Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcnin çalışır halde olup olmadığına baktılar sonra direk teslim aldılar. sıcaklık olarakda bf3 oynuyorum 74-75 civarı geziyo gta 5 tede 80 civarı oluyodu
  • rayzing R kullanıcısına yanıt
    Bende aynı pc nin bc004nt modeli var benim pc de de cpu 90 dereceyi geçiyordu en sonunda dayanamayıp hp yi aradım ssd takmak için arka kapağı açtığımda garantiyi etkilermi diye sordum kapağı kırmazsam yada bileşenlere zarar vermezsem garantiyi etkilrmeyeceğini söylediler bende kapağı açtım heatsinki söktüm (sökmesi çok basit yanlışım yoksa 3 vida tutuyor ve heatsinki sökmek içşn fanları sökmek gerekmiyor ikisi ayrı) cpu ve gpu ya dünya üzerinde bulabilecekleri en ucuz termal macunu sürmüşler 8 aylık pcdeki macun sanki 15 yıl beklemiş gibi kuru idi artic cooling mx4 uygulayınca işlemci ve gpu 80 dereceyi nadiren geçmeye başladı bf4 oynarken genelde gpu 74 cpu 78 80 aralığında gidip geliyor. Vede bu pclerde vram belleklerinin üzerinde herhangi bir soğutucu yok o yüzden numerik klavyenin oralar ciddi olarak ısınıyor yakın zamanda onlara soğutucu takmayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc yi iade ettim hocam bugun.Ama şimdi macundan kaynaklandıysa koyar baya iade etmem 3500 tl ye f/p ürünüydü :(
  • rayzing R kullanıcısına yanıt
    Biraz isinir. Hp isinmasi macundan kaynaklı evet.

• Beyler bluetooth'da sıkıntı var gibi ben Bluetooth fare kullanıyorum arada kopukluklar oluyor sizde böyle bir şey oldu mu? Yaşayan var mı?
  • Son birkaç sayfada genel olarak hep sıkıntı görüyorum.Bu cihazı almayı düşünüyordum acaba başka bir ürünemi yönelsem ?
  • burock76 kullanıcısına yanıt
    Hocam gaming laptop başa bela demek bence. Benim laptopta büyük sıkıntılar yok. Arada Bluetooth kopuyor. Biraz ışık sızması falan var. Genel anlamda işimi görüyor aslında. Fakat niyeyse çok da memnun hissedemiyorum kendimi. Hani o ses kalitesi ve klavye kalitesi orta civarı. Touchpad vasat bence. Malzeme kalitesi de çok içime sinmiyor. Touchpadi kullanmak çok zor ve gereksiz şekilde uzatmışlar kardeşimin HP'sindeki touchpad bundan çok daha iyi lakin onun HP'si bunun 3'te 1 fiyatında.

Ama bu fiyata başka böyle bir alternatif yok ve fiyatlar malum. Amazona da bakabilirsiniz oradan da ürün gönderiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam gaming laptop başa bela demek bence. Benim laptopta büyük sıkıntılar yok. Arada Bluetooth kopuyor. Biraz ışık sızması falan var. Genel anlamda işimi görüyor aslında. Fakat niyeyse çok da memnun hissedemiyorum kendimi. Hani o ses kalitesi ve klavye kalitesi orta civarı. Touchpad vasat bence. Malzeme kalitesi de çok içime sinmiyor. Touchpadi kullanmak çok zor ve gereksiz şekilde uzatmışlar kardeşimin HP'sindeki touchpad bundan çok daha iyi lakin onun HP'si bunun 3'te 1 fiyatında.

Ama bu fiyata başka böyle bir alternatif yok ve fiyatlar malum. Amazona da bakabilirsiniz oradan da ürün gönderiliyor.

Öncelikle cevap için teşekkürler.Benim derdim zaten gaming laptop olması değil,almışken işlemcisiyle ekran kartıyla genel olarak düzgün bir cihaz almak.Arasıra oyun oynarım zaten.Para iadesi olduğu içinde hp üstünde yoğunlaştım.Tavsiye edebileceğiniz başka modeller varsa değelendirmekten memnuniyet duyarım.

Bütçeniz bu aralıkta ise,HP'nin bu bilgisayarları dışında pek önerebileceğim bilgisayarlar yok. Tabi bütçeniz 5000 civarına yükselirse mutlaka alternatifler ortaya çıkacaktır ve o aralıkta İ7 7700HQ ve 1050 Ti laptop alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ultrabooklar da var tabi. Ultrabooklarda işlemciler U serisi olduğu için çift çekirdeklidir ve ısınmaması,pil ömrü gibi öncelikler olduğu için performans elbette daha düşük olacaktır. Takmam performansı bana multimedya cihazı lazım pil ömrü önemli ses çıkışı ekran önemli diyorsanız bakabilirsiniz tabi çok güzel modeller var :)
  • quote:

Bütçeniz bu aralıkta ise,HP'nin bu bilgisayarları dışında pek önerebileceğim bilgisayarlar yok. Tabi bütçeniz 5000 civarına yükselirse mutlaka alternatifler ortaya çıkacaktır ve o aralıkta İ7 7700HQ ve 1050 Ti laptop alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ultrabooklar da var tabi. Ultrabooklarda işlemciler U serisi olduğu için çift çekirdeklidir ve ısınmaması,pil ömrü gibi öncelikler olduğu için performans elbette daha düşük olacaktır. Takmam performansı bana multimedya cihazı lazım pil ömrü önemli ses çıkışı ekran önemli diyorsanız bakabilirsiniz tabi çok güzel modeller var :)

Cihaz şuanda vatanda 3300 tl,para iadesiyle 2800-2900 civarına gelir.Dediğim gibi aradığım şey sadece tek yönden iyi yada kötü olması değil biraz komple bir cihaz olması.

Hocam ben memnunum ama yukarıda arkadaş iade etmiş. Yani benim işimi görüyor. Hatta fazlasıyla görüyor bunca şeye aslında hiç ihtiyacım yoktu normalde iPad alacaktım ama onların fiyatıyla aşağı yukarı aynı olunca bunu aldım. Genel anlamda memnunum cihazdan. Arada bir yamuğu çıkacak doğalarında var.

Bence vatandan bakın cihazı kurcalayın şöyle bir güzel. Ben öyle yaptım tamam dedim aldım gittim.
  • quote:

Hocam ben memnunum ama yukarıda arkadaş iade etmiş. Yani benim işimi görüyor. Hatta fazlasıyla görüyor bunca şeye aslında hiç ihtiyacım yoktu normalde iPad alacaktım ama onların fiyatıyla aşağı yukarı aynı olunca bunu aldım. Genel anlamda memnunum cihazdan. Arada bir yamuğu çıkacak doğalarında var.

Bence vatandan bakın cihazı kurcalayın şöyle bir güzel. Ben öyle yaptım tamam dedim aldım gittim.

Teşekkürler.
  • Başka kullanan arkadaşlarında genel görüşlerini alabilirsem sevinirim.

Up

• Genel olarak memnunum ama oyunlarda ekran kartının 2 değilde 4 gb olması daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock76

Başka kullanan arkadaşlarında genel görüşlerini alabilirsem sevinirim.

Hocam ben mart ayında aldım bunu. Şu vakte kadar ışık sızması vs. herhangi bir probleme denk gelmedim. Belki kullanımla alakalı bir durumdur bilemeyeceğim. SSD takınca oldukça hızlı oluyor. Bu bilgisayarın en önemli kusuru bence HDD nin çok gürültülü olması. 7200rpm den kaynaklanıyor olabilir ama daha iyi bir HDD kullanabilirlermiş. SSD takıp HDD'yi gerekmedikçe kullanmayacak şekilde ayarlar yaptım günlük kullanımda mis gibi oldu. Fanlar AAA oyunlarda ses çıkartıyor doğal olarak. Isınma problemi olmuyor, çabuk soğuyor. Gündelik kullanımda fanlar sessiz. Touchpad alt-orta kalitede. Gaming mouse alırsanız kullanım açısından rahat edersiniz. Klavyesi ve sesi bence iyi. Ses net geliyor boğuk değil. Yazarken klavye zorlamıyor, geceleyin beyaz ışığı iyi oluyor. Ekran açısından bahsedecek olursam. 1080p IPS mat ekranı var. Eski PC'min 1366*768 parlak ekranı vardı ve çokçabuk gözlerim yoruluyordu. Işık altında da yansımadanötürü kullanamıyordum. Çözünürlük yüksek ve mat ekran olunca rahat ettim açıkçası. Kasa sert plastikten oluşuyor. Tabi aynı özelliklere sahip metal kasalı bir bilgisayar almaya çalışsanız fiyat direk 4500TL'ye zıplar. O yüzden pek ses etmiyorum :) Pil ömrü ortalama 5-6 saat arasında gidip geliyor. Kullanıma bağlı olarak değişir bu sürede.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiFaKa

quote:

Hocam ben mart ayında aldım bunu. Şu vakte kadar ışık sızması vs. herhangi bir probleme denk gelmedim. Belki kullanımla alakalı bir durumdur bilemeyeceğim. SSD takınca oldukça hızlı oluyor. Bu bilgisayarın en önemli kusuru bence HDD nin çok gürültülü olması. 7200rpm den kaynaklanıyor olabilir ama daha iyi bir HDD kullanabilirlermiş. SSD takıp HDD'yi gerekmedikçe kullanmayacak şekilde ayarlar yaptım günlük kullanımda mis gibi oldu. Fanlar AAA oyunlarda ses çıkartıyor doğal olarak. Isınma problemi olmuyor, çabuk soğuyor. Gündelik kullanımda fanlar sessiz. Touchpad alt-orta kalitede. Gaming mouse alırsanız kullanım açısından rahat edersiniz. Klavyesi ve sesi bence iyi. Ses net geliyor boğuk değil. Yazarken klavye zorlamıyor, geceleyin beyaz ışığı iyi oluyor. Ekran açısından bahsedecek olursam. 1080p IPS mat ekranı var. Eski PC'min 1366*768 parlak ekranı vardı ve çokçabuk gözlerim yoruluyordu. Işık altında da yansımadanötürü kullanamıyordum. Çözünürlük yüksek ve mat ekran olunca rahat ettim açıkçası. Kasa sert plastikten oluşuyor. Tabi aynı özelliklere sahip metal kasalı bir bilgisayar almaya çalışsanız fiyat direk 4500TL'ye zıplar. O yüzden pek ses etmiyorum :) Pil ömrü ortalama 5-6 saat arasında gidip geliyor. Kullanıma bağlı olarak değişir bu sürede.

Öncelikle detaylı cevap için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla genel anlamda memnunsunuz,zaten bu fiyata bundan iyisini beklemek pek mantıklı değil gibi.Hp iadesiyle 2900 tl'ye alacağım gibi gözüküyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiFaKa

quote:

Öncelikle detaylı cevap için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla genel anlamda memnunsunuz,zaten bu fiyata bundan iyisini beklemek pek mantıklı değil gibi.Hp iadesiyle 2900 tl'ye alacağım gibi gözüküyor.

Evet F/P açısından sınıfının en iyisi. 500-600 tl daha verirseniz gtx 1050'li bilgisayarları da bulabilirsiniz orası sizin tercihinize kalmış. 2500-3000TL bütçem vardı alabileceğimin en iyisi buydu benim açımdan İade ile 2900TL ye geliyor doğru. Teknosanın kampanyalarını takip edin 350 tl ye kadar hediye çeki verdiği zamana denk gelirseniz daha da avantajlı olur sizin için.

• Şu anda internetten alımlarda veriyor hediye çekini,ama yaklaşık bir hafta daha beklemem gerekti maalesef. İnşallah ozamana kadar devam eder.Sizde genel olarak memnunsunuz galiba,ısınma veya artı eksi yönleri hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock76 -- 11 Haziran 2017; 14:2:14 >
  • Bende bugün teknosadan aldım. Vatanla aynı fiyat 3389 tl yanında çok hoş bir taşıma çantası, mikrosoft wireless mouse ve 1 yıllık office programı hediye ettiler. Eve geldim kurdum şuan çok memnunum parasını hakediyor buna bir iki haftaya 128 ssd takmak istiyorum bu işlerin acemisiyim kapagını açmakmı lazım bilgisayarcıyamı yaptırmalı yoksa youtubeden videolarla becerebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.