen kalitesiz bir plastikten olduğunu gördüm. Bu yüzden hpnin iç yüzeyde ki plastik kasası gayet başarılı.

2.Klavyesine gelecek olursak ışıklı ve gayet şık bir klavyeye sahip. Işıkların alt kısmı gözü alabiliyor. bazı arkadaşların gözlerini yorabilir. Fakat benim için sorun teşkil etmedi.

3. Ekran konusunda full hd ıps panel mat ekrana sahip olan ürün canlılığıyla cezbediyor açıkçası. satın alırken incelediğimde diğer pclere kıyasla hp ben burdayım diyordu. Ürünü ilk aldığımda ölü pikselden dolayı değişim yaptırdım. Beyaz ekranda ölü piksel gördüğüm için rahatsız olmuştum.Daha sonra yeni üründede ölü piksel testi yaptığımda kırmızı ekranda sol taraflarda ölü piksel yakaladım. Kırmızı ekranda olduğu için önemsemiyorum şuan kullanıyorum. Işık sızmasına gelecek olursak değişim yaptırdığım üründede vardı az miktarda. Şuan kullandığımdada az miktarda mevcut bütün ürün ve markalarda söz konusu olduğu için can sıkılacak bir durum değil ışık sızması.

4. Ses konusunda gerçekten 10/10u hakediyor. Harika diyebilirim çok güçlü bir ses sistemine sahip gerçekten.

6.ISINMA KONUSUNDA: Arkadaşlar hp almak istediğimde hpye olan ön yargıdan dolayı bütün arkadaslarım itiraz etmesine rağmen bu ürünü aldım bilerek. Çünkü kullanıcı arkadaşların yorumlarını dikkat ettim.
    6.1 Normal kullanımda yani internette dolaşımdayken video vs. youtube de gezinirken hiç bir şekilde ısınma yok kesinlikle.
    6.2 Oyun olarak steam hesabını yeni açtığım için ücretsiz Brain Bread 2 vardı sadece. oyunun ağırlığı konusunda bir fikrim yok. Ancak oynarken sağ tarafta sayıların oldugu kesimde bir ısınma söz konusu oldu. El yakacak derecede değildi. oyuna başladığım anda fanlar devreye girip hızlanıyor.

BU KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR. Oyun performansı ve ürünle yaşadığım sıkıntıları burdan paylaşacağım.

ARKADAŞLAR SORULARINIZI BİLGİM DAHİLİNDE CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM.

BRAİN BREAD 2 OYUNU SICAKLIK VE FPS
    BİLGİSAYARIN DAHA ÇOK PERFORMANS VEREBİLMESİ İÇİN AYARLAR VAR SANIRIM AMA NASIL YAPILACAĞI KONUSUNDA BİLGİM YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMRey -- 6 Eylül 2016; 16:41:49 >

• İnceleme videosu yapmayı düşünüyomusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    Şuan tatildeyim. Eve geçince olabilir Dostum.

• Bu ayın 15 indede ben almayı düşünüyorum. Tabi vatanda fiyat 2999 tl ye düşerse. Aldığımda bende bir inceleme videosu çekerim. Bildiğim kadarıyla orijinal windows 10 ile geliyor. Yüklü olarak mı geliyor yoksa ben mi yüklemem gerek?

• Yüklü geliyor.

• Hocam Şimdi Bu Pcde Windows Var Fredos Degil Fakat Ben Sürekli Gezen birsi oldugum icin fiziksel disk ile gezemem çünkü sarsıntı ile kafa atmaya baslayabiliyor her neyse asil
    sorum pcdeki hdd sokup ssd takicam windowsuda silip ssd ye yukleyecegim mumkunmudur?

• Söylediğin donanımsal konu basit bir konu kolayca yapılabilir. Yazılımsal olaraksa ssdye yazılabilir bu da sorun olacak birşey değil dostum.bu konuda bilgin yoksa bilen birisine yaptır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NoMRey kullanıcısına yanıt
    asıl sorum biraz farkli forum kurallarina aykiri oldugu icin anlatmasi güç oldu windowdu silip ssd ye kurucam diyorum ;) elimde kuruluym cd si yok diyorum key falan orjinal windowsu sahte yapmayalim ;)

• İlk önce 1 tane SSD al sonra HDD yi SSD ya klonla en son HDD yi biçimlendir.

Merhaba bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ayın 15 de lenovo 700 falan düşünüyordum ama bunun ekran kartı olarak bu daha iyi olduğu için bu ürünü düşünüyorum kullanmaya başladınızmı gta 5 gibi oyunlarda,birde kutunun içinde dvd rom varmı okuyucu veriyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbettyx

Merhaba bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ayın 15 de lenovo 700 falan düşünüyordum ama bunun ekran kartı olarak bu daha iyi olduğu için bu ürünü düşünüyorum kullanmaya başladınızmı gta 5 gibi oyunlarda,birde kutunun içinde dvd rom varmı okuyucu veriyorlarmı

Dostum dvd room ayrıca geliyor içinde. Dostum gta 5 elimde yok satın alamadım. Cs go da oyun oynayabildim henüz. Gta 5 için youtubede ki inceleme videolarını izleyerek fikir sahibi olabilirsin sıkıntı yok zaten.
    Açıkçası 3000den yukarı bütçen yoksa bu ürün en iyi seçenek tavsiye ederim. Parasını hakediyor.

• Şu anda vatan da fiyatı 3832 tl ye yüksetmişler.

• Maksimum ram desteği kaç gb? Bunun için yazılımlar var o şekilde de öğrenebilirsin bilgine.
  • Bilgisayar hp teknisyeni vasıtasıyla ısı testine tabi tutulmuştur. Bilgisayar kendini yeniden başlattı yüksek dereceye çıktığı için. Bu yüzden değişim yapılıp yeni ürünün verileceğini söylediler.
    Max. Ram konusunu soramadım bir türlü dostum fırsatım olmadı. İlk fırsatta haberdar ederim ya hp desteği arayarak öğrenebilirsin.

değişim nasıl olacak? vatan bilgisayara mı iade edeceksiniz yoksa hp kendis servisleri vasıtasıyla mı yapacak değişimi?
  • Hpye bu sorunu anlattığınızda onlar sizi vatana yönlendiricek ve tedarikçi vasıtasıyla doa ayıplı ürün kapsamında değişim istediğinizi söyleyeceksiniz.

• Vatan fiyatı düşürecek gibi gözükmüyor. Ben bizde hesaplı.com dan bu laptop u almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı? Laptop da Windows 10 yokmuş?

http://www.burdahesapli.net/hp-15-bc010nt-x8m23ea-i5-6300-15-6-8g-1t-4g-gtx960-urun-X8M23EA

• Hp destek hattını arayarak maksimum ram hakkında bilgi aldım. 16 gb destekliyormus. Ayrıca ben de almak için indirim bekliyorum ama düsecek gibi durmuyor. Bugün vatana gittim satıs elemanı bayramda düsmedi daha da düsecegini zannetmiyorum bi kere indirim oldu dedi.

• Yapacak birşey yok o zaman yarın sabah verdiğim linkteki ürünü satın alacağım. Windows yokmuş keşke olsaymış internetten indirir yüklerin. Aklımda dell ın 7559 model ürünü de var ama taksit ile alacağım dan dolayı. Fiyatı baya pahalı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.