Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öncelikle oyun ile ilgili yorumumu yapayım, 5 kuruş etmez far cry serisinini sürekli kendini tekrarlamısından sıkıldım . Sürekli aynı oyun sadece hikaye değişiyor, midem bulanıyor girerken

Benim cihazda ssd alırken vardı zaten, bendeki 17 ekran olandan. SSD takması basit kırmadan kapağı açtınızmı gerisi kolay. Bendeki fredoos geldi windows 10 kurdum. Önce windows keyinizi bir program yardımı ile öğrenip kayıt edin . Sonra windosw 10 indirip normal kurulum yapın. Kurarken key girerseniz gene orjinal olur .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    ben bunu aldiktan birkac gun sonra 17inc ssd'linin fiyati dusmustu moralim bozulmustu :( neyse artik kendim alip takicam ssd... farcry serisiyle ilgili haklisiniz hepsi birbirine benziyo. şimdi farcry 5 duyuruldu büyük ihtimal o da aynı olur. ama ben yine de seviyorum farcry serisini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop geldi her şey güzel sıkıntı yok fakat şu panelde alt kısımdaki ışık sızmaları canımı sıkıyor ya. değişim talep etsem yeni gelende çıkmamasının garantisi yok. ayrıca vaktim de yok pazar günü mardine gidiyorum yanımda götürücem zaten. dönünce servise versem değişim yapılır mı yani 8 ay falan sonra?

edit: ek bir soru. şimdi bu laptop gaming model bi laptop ve fifa17 yi yükledim ultra ayarda msaa kapalı 60 fps ye kitleyip oyunu açtım yağ gibi akıyor problem yok ama laptopu şarjdan çıkarana kadar. çıkardıktan sonra hafif titremeler meydana geliyo oyunda. pil seçeneklerinde yüksek tasarrufa falan aldım ama etki etmedi. şarja takılıykenki o akıcılık nedense olmuyor? araştırdım normal diyorlar ama yani gaming model 4-5 bin liralık laptopta da olmasın yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyalansoyliyim -- 26 Mayıs 2017; 2:51:59 >
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Hocam on sorun ekran kartını ilgili ekran kartı ayarlarına girin orada pil ile ilgili bi ayar var sanırım standard 30 fps onu yukseltmelisiniz farklı model pc lerde de aynı sorunu yaşayanlar olmuş ekran kartının pili çabuk tüketmesi engellemek için fps limiti var son çıkan ekran karti suruculendirde araştırın bulursunuz.

Bu arada dün gece Mediamark da gece kampanyası vardi bu modelin bu altı yani 1bw34ea modelin gtx 950 olan 2799 tl di mediamark da kartin musait değildi alamadım suan bu model 3424 tl yanlış hatırlamıyorsam geri iade ile 3000 e falan geliyor gayet iyi almak isteyen varsa baksın en ucuz suan medimarkta

• yine de prizden çıkarınca oyun akması lazım ya. prize takılıyken kaymak gibi akan fifa. çıkarınca prizden ufak titremeler oluyor. yüksek performansta falan açtım hep ama nafile. geforce experienceden bişiler yapmaya çalıştım olmadı o da
    Eğer Nvidia geforce experience programı varsa, oradaki şu özellik açıksa kapatın, muhtemelen düzelir. Yüksek performansta çalıştırın gene.

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-
  • BJK kullanıcısına yanıt
    yok abi yaptım yine olmadı oyuna girdim titremeler takılmalar var yine. oyundayken prize taktım yağ gibi akmaya başladı. yüksek performanstaydı ve bu ayarı kapadım. oyun ayarları da 1080*1920 ultra msaa kapalı 60 fps ye kilitli. şunu çözemezsek kafayı yicem heralde yani 4.5 milyarlık laptop şu ekran kartı şu işlemciyle prize takılı olmadan nası yağ gibi akmaz oyun anlamıyorum :/
  • Sağ alttaki pil e tıkla

diğer güç seçeneklerine tıkla

yüksek performans gibi bisey var seç

Solda plan ayarlarını değiştir olmasi lazim tıkla

Ordan gelişmiş güç ayarlarını geliştire tıkla.

işlemci güç yönetimi var acik yap

Altinda en düşük işlemci durumu vs var

Pilde ve prizde diye bolumleti var ikisini %100 yap. Muhtemelen sorunun duzelecektir ama şarjı daha çabuk bitmeye başlayacak.

Mobilden yazıyorum yazım hataları olabilir affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 27 Mayıs 2017; 0:30:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinex

Sağ alttaki pil e tıkla

Pilde ve prizde diye bolumleti var ikisini %100 yap. Muhtemelen sorunun duzelecektir ama şarjı daha çabuk bitmeye başlayacak.

hocam yaptım her şeyi %100 yüksek performansa da aldım ufak bi iyileşme oldu ama prize taktığımda yine titremeler olduğunu fark ettim çünkü yine yağ gibi aktı oyun. yok mudur başka bir çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

quote:

Orijinalden alıntı: robinex

Sağ alttaki pil e tıkla

hocam yaptım her şeyi %100 yüksek performansa da aldım ufak bi iyileşme oldu ama prize taktığımda yine titremeler olduğunu fark ettim çünkü yine yağ gibi aktı oyun. yok mudur başka bir çözümü

Valla benim bildiğim bataryalar ekran kartına gereken akımı vermiyor yeni modellerde bataryaya zararlı olduğu iiçn çok hızlı discharge. Durum bende de sizin bilgisayardaki gibi. Tavsiye veren arkadaşlarda bu modelden mi var ve gerçekten %100 gpu kullanan bir oyunda aynı fpsyi alıyorlarsa işler değişir.

• Bi sorum olucak bu modelden bugun aldım fanları hızlandırmak için klavye kısayolu varmı ? Monsterdaki gibi manuel hızlandırma..

Edit: Cihazı alalı daha 1 gün oldu cod mw 2 de bile işlemci 95 dereceleri gördü.Hp yetkilisiyle görüştüğümde fan çıkış kanallarına elektrik süpürgesi tutmamı önerdi 1 günlük cihaz için.Cihazı vatan computerdan online sipariş ile aldım.Cihazi iade etme şansım varmı ? 14 günlük cayma hakkı deniliyo fakat cihazın kullanılmamış olması gerekiyormuş yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayzing -- 2 Haziran 2017; 6:18:28 >
  • 1 Günlük cihaz 95 dereceyi gördüm call of duty mw 2 gibi bi oyunda iade etmeyi düşünüyorum inşallah alırlar internet üzerinden vatandan almıştım 14 günlük cayma hakkı var deniliyor.
     HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M-

Şunu bir deneyin. bu ayarı açınca anladığım kadarı ile sürekli gtx 10 50 kullanır .

Ayrıca bu cihazlar gaming değil günlük kullanım için, eğlence amaçlı üretilmiş . HP'de gaming serisi omen olarak geçiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 2 Haziran 2017; 15:16:47 >
  • rayzing R kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile işletim sistemi kurulunca ancak garantiye gidiyor, oradan değişim veya iade onaylanırsa ücret alabilirsiniz.
  • rayzing R kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? Bu çok anormal.Umarım bu durum tesadüfi size denk gelmiştir. Çünkü bu alet serin diye biliniyor.Değişim yaparlar.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Valla 10-15 dk da sıcaklık fırlıyor fanlar son devir çalışıyor gürültülü biçimde.Hp destek pc me bağlandı cpu stress testi yaptı 90 dereceye çıktı durum normalmiş.Elektrik süpürgesi tutacakmışım 2 gunlük cihaza.Sinirlerim bozuldu gidicem birazdan vatana iade etmeye çalışıcam.Burdaki yorumlara güvenerek aldımda korktuğum başıma geldi bir daha tövbe hp ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayzing -- 2 Haziran 2017; 20:16:54 >
  • Benim pcde ışık sızması vardı netten almıştım sizin gibi 10 gün sonra vatana götürdüm mağazasına anında yenisiyle değişim yaptılar hatta iade mi istiyosunuz değişimmi diye sormuşlardı onun için içiniz rahat olsun vatandan aldığım ürünlerde müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
  • Insallah banada olumlu yanit verirler.Peki isinma nasil cihazin 1-2 saatlik oyun kullanimi sonunda ? Bende 15 dakikadan sonra fanlar ucak sesi gibi ses cikarip son devirde calisiyo islemci 98 dereceye ulasti

• zwirtw Z kullanıcısına yanıt
    Isik sizmasi var dediginizde kontrol ettilermi peki pc yi acip ?

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62-leopard-pro-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-hdd-15-6-gtx960m-2gb-w10.html#urun-ozellikleri bu bilgisayar hakkinda yorumlarinizi alabilirmiyim?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.