Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slymngursoy

Bilgisayarın malzeme kalitesi nasil? Metal agirlikli mi, plastik agirlikli mi? Bazi yerlerde metal olduğunu yazmislar.

Cevaplar icin simdiden teşekkürler

Metal ağırlığı var plastik gibi hafif deil yanliz cokda agir deil 2.2 kg hesap et iste klas laptop. Hic dusunme al mutlu olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malzeme kalitesi alt-orta arası. Donanımdan dolayı malzeme kalitesinde kısıtlama oluşmuş. Genellikle plastikten oluşuyor.

Alt dememin sebebi ise menteşelerin korkutucu olması. Onun dışında rahatsızlık verecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightwav3

selamlar, bende bu model laptop var. Amazondanhttps://www.amazon.com/dp/B01LYFKX41/ref=psdc_1292116011_t1_B00TGIVZTW ssd yi almayı planlıyorum uyumluluk sorunları yaşar mıyım? HP merkezinde taktirsam garanti bozulması gibi bir durum olur mu?

Bir bilgi alabildinmi?

• https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WVzXp4E8XqB bu monster mi yoksa bu hp mi?

• Verdiğiniz linkteki pc donanım olarak daha üstün. Şık olsun, güzel görünsün diyorsanız hp alın. Ama performans daha önemli diyorsanız monsterin özellikleri daha sağlam.

şahsen monsterların tasarımı biraz daha şık olsaydı kesinlikle monster alırdım.

şunu da söylemek istiyorum, bu hp bilgisayarın klavyesi ışıklı ama space (boşluk) tuşunda ışık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 5 Temmuz 2017; 16:12:42 >
  • Hp

• quote:

Orijinalden alıntı: slymngursoy

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WVzXp4E8XqB bu monster mi yoksa bu hp mi?

Hp al baskan monsterden şikayetçi olan çok hp almadan o markayi çok araştırdım.

• Hpyi vatanda inceledim bugün. Menteşesi korkuttu beni açıkçası. Casper f800u bile düşünüyorum. Onun menteşesi bile daha iyi 😁

• Valla bu modelden iki tane aldim su konuda yazmasalar menteseler dikkatimi bile cekmezdi ilginc müdür sen casper bile dusuniyorsan ne diim hayirlidi olsun da para pirasa deil daldan toplamiyoruz iyi araştır derim.

• Hocam kararınız kendinize ait ama bence Casper markasına hiç bulaşmayın.

Menteşeler evet kötü. Eğer bu fiyat aralığında sağlam birşeye bakıyorsanız Dell iyidir. Dell bilgisayarlara yönelin.

Ama asla Casper almayın :)

Bu arada bugün yine oyun oynadım nasıl sıcak olduysa artık kullanırken zorlandım . Macunda mı sıkıntı var acaba sürsem mi garantiden gidiyor mu bilen var mı?

• samsung 960 evo hakkında bilgi alamayınca samsung evo 850 aldım. Bunu hp servistemi taktırmalı ücret alırlarmı acaba?
  • Macunu yenileyin garanti izin veriyor.
  • Hepsiburada dan Samsung 850 evo 120 gb ssd aldim ssd taktiran yokmu az önce bir bilgisayarciyi aradim yeni modellerde komple kasayi sökmek lazim ssd takmak için imaj alinacak 2 saatlik isi var 80 tl istedi hadi bu parayi verdikte guvenilir yer olsa bu modele ssd takilirken komple kasami sökülüyor? Ssd taktiripta İstanbul da yer onerecek olan varmi?
    Hp müşteri hizmetleri ni aradim bu konuda servisler ucretlide islem yapmiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 6 Temmuz 2017; 11:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

Hepsiburada dan Samsung 850 evo 120 gb ssd aldim ssd taktiran yokmu az önce bir bilgisayarciyi aradim yeni modellerde komple kasayi sökmek lazim ssd takmak için imaj alinacak 2 saatlik isi var 80 tl istedi hadi bu parayi verdikte guvenilir yer olsa bu modele ssd takilirken komple kasami sökülüyor? Ssd taktiripta İstanbul da yer onerecek olan varmi?
    Hp müşteri hizmetleri ni aradim bu konuda servisler ucretlide islem yapmiyorlarmış.

İlk sayfadaki resime göre gayet kolay gözüküyor.

• quote:

Hepsiburada dan Samsung 850 evo 120 gb ssd aldim ssd taktiran yokmu az önce bir bilgisayarciyi aradim yeni modellerde komple kasayi sökmek lazim ssd takmak için imaj alinacak 2 saatlik isi var 80 tl istedi hadi bu parayi verdikte guvenilir yer olsa bu modele ssd takilirken komple kasami sökülüyor? Ssd taktiripta İstanbul da yer onerecek olan varmi?

Ben aynı SSD'yi kendim taktım. Alt kısmındaki beyaz kapağı çıkarınca zaten donanım komple önünüzde oluyor. Alt kapağı çıkarmak için vidaları söktükten sonra kredi kartı gibi birşeyle kenarlardan tek tek takılı olduğu yerlerden esneterek çıkarmaya çalışıyorsunuz. İlk yaparken zor oluyor tecrübesizlikten ötürü ama yerlerini öğrenince yapıyorsunuz. Fazla agresif davranmamanızı tavsiye ederim kırmayın kapaktaki klik yerlerini :) Başkasına yaptırmaktansa kendiniz yapın. Kendiniz yaparsanız en azından gerektiğinde kendiniz açarsınız. SSD'yi kendiniz takabilirsiniz garantiyi bozmuyor HP teknik servisi Facebooktan öyle dedi.

Bu arada Casper alma gibi bir hata yapmayın pişman olursunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiFaKa -- 6 Temmuz 2017; 18:36:25 >

• NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    İmaj almak gerekli dediler ssd Windows kurmak için bunu nasıl yaptınız?

• quote:

İmaj almak gerekli dediler ssd Windows kurmak için bunu nasıl yaptınız?

ben sıfırdan kurdum açıkçası HDD formatladım.
  • Ssd taktiktan sonra içindeki Windows kurmak icin ne islem yapmak lazim ki windows ssd kursun.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Ne kullanıyorsunuz macun tavsiyeniz var mı?
  • Kullanmıyorum ama tanıdığım kullanıyor artic mx4 macun.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.