Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm. biosu güncelledin mi peki kardeş? ben bugün bios güncellemesi (haziran 2017) yapıp tekrar bakacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

Su cihazi nasıl sifirlayipda windows kurulacagini bilen yokmu?

çok basit. google a windows 10 indir yaz. ilk linke (microsoftun kendi sitesi) tıkla. Aracı şimdi indir'e tıkla. indirdikten sonra dosyayı aç yönergeleri takip et. kendisi yönlendiriyor zaten. bir usb belleği bu iş için ayır. usb disk oluştur gibi bir seçenek var kendisi bootable usb'yi oluşturuyor. yönergeler gayet açık ve anlaşılır. dosyaları internetten indirip yüklemeyi bitirdiğinde usb ile temiz format atabilirsin. ama MUTLAKA şu anda kullandığın windows sürümüyle AYNI sürümü indir. yoksa orjinal olmaz.
    usb'den format attıktan sonra ürün anahtarı filan istemiyor. zaten o cihaz üzerine yüklü gelen yazılımla lisanslanmış oluyor. aynı windows sürümünü indirip usb'ye kurarsan hiç sıkıntı yaşamazsın

• Cihazı prize taktığımda hemen şarja geçmiyor bi 30 saniye sonra şarj olmaya başlıyor,öncesindede prize takılı dolmuyor gözüküyor.Sizdede öylemi yoksa bende bir sıkıntımı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

quote:

çok basit. google a windows 10 indir yaz. ilk linke (microsoftun kendi sitesi) tıkla. Aracı şimdi indir'e tıkla. indirdikten sonra dosyayı aç yönergeleri takip et. kendisi yönlendiriyor zaten. bir usb belleği bu iş için ayır. usb disk oluştur gibi bir seçenek var kendisi bootable usb'yi oluşturuyor. yönergeler gayet açık ve anlaşılır. dosyaları internetten indirip yüklemeyi bitirdiğinde usb ile temiz format atabilirsin. ama MUTLAKA şu anda kullandığın windows sürümüyle AYNI sürümü indir. yoksa orjinal olmaz.
    usb'den format attıktan sonra ürün anahtarı filan istemiyor. zaten o cihaz üzerine yüklü gelen yazılımla lisanslanmış oluyor. aynı windows sürümünü indirip usb'ye kurarsan hiç sıkıntı yaşamazsın

Cevap için çok tşk ederim. Yeni windows derken cihazın içinde recovery var bir kaç işlemle kendi sıfırlayıp içindeki windows kuruyor dediler. Bu işlemi sormuştum. Birde üstte bios güncelleme demişin bunu bizimde yapmamıza gerek varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burock76

Cihazı prize taktığımda hemen şarja geçmiyor bi 30 saniye sonra şarj olmaya başlıyor,öncesindede prize takılı dolmuyor gözüküyor.Sizdede öylemi yoksa bende bir sıkıntımı var ?

?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

quote:

Cevap için çok tşk ederim. Yeni windows derken cihazın içinde recovery var bir kaç işlemle kendi sıfırlayıp içindeki windows kuruyor dediler. Bu işlemi sormuştum. Birde üstte bios güncelleme demişin bunu bizimde yapmamıza gerek varmı ?

ica ederim
    recovery benim eski bilgisayarımda (Win 7) vardı. bir kere yapmaya çalıştım pc dondu. bir sürü uğraştım. ondan sonra recoverylerle alakamı tamamen kestim onu sil gitsin kardeş hiçbir lüzumu yok. (şahsi kanaatim)

bios güncellemesini öneririm. cihaz 20 gündür elimde ama ben bugün güncellemeyi yaptım. basit bir işlem. doğru programı indirdikten sonra bir kaç dk içinde bitiyor. sonuçta güncel olması iyidir. şu link size yardım edecektir:

https://support.hp.com/tr-tr/document/c01736646

• quote:

quote:

Cihazı prize taktığımda hemen şarja geçmiyor bi 30 saniye sonra şarj olmaya başlıyor,öncesindede prize takılı dolmuyor gözüküyor.Sizdede öylemi yoksa bende bir sıkıntımı var ?

?

bende öyle olmuyor. hemen şarj başlıyor..
  • Bende şuan bu modelden iki tane oldu son aldıgım samsung evo 120 gb ssd disk takılı sistem açılış dosyaları ssd diskte inanın çok fark ediyor mutlaka ssd disk takın sistem açılışı 5 saniye kapanışı 5 saniye hız olarak makina uçtu.

Şimdi ben himedia media player kullanıyorum. Size soramk istedigim pc de en iyi media player programı hangisidir. Kablosuz tv görüntü aktarma özelligi olan bir player lazım önerebileceginiz varmı.

Bu modelde overwatch oynuyan yok sanırım.
  • Bugün 1 saat civarı Kerbal Space Program oynadım. Dizim yandı masaya almak zorunda kaldım. Dizinizde oyun oynamayın sakın. Bu aletler dizüstü değil masaüstü gibi. Acayip yanıyor hala.

Isparta'dayım evin için serin sıcaktan olacağını pek sanmıyorum ama laptop ciddi derecede sıcaklığı ulaştı. Sağ elimin bilek kısmı yani trackpadin sağ kısmında sıcaklık çok yoğun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Bugün 1 saat civarı Kerbal Space Program oynadım. Dizim yandı masaya almak zorunda kaldım. Dizinizde oyun oynamayın sakın. Bu aletler dizüstü değil masaüstü gibi. Acayip yanıyor hala.

Isparta'dayım evin için serin sıcaktan olacağını pek sanmıyorum ama laptop ciddi derecede sıcaklığı ulaştı. Sağ elimin bilek kısmı yani trackpadin sağ kısmında sıcaklık çok yoğun.

Bunların hepsi böyle bugün media markt ta zalman sogutucular gördüm eger devamlı oyun oynasam onlardan bir tane alırım. havalarda çok sıcak masaüstüler bile cayır cayır yanıyor. Ek sogutucuya mecbur bu aletler. Şuan sadece net ve film vs seyrediyorum daha fan sesi duymadım. Oyunda ısınması dogal.
    Üst mesajlarda bir arkadaşta bahsetmiş klavye daha tok olabilirdi biraz sıkıntı özellikle benim gibi pipirikli biriyseniz. Diger türlü on numara laptop.

• speedfan programı cihazdaki diğer fanın rpm değerini yanlış gösteriyor. 5-6 saat aralıksız ağır oyunlar oynuyorum sıcaklıktan kendini kapattığını görmedim pc'nin. bu arada 80 derece aşırı bir sıcaklık değil i7 cihaz kullanıyorsunuz.
  • mayfive kullanıcısına yanıt
    Overwatch oynadinmi? Full ayarlarda oynatirmi fiye merak ediyorum

• Arkadaşlar günlük kullanımda office,web vs fan sesi ne durumda kaç rpm ile dönüyor ?

Kronik bir problem mevcut mu bugün hala tavsiye eder misiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar az önce hp destek ile görüştüm şu anda geçerli olan kampanya elinizde bozuk bir hp ürünü olması ve TR kayıtlı olması gerekiyor bir önceki indirim kampanyası şartları aynı şekilde bunda da geçerli tek fark eski çalışan hp ürünü yerine bozuk kullanılamayan hp ürünün seri numarası gerekiyor birazda kızmadım değil bu duruma 3.5 yıllık cihazım var bozuyum mu diye söylendim elinde çalışmayan hp ürünü olup kod verebilecek varsa alabilirim veya hayrına verirse bir yemek parası gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Arkadaşlar günlük kullanımda office,web vs fan sesi ne durumda kaç rpm ile dönüyor ?

Kronik bir problem mevcut mu bugün hala tavsiye eder misiniz ?

günlük kullanımda sıfır fan sesi var daha dogrusu fan hiç yok :) ben memnunum yanlız alırsanız mutlaka ssd takın çok fark ediyor açılış kapanış süreleri 5 saniye
  • Almak isteyenlere duyurulur:Vatan'ın internet adresinde Web'e özel sabah 6'ya kadar 3.299 TL!

Ben aldım arkadaşlar.Hem bu fiyatın daha aşağısına düşeceğini hiç sanmıyorum.Elime ulaşınca yorumlarımı burada belirteceğim.

• arkadaşlar benim elimde

Z5A00EA modeli var.

6300hq
    5gb ddr5 gtx960m
    1tb hdd + 128 gb ssd
    12gb ram
    1080p ips ekran
    isternirse orijinal windows 10 dvd si ile veririm.
    pil döngüsü 73/1000
    15 ay garantisi var

sanırım sizin modelinizden tek farkı işlemci düşük. bu ichazı ne kadara satabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 5 Temmuz 2017; 8:31:1 >
  • selamlar, bende bu model laptop var. Amazondanhttps://www.amazon.com/dp/B01LYFKX41/ref=psdc_1292116011_t1_B00TGIVZTW ssd yi almayı planlıyorum uyumluluk sorunları yaşar mıyım? HP merkezinde taktirsam garanti bozulması gibi bir durum olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightwav3

selamlar, bende bu model laptop var. Amazondanhttps://www.amazon.com/dp/B01LYFKX41/ref=psdc_1292116011_t1_B00TGIVZTW ssd yi almayı planlıyorum uyumluluk sorunları yaşar mıyım? HP merkezinde taktirsam garanti bozulması gibi bir durum olur mu?

Bende alucam ssd hd merkez ne kadara takar acaba ssd takma garantiyi bozmuyor. 960 evo bende merak ediyorum uygunmu bu laptopa ogrenirsen burayada yaz bir zahmet yada bilen arkadaş yazarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 5 Temmuz 2017; 10:8:25 >

• Bilgisayarın malzeme kalitesi nasil? Metal agirlikli mi, plastik agirlikli mi? Bazi yerlerde metal olduğunu yazmislar.

Cevaplar icin simdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.