Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hafifte olsa ufak bir cızırtı gibi korkmuştum bende Menteşeler çok dandik gelmedi bana nedense,kaplamasından öyle duruyor bence.Ama görünüş olarakta güzel bence satma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock76 kullanıcısına yanıt
    Hocam %36 değer kaybı ile satmam. o kadarlık kullanmadım bile. Bir süre daha kullanırım. Ben 3000e falan gider demiştim ama 2600 den bile zor satılır gibi. Şimdilik iyi böyle zaten satsam alacak bir şey yok fiyatlar sürekli artıyor. Bu fiyatta en iyisi bu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam %36 değer kaybı ile satmam. o kadarlık kullanmadım bile. Bir süre daha kullanırım. Ben 3000e falan gider demiştim ama 2600 den bile zor satılır gibi. Şimdilik iyi böyle zaten satsam alacak bir şey yok fiyatlar sürekli artıyor. Bu fiyatta en iyisi bu bence.

2600 veriyorsan ispartaya kadar gelir alirim senden, birde rahmetli Süleyman babanın mezarina gider dua ederim. hem ziyaret hem ticaret olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 29 Haziran 2017; 15:36:51 >
  • Hocam Sahibindende satan bir eleman var bence bakabilirsiniz.

• Biraz daha ucuza alabilseymişim 2. El fiyatı gibi olacakmış

• quote:

Hocam Sahibindende satan bir eleman var bence bakabilirsiniz.

Ben şaka yaptım kimsenin malına ölü fiyat vermem. Ben aldım zaten çokda memnunum hiç macera arama güzel cihaz keyifle kullan
  • quote:

2700 vereyim.Benimki zaten 2900 e geldi .Şaka biryana güzel hakikatten,satsan bu fiyatlara bulamazsın daha düzgününü.
  • Arkadaşlar alanlar memnun mu? Vatan 3500 e çekerse alayım mı? Yoksa bc200nt 1050 versiyon almaya değer mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Arkadaşlar alanlar memnun mu? Vatan 3500 e çekerse alayım mı? Yoksa bc200nt 1050 versiyon almaya değer mi sizce?

Valla elime geçeli 2 gün oldu,iş güç nedeniyle çok kurcalayamadım ama gayet güzel görünüyor cihaz.Ses bana göre sıfır,ısınma cihazı zorlamadım ama sıcaklık yok gibi.Dediğim gibi hp iadesiyle bana 2900 e geldi ve bu fiyata bence gayet iyi.Birazda beklentilerle alakalı bu durum bence.
  • Almayı düşünen arkadaşlar,

Cihaz güzel, şık, performansı iyi..

15 - 20 gündür kullanıyorum,

Benim dikkatimi çeken olumsuz yanları klavye ve menteşeler..

Klavyede tuşların kullanımı hoş değil. Basınca pek hoş bir his vermiyor, sanki tuşlar yerinden çıkacakmış gibi. Bu konuda hassassanız klavyesi sizi tatmin etmeyecektir.

Ekran ufak bir dokunuşta titriyor yani sallanıyor. Bu da hoş değil. Menteşeler daha sağlam olabilirdi..

Bir de çift fanlı diye aldık lakin fanların biri dönüş hızı olarak 5000 lerde takılırken diğeri 200 ü geçmiyor. İkinci fan ne işe yarıyor ben henüz anlayamadım..

Bunların dışında cihaz çok güzel.. Tavsiye ederim tabiki..

• yeni-hesap Y kullanıcısına yanıt
    2. fan ağır yüklerde devreye girecektir diye düşünüyorum. 5000rpm lik ne yaptığınızı merak ettim.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Sanırım watch dogs oynarken bakmıştım. Speed fan, fan 1'i 4900 küsürlerde, fan 2'yi 180 - 200 civarında gösteriyordu..

Sıcaklıklar nasıldı peki? Fanlarin ikisinin de eşit devirde olması daha mantıklı olurdu. Umarım alet duzgundur kıllandım biraz. Fan kontrolü için yazılım var mı alette?

• expressimo kullanıcısına yanıt
    cihaz güzel sıkıntı yok. sıcaklık en ağır oyunda cpu 93 den yukarı çıkmıyor. (yüksek bir değer olabilir tabi) gpu zaten o kadar da ısınmıyor. yalnız ikinci fan da çalışsa mesela 75 c'den yukarı çıkmasa daha güzel olur.
    fan kontrolü için yazılım yüklememişler. ben bu konuda hp çalışanlarıyla görüşmeyi düşünüyorum pazartesi günü. yük sadece tek fana biniyor diğer fan ise çok az çalışıyor. ilginç bir durum..

->> Arkadaşlar FAN Hızını Gösteren Speedfan'dan Başka Program Yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 1 Temmuz 2017; 17:53:4 >
  • arkadaşlar bu değerler normal mi? (oyun watch dogs)

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

Macunları yenileyin veya servise gönderin normalde 80c olması gerekiyor en yüksek.

• Benim kizla kavga ediyorduk en aonunda dün sahibinden stesinden biriyle anlastik 2700 nakit aldim bir tane daha, 3900 tl 12 nisanda vatandan almis, ekstra samsung evo 120 gb ssd alıp takmış 345 tl, guzel fiyata aldigimi düşünüyorum magazadan alinmis gibi sifir cihaz.

Bu laptopu sifirlayip tekrar windows nasil kurabilirim.? Birde ps4 de Overwatch oynuyorum alsam bu laptopta oynuyabilirmiyim oyunu kaldirirmi oynuyan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 1 Temmuz 2017; 20:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

arkadaşlar bu değerler normal mi? (oyun watch dogs)

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

bende de ısınıyor 90lara kadar neredeyse, gpu da geliyor 80 üstüne

• Su cihazi nasıl sifirlayipda windows kurulacagini bilen yokmu?

• Güzel fiyatmış hocam artık Windows ürünleri 0 alma konusunda düşüneceğim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.