Şimdi Ara

HP Pavilion GAMİNG 17-CD0012NT Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Freedos 17.3' 8.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
4.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelliklerine göre fiyatı uygun bugün itibari ile indirimli 8600 den 8300 e düşmüştür.
    1000/100 hepsiburada kuponu kullanarak 8200e düşürdüm
    hepsiburadanın çoklu kredi kartı özelliği sayesinde ise maximum kartla 750tl sini çekip 75 maxipuan kazandım. İlgili kampanya:

hp max. 480 tl para iade kampanyası kapsamında ise 480 tl iadem yapılacak konu ile ilgili url :https://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103
    Ayrıca kredi kartına vade farksız seçenekler mevcut.İki karttan da taksit yapılabiliyor. Ayrıca en fazla 2 kredi kartı kullanılabiliyor.(Bankamatik kartı kabul etmiyor.)
    Ekstra avantajix de yapılabilir yüzde 0.45 iadesi oluyor (ben yapmadım)
    Sıcak olduğunu düşünerek ilk konumu açtım iyi alışverişler

Hepsiburada linki:

Gittigidiyor linki:

Satıcı:teknorya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckrfr -- 24 Aralık 2019; 22:13:54 >

• Aynı model 15.6 inç Hp laptobun ekran yenileme hızı 60 Hz dir.
    Bu modelde(17.3 inç) ise 144 Hz !
  • iade işi yalan oldu diye aklımda kalmış.
  • ekran karti maxq degil saniyorum, diger donanimlarla birlesince bulunmaz firsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hocam eski ürün kaydımı yaptırdım yani iadesi yapılacak
    sizin dediğiniz aylık belli bir kotası varmış kampanyanın ben aradığımda kayıt oldum süreci bekliyorum
  • Teşekkürler konu için. Ama şu donanımı bu kasa ile heba etmişler. Omen olsa ayrı bir güzel olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon ispanyadaki msi rtx 2070 laptop 9000 liradan sonra cazip gelmiyor malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Adres çubuğuna attım günde 1 defa ziyaret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunvadeliyatirimci -- 24 Aralık 2019; 22:32:10 >
  • İncelemesini merak edenler için;

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    O laptop'u avrupada bir tanıdığa göndertme imkanın yoksa alamazdın hiç boşuna üzülme.
    Ben 2 defa spariş verdim 2sinde de iptal ettiler. İlkinde yakaladım uygun fiyatı, iptal olunca bekledim. Benden iptal olan 5dk sonra 1 tane stoğa girdi tekrar spariş ettim.
    2. de sistem de hata oldu dediler. Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar ne yazıkki...

2.yi iptal ettiklerinde indirimler bitmişti, 1599 EUR dan girdi stoğa. (indirimler 9-22 aralık arasıydı)

Yani üzülmeye gerek yok biz yakaladık fırsatı ama uğraştığımızla kaldık :)

Daha önce amazondan çok sparişim var. Hem yurtdışındayken hem de TR'ye aynı kayıtlı kredi kartıyla ürün almıştım.
    Aşağıda gelen mail:

Hola:

Nos ponemos en contacto con usted con relación a su pedido nº XXXXX

Debido a un problema técnico durante el proceso de preparación y envío, su pedido ha sido cancelado. En caso de que se haya realizado algún cobro por este pedido, el mismo será reembolsado en breve.

Si lo deseas, puedes volver a realizar la compra.

Lamentamos los inconvenientes que esto te haya podido causar.

Gracias por tu comprensión y por comprar en Amazon.es.

Atentamente

Servicio de atención al cliente
    Amazon.es

Merhaba:

XXXXX sipariş numaranızla ilgili olarak sizinle iletişime geçiyoruz

Hazırlık ve nakliye işlemi sırasındaki teknik bir sorun nedeniyle siparişiniz iptal edildi. Bu sipariş için herhangi bir ödeme yapılması durumunda, kısa bir süre içinde iade edilecektir.

İsterseniz, tekrar satın alabilirsiniz.

Bu durumun neden olabileceği aksaklıklar için özür dileriz.

Anlayışınız ve Amazon.es'te alışveriş yaptığınız için teşekkür ederiz.

dikkatle

Müşteri hizmetleri
    Amazon.es

• ne diyorsunuz bu laptop için f/p midir, alınır mı ?
  • Ürününün ekran kartı q-max 17.3" 144 hz, 11.11'de çeklerle 7250 TL'den aynı satıcıdan aldım.
    iade ile birlikte 6750 gibi bir fiyata geldi.
    Gayet memnunum.
  • Ekran kartı maxq mu değil mi ? Hiç maxq olarak belirtilmemiş ama kesinliği nedir acep

Kontrol ettim maxq, o da sıkıntı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rand al Thor -- 25 Aralık 2019; 13:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backlink

Ürününün ekran kartı q-max 17.3" 144 hz, 11.11'de çeklerle 7250 TL'den aynı satıcıdan aldım.
    iade ile birlikte 6750 gibi bir fiyata geldi.
    Gayet memnunum.
    Senin aldığın fiyat gerçekten fırsatmış ama bu değil... Buralara geldin mi rtx ten aşağısı kesmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 25 Aralık 2019; 14:37:41 >
  • Seri numaralasi konusunda yardımcı olurum, fiyat: 20 TL.

• ürün güncel fiyatı 7.989,99 TL
    urun.n11.com
    Hp Pavilion Gaming 7eb58ea İ7 9750h 16gb 512gb Ssd Gtx1660ti 17,3 - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-pavilion-gaming-7eb58ea-i7-9750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-173-P364402951

GittiGidiyor
    HP 17-cd0012nt 7EB58EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-17-cd0012nt-7eb58ea_spp_726869?id=519611503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckrfr -- 16 Ocak 2020; 13:1:51 >

• Aynı ürün aynı satıcıda Gittigidiyorda kazananlar kulübü üyeliğiyle (240 tl indirim) 7759 tl ye düşüyor.
    Ekstradan axes kk ile de 75 çippara
    Ve iade kampanyasıyla da 480 tl alırsanız ürün;
    7204 tl ye geliyor. İlk konuyu açtığımda verdiğim sipariş kusurlu ürün geldiğinden iade etmiştim, az önce de bu fiyattan tekrar sipariş verdim.
  • Tam alacaktım vazgeçip 70 inch 4k lg TV ve xbox one x Aldım. 8400 tuttu ikisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nexit

Tam alacaktım vazgeçip 70 inch 4k lg TV ve xbox one x Aldım. 8400 tuttu ikisi.
    Güzel yapmışsın sen de. Kaça aldın xbox’ı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.