Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

arkadaşlar bu pc ile oyunlarda istediğim netlik ve akıcılığı yakaladım ancak
    internette video (veya canlı yayın) izlerken istediğim netliği bir türlü göremedim.
    Yani eski bilgisayarım çok çok geri özelliklere sahip olmasına rağmen daha net gösteriyordu.
    bana önerebileceğiniz bir şey var mı? lütfen yardım edin.. :(

Onun sebebi aslında belli, 1080p den düşük çözünürlükteki yayınlarda ekrana uyumun daha zor olmasından kaynaklı. Düşük çözünürlüklü ekranda fark göze o kadar çarpmaz. Ancak 1080p ekran daha yoğun olduğundan dolayı düşük çözünürlükte izlenme olunca kare kayması daha çok ortaya çıkar netlik bozulur. 1080p izlemeye çalışın dediğimi anlayacaksınız. Anlaşılabilmişimdir umarım.

• NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi kardeş..
    çözünürlük 1080 in altına düştüğü anda görüntü kalitesi çok kötüleşiyor.
    yani kalite farkını daha çok hissettiriyor fhd bilgisayar..
  • Bugun cihaz 2 sefer dondu reset attigimda duzeldi bu neden olur? Servise gitsemmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

Bugun cihaz 2 sefer dondu reset attigimda duzeldi bu neden olur? Servise gitsemmi?

Neden olduğu önemli aslında işletim sistemindeki bir tıkanmada olabilir. Devam ediyormu bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burock76

quote:

Bugun cihaz 2 sefer dondu reset attigimda duzeldi bu neden olur? Servise gitsemmi?

Neden olduğu önemli aslında işletim sistemindeki bir tıkanmada olabilir. Devam ediyormu bu arada ?

Dün yapti henüz bir daha yapmadı. Donanimsalsa gene yapacaktır. Windows kurulumu hosuma gitmedi. Bildigimiz Windows yukleme tarzı deil. İnş bir daha yapmaz.

• quote:

quote:

quote:

Dün yapti henüz bir daha yapmadı. Donanimsalsa gene yapacaktır. Windows kurulumu hosuma gitmedi. Bildigimiz Windows yukleme tarzı deil. İnş bir daha yapmaz.

Bildiğimiz windows değil derken? Beğenmediyseniz 50 tl civarına upgrade keyler varmış,onlarla yükseltilebilir herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bildiğimiz windows değil derken? Beğenmediyseniz 50 tl civarına upgrade keyler varmış,onlarla yükseltilebilir herhalde.

Windows 10 onda bir sıkıntı yokda kurulum yonergeleri hp kendi yapmış onu demek istedim. Bir zaman kullanir temiz bir Windows kurarım gereksiz ivir zivir programlar olmadan.

• arkadaşlar bu laptopla "watchdogs" oynayan var mı?
    pc fişe takılıyken ultra ayarlarda 23 - 25 fps arası veriyor.
    yine fişe takılıyken high ayarlarda 25 - 30 fps arası veriyor.
    amma velakin fişi çekince ultra ayarlarda zaten oynanmıyor. high ayarda 11 - 12 fps veriyor. ve medium'da 13 - 15 fps arası oluyor.
    bu fps değerleri 2014 yapımı olan bir oyun için düşük değil mi sizce de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 17 Haziran 2017; 14:0:50 >
  • yeni-hesap Y kullanıcısına yanıt
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Sizde bu bil. kullanıyorsunuz sanırım aldiginizdan bu yana hic donma sorunu yasadinizmi? Bende iki sefer dondu suan yapmıyor ama neden olucagina dair bilginiz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

arkadaşlar bu laptopla "watchdogs" oynayan var mı?
    pc fişe takılıyken ultra ayarlarda 23 - 25 fps arası veriyor.
    yine fişe takılıyken high ayarlarda 25 - 30 fps arası veriyor.
    amma velakin fişi çekince ultra ayarlarda zaten oynanmıyor. high ayarda 11 - 12 fps veriyor. ve medium'da 13 - 15 fps arası oluyor.
    bu fps değerleri 2014 yapımı olan bir oyun için düşük değil mi sizce de?

Forumda okudum ama nerede bilmiyorum.ekram kartı ayarı ile ilgili bir ayardan kaynaklanıyormuş.o ayarın değiştirilmesi gerekiyormuş.

• Yok ben Dell 7567 kullanıyorum.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    video için teşekkürler. burada arkadaş ekran çözünürlüğünü düşürüp fps yi yükseltiyor. ama ekranı fhd yapınca da fps leri benimkinden yüksek hem de watch dogs 2 oynadığı halde.. :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 18 Haziran 2017; 10:44:8 >
  • GTA V oynayan var mı tavsiye ettiğiniz ayarlar nedir?

• Konu ölü valla,bekliyorum bende hala indirime girsin diye :)

• quote:

Konu ölü valla,bekliyorum bende hala indirime girsin diye :)

Müjdeli haberini bekliyoruz idirim yakaladınmı kaçırma 3300 tl hakeden bir laptop bence bunun üstü dell 7567 oda 1000 tl fark demek.
  • burock76 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

Sabah kalktığımda indirimde oluyor vatanın sayfasında ,1 saat sonra eski fiyatına dönüyor Bende görerek almak istiyorum o yüzden es geçtim birkaç kere.Birde vatandan değil teknosadan almak istiyorum ama o cimrilerdw indirime girmiyor

• quote:

quote:

Konu ölü valla,bekliyorum bende hala indirime girsin diye :)

Müjdeli haberini bekliyoruz idirim yakaladınmı kaçırma 3300 tl hakeden bir laptop bence bunun üstü dell 7567 oda 1000 tl fark demek.

Hocam az kaldı hp kayıt olayıda hazır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

Sabah kalktığımda indirimde oluyor vatanın sayfasında ,1 saat sonra eski fiyatına dönüyor Bende görerek almak istiyorum o yüzden es geçtim birkaç kere.Birde vatandan değil teknosadan almak istiyorum ama o cimrilerdw indirime girmiyor

Geceleri tüm laptopların fiyatında indirim oluyor hocam . Ben de görerek alma taraftarıyım . O hp indirim şeysinde napmak gerektiğini tam bilmiyorum. Benim eski hp laptopum yok , başka birinin laptop'unun bilgilerini versem oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.