Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse bir şekilde crackleyecem artık hocam sizde varmıydı peki ışık sızması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    vatandan aldim. çıktı benimkinden office 365. ben şunu merak ediyorum. bu cihaz windows 10 yüklü olarak geldi. yarın öbür gün format atsak bu windowsu tekrar yukleyebilecek miyiz? bir de siz bataryayi nasil kullaniyorsunuz? pili doldur boşalt mı yapıyorsunuz yoksa devamlı fişte takılı mı? laptopu sürekli evde kullanıyorum bataryayı nasıl kullanmalıyım.

• Şarjı ben 20ye indiğinde takıyorum takılı halde kullanıyorum 100 olunca çıkartıyorum tekrar 20 lere kadar düşünce takıyorum döngü bu şekilde pil bitmeden şarj etmek önemli diye biliyorum ben. Hocam recovery isimli D sürücüsü format için gerekli dosyaları içerir D sürücüsünü iyi muhafaza etmek lazım format atabilmek için. Format atılsada windows 10 lisanslı olarak devam edecektir
  • Merhaba arkadaşlar bendeki model HP Pavilion 15-bc001nt bunda da touchpad güzel değil dediğiniz gibi sağ taraf ile sol taraf farklı ve içine giriyor benim çok hoşuma gitmedi... bir sorum olacak bana win10 yüklü geldi ama çok gereksiz programlar var hp nın,, win10 128 gb ssd kurulu bide 2 tb hard disk var ben bunu bölmek istiyorum ve 128 gb temiz bir win 10 yüklemek istiyorum ama elimde ne windows dvd si nede serial var ne yapabilirim orjinallık gider mi format atarsam ? Siz nasıl kullanıyorsunuz formak atan oldu mu? ne yaptı isem başarılı olamadım:(
  • vatanda 3400 oyun için alınırmı bu makına?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada da aynı fiyat ayrıca 350/700 çek var bilginize. Ama oyun için alacaksanız bc202nt modelini de düşünebilirsiniz.

• Arkadaşlar ilgilenenler için ilanıma bakabilirsiniz...

https://forum.donanimhaber.com/satilik-hp-bc017nt-15-6--125913749#125913749
  • Arkadaşlar laptop kapalı iken dusurdum. 2 karışlık mesafeden düştü. Laptop kapağı kapalıydı ama kapağının üzerine düştü ekranda çatlama kırılma çizik bile yok . Ne olduysa içten olmuş. Tecrübeli biri varsa yardımcı olabilir mi. Resim yükleyemedim telden link sitesinden yaptım bi bakar mısınız.

https://i.hizliresim.com/m3ABWY.jpg

https://i.hizliresim.com/9QZyOO.jpg

Edit : hp türkiye 678 tl ücret istedi. Sanırım ödeme yapıp göndericem .başka çarem yok. Baya pahaliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayeyer -- 5 Mayıs 2017; 15:4:24 >

• 1bv34ea ve 1bv33ea aldım 2 sinde de ışık sızma olayı var 1bv33ea da ayriyetten ölü pikselde var

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

• Sağ üst köşede

• Yeni aldıysan iade ya da değişim iste bence, ben vatanın internet sitesinden almıştım ışık sızması vardı mağazaya götürdüm anında değişim yaptılar şimdi ışık sızması yok.
  • Degistirdim bu sefer az bi ışık sızması var ama değişmeyecek 3 oldu bu

• yav bu hp de çalışan herkezi bir güzel seveceksin arkadaş, bende 15 bc004nt var bu pc ile birebir aynı sadece donanım i7 6700hq ve gtx960m, işlemci voltajını düşürmezsem sürekli 90 derecelerde geziniyordu bu gece canıma tak etti açtım pc yi söktüm heatsinki adamlar piyasadaki en adi termal macunu sürmüşler kurumuş gitmiş bende 4 senelik artic mx5 macun vardı onu sürdüm daha önce low ayarlarda -165mv voltajda 80 derece, gpu nun 75 80 derece gördüğü bf4 de macunu yeniledikten sonra full ayarlarda işlemci 65 e gpu ise 70 civarına sabitlendi yok böyle salak bir firma, sıcaklıktan sıkıntısı olan varsa denesin
  • Teknosa gittigidiyorda dip fiyat 3229 tl geri ödemesi olan arkadaşlar değerlendirebilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-pavilion-gaming-15-bc-017nt-1bv33ea-i7-6700hq-16-1tb-2-gb-ddr5-gtx960-notebook-278875052

• quote:

Orijinalden alıntı: hasobilo

Teknosa gittigidiyorda dip fiyat 3229 tl geri ödemesi olan arkadaşlar değerlendirebilir.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-pavilion-gaming-15-bc-017nt-1bv33ea-i7-6700hq-16-1tb-2-gb-ddr5-gtx960-notebook-278875052

%5 indirimi kaçırdım yoksa hp iadesi ile birlikte 2750 ye almış olacaktım. 170 tl fazlaya almış oldum. şuanda laptop fiyatı 4900. maşallah :) aranıza katıldım

• Hocam laptoplar tam olarak oyun aleti değil bence. Bu fiyata masaüstü olarak kat kat daha fazla beygir gücü verecek bilgisayar toplayabilirsiniz.

Alacağınız en iyi laptop bile masaüstü karşısında güçsüz kalacaktır. Soğutma sistemleri gaming laptoplarda genel bir sıkıntıdır.

Ama yine de oyun için güzel alettir. Fakat çok üst bir performans beklememek gerek. Gelecek yıllarda oyunları 1080P'de kaldırabileceğinin garantisini veremem.
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Laptoplarda format için cd kullanılmıyor artık. BIOS'a gömülü geliyor Windows, bilgisayarı açtığında bilgisayarı sıfırla tuşu var zor bir şey değil google a yaz direk çıkar karşına. Format artık öyle atılıyor.
  • laptop geldi arkadaşlar da ekran altında ışık sızması var ve anlamadığım nokta mesela masaüstünde bilgisayarıma sağ tık yapıp yöneti açıyorum orada yazılar bulanık. çözemedim netlik ayarlarında mı bir problem var. driver da güncelledim şuanda windows update yapıyor. yani yarın götürsem mi acaba değişim için ışık sızması için hem? geforce experience ı açıyorum ordaki yazılar da bi bulanık gibi. bilmem anlatabildim mi derdimi?

edit: dpi problemiymiş hallettim. fakat ışık sızmasından ötürü değişim yapsam mı kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyalansoyliyim -- 25 Mayıs 2017; 1:3:32 >
  • Merak edenler için far cry primal, işlemci ve ekrankartı Performansı

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    guzel oyun, ben ps4'te platinum ile bitirmistim. bende de bu laptoptan var da bisey sorcam hocam. siz ssd takmistiniz degil mi buna? zor mu takmasi kolay mi? kendim youtubedan bakarak yapabilirmiyim? sizin laptop freedos muydu yoksa win10 yuklu mu geldi? ben vatandan almistim da icinde win10 var , ssd takarsam nasil tekrar win10 kurucam onu bilmiyorum, recovery diye bolum var

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.