Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben de vatan gece indirimiyle sipariş vermiştim bugün elime ulaştı cihaz. Mağazadan alanlara mağazada kutu açılım ve kurulum yapılıyormuş galiba, ben de bunun için kutuyu açmadan mağazaya götürmeli miyim yoksa evde kendim başlasam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

quote:

Orijinalden alıntı: Beatzz3

Biosa girdim fakat hiçbir şey anlayamadım.?Tam olarak nasıl yapıldığını biliyor musunuz acaba?

System configuration altında action keys mode diye bi ayar var. Onu disabled yapmanız lazım.

Hallettim,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Merhabalar, ben de vatan gece indirimiyle sipariş vermiştim bugün elime ulaştı cihaz. Mağazadan alanlara mağazada kutu açılım ve kurulum yapılıyormuş galiba, ben de bunun için kutuyu açmadan mağazaya götürmeli miyim yoksa evde kendim başlasam olur mu?

Kurulu gelmiş olması lazım size

• quote:

Merhabalar, ben de vatan gece indirimiyle sipariş vermiştim bugün elime ulaştı cihaz. Mağazadan alanlara mağazada kutu açılım ve kurulum yapılıyormuş galiba, ben de bunun için kutuyu açmadan mağazaya götürmeli miyim yoksa evde kendim başlasam olur mu?

Magazaya gitmene gerek yok kurulum çok basit turkce yonergeleri takip et yeter.

• 1050li serisi varken 960 pek dusunmuyorum ama gece kampanyasindaki 3250 iyi fiyat duz 3000 olsa almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

1050li serisi varken 960 pek dusunmuyorum ama gece kampanyasindaki 3250 iyi fiyat duz 3000 olsa almistim

1050 li serisi ne kadar 3 bin olsa alırım 250 tl çok dedigine göre 1050 model 3.5 civarımı? 4-5 bin verildikten sonra zaten hp almam gider dell 7650 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

1050li serisi varken 960 pek dusunmuyorum ama gece kampanyasindaki 3250 iyi fiyat duz 3000 olsa almistim

1050 li serisi ne kadar 3 bin olsa alırım 250 tl çok dedigine göre 1050 model 3.5 civarımı? 4-5 bin verildikten sonra zaten hp almam gider dell 7650 alırdım.

Evet i5 7300+1050 monster 3200den basliyor ,hp 3599 hepsiburadada ve acer vx5 modeli gecenlerde 3600 liraya dustu.

• Tamamdır, ben biraz evhamlıyım da... Kutuyu açtığımda şarj aletinin naylonunun ağzının açık olduğunu gördüm de bi işkillendirdi. Bu normal mi sizde de açık mıydı, hatırlıyor musunuz?
  • Vatandan alsak da mi bu takma işini yapmıyorlar??

• quote:

Orijinalden alıntı: slymngursoy

Vatandan alsak da mi bu takma işini yapmıyorlar??

Soyle olur magazadan ssd ayni anda beraber alirsaniz tskmama sanslari yok ürünü satacaklari icin ama aldin çıktın iki gun sonra ssd alsan takmiyorlar. Alicak olanlar bu şekilde yapmasinda fayda var ssd takip Windows ssd kurmak o kadar kolay is deil bilgili olanlar hariç.

• quote:

Tamamdır, ben biraz evhamlıyım da... Kutuyu açtığımda şarj aletinin naylonunun ağzının açık olduğunu gördüm de bi işkillendirdi. Bu normal mi sizde de açık mıydı, hatırlıyor musunuz?

Hatirlamiyorum malesef ama kutu acilmis olsa her türlü anlasilirdi. Bende hassasim.

• Windows 10 güncellemesi %12 deyken bağlantı hatası verdi, yeniden deneyince de yine %12de takıldı, ne yapabilirim?
  • İlk şarjda şarj neredeyse dolacakken kalan süre 2 saate çıktı, bunun nedeni/çözümü nedir bilen veya başına gelen var mI?
  • quote:

Windows 10 güncellemesi %12 deyken bağlantı hatası verdi, yeniden deneyince de yine %12de takıldı, ne yapabilirim?

Şuan bende güncelleme yok hepsini yükledi. Aklıma bir şey gelmiyor açıp kapatırsan düzelir gibi, Şarj olayına gelince ben akşamları 3-4 saat kullanıyorum bir akşam şarja takıyorum bir akşam takmıyorum. Taktıgımdada belli zaman sonra %100 oluyor.
  • Bir saattir bekliyor bu ekranda bekliyor. Güncellemeleri başka yerden indirmenin yolu var mı ve nelerin güncellemesi iniyor burdan?
  • Bu yapılmaması gerekip hoparlörü bozan güncelleme cyberlink power media software mi?
  • Ben tüm güncellemeleri yaptım ses de bir fark anlamadım neyi bozuyor? farksa youtube de videoları ileri sardıgımda ufak bir parazit oluyor oynamaya başladıgında düzeliyor. Dün gece windows creators güncellemesini yaptım. Büyük bir güncelleme sorunsuz yükledi. Bunun için alttaki videoya bakabilirsin. hp suppport da ben yüklemeleri yaptım bunun diger yoluda arama ekranına windows update yazıp ordan windows güncelleyebilirsin diyer bilişenleride aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelle şeklinde yapılır.
    windows creators tavsiye ederim. Özellikle oyuncular için büyük güncelleme.

Birde foruma sık giren bu model laptop kullanıcıları daha fazla yardımlaşsak herkes için iyi olur. bir kişi soru soruyor havada kalıyor. forumun amacı zaten paylaşım ve yardımlaşma.

Not-Şimdi denedim hp support asistan denetleyip sonuca varması 2 dk sürdü sende sorun varsa silip webden tekrar yükleyebilirsin.

http://www8.hp.com/tr/tr/campaigns/hpsupportassistant/hpsupport.html#.WWnwlojyhPY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 15 Temmuz 2017; 13:38:32 >

• Eski gönderilerde vardı ses kartını güncellemeyin hoparlör cızırdamaya başlıyor diye. Hatta ürünü iade eden bile olmuştu diye hatırlıyorum.

Bir de renk ayarını nasıl yapıyoruz. Youtube daki videolarda renkler çok cansız görünüyor gözüme full hd nerede anlamadım.
  • Oyuna girince sistem nvidia ya otomatik geçmiyor mu? GTA 4 denedim ve 928mb/120mb limit exceeded uyarısı verdi. Aşırı ısınma ve fan gürültüsünden oyundan çıkmak zorunda kaldım akıcılıkta bi problem olmamasına rağmen. Bu normal mi?
  • quote:

Oyuna girince sistem nvidia ya otomatik geçmiyor mu? GTA 4 denedim ve 928mb/120mb limit exceeded uyarısı verdi. Aşırı ısınma ve fan gürültüsünden oyundan çıkmak zorunda kaldım akıcılıkta bi problem olmamasına rağmen. Bu normal mi?

Gayet normal. GTA 4 ekran kartı hafızasını doğru düzgün algılayamayan bir oyun. Fan gürültüsü ve ısınma da maalesef yüksek. Bu sorunu bi nebze azaltmak için işlemciyi undervolt yapıp turbo boostu kapatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.