Şimdi Ara

HP PAVILION POWER KULLANICI KULÜBÜ (YENİ SERİ) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
18
Favori
51.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Gençler ben bu bilgisayarı sürekli şarjda kullanıyorum bataryadan yemesin diye ama direkt bataryayı öldürmeden elektrikten yiyordur değil mi? Kimi bilgisayrda bunu belirtiyor bataryadan yemiyor, prizden güç sağlanıyor falan diye de ben de öyle bi ibare çıkmayınca bi tereddütte kaldım. ''Tamamen şarj edildi.'' yazıyor sadece.
    Sürekli şarjda kullanıyorsan biostan pil yüzdesini 50 seçmen daha sağlıklı olur. Ama once bataryayı sıfırla.
  • musq kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ole dusubuyorum ama sorun ne oabilir cozum edir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cb005nt piyasadan kalktı gibi bende alacaktım ama artık hiçbir yer satmıyor.siz ne zaman ve nereden aldınız?

• santafb S kullanıcısına yanıt
    Nisanda almistim hocam

• Merhabalar, bir sorum olacaktı hocam yardım ederseniz çok sevinirim. Ben hem üniversitede derslere not tutmak için hemde diğer işlerimi bir anda halledeyim diye bir laptop arıyordum, ve pavilion serisi gözüme çarptı. Görebilmeniz için hem vatan hem de hp linkini atıyorum.
    HP Linki:
    support.hp.com
    HP Gaming Pavilion - 15-cx0006nt Product Specifications | HP® Customer Support
    https://support.hp.com/rs-en/document/c06057334

Vatan Linki:
    www.vatanbilgisayar.com
    Hp pavilion15-cx0006nt core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp pavilion15-cx0006nt kampanyalar ve uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion15-cx0006nt-corei7-8750h-2-2ghz-16gb-1tb-256gbssd-15-6-gtx1050ti-w10.html

Sizce bu bilgisayara bu para değer mi hocam? Ağır oyunlar oynamıyorum en fazla Tales of Berseria gibi Shader kullanan oyunlar oynuyorum, bir de Maya gibi 3D dizayn programları photoshop vs kullanıyorum. Sizce bu beni 5-6 yıl götürür mü bilgisayarla düzgün ilgilenirsem? Ve son olarak bir sorum olacaktı, batarya tecrübeniz nasıldı? Not tutacağım için doğal olarak microsoft word açıkken en az 5-6 saat dayanması lazım sizin tecrübeniz nasıl olmuştu? Web sitesi 11 saat diyorda emin olamadım. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trosenses

Merhabalar, bir sorum olacaktı hocam yardım ederseniz çok sevinirim. Ben hem üniversitede derslere not tutmak için hemde diğer işlerimi bir anda halledeyim diye bir laptop arıyordum, ve pavilion serisi gözüme çarptı. Görebilmeniz için hem vatan hem de hp linkini atıyorum.
    HP Linki:https://support.hp.com/rs-en/document/c06057334
    Vatan Linki:http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion15-cx0006nt-corei7-8750h-2-2ghz-16gb-1tb-256gbssd-15-6-gtx1050ti-w10.html
    Sizce bu bilgisayara bu para değer mi hocam? Ağır oyunlar oynamıyorum en fazla Tales of Berseria gibi Shader kullanan oyunlar oynuyorum, bir de Maya gibi 3D dizayn programları photoshop vs kullanıyorum. Sizce bu beni 5-6 yıl götürür mü bilgisayarla düzgün ilgilenirsem? Ve son olarak bir sorum olacaktı, batarya tecrübeniz nasıldı? Not tutacağım için doğal olarak microsoft word açıkken en az 5-6 saat dayanması lazım sizin tecrübeniz nasıl olmuştu? Web sitesi 11 saat diyorda emin olamadım. Şimdiden teşekkürler.
    8. nesil işlemcili monster almanı öneririm. Şu an bayram indiriminde. Abra a5 v14.1 veya 13.4 serisi olabilir. V14.1 tasarımsal olarak da çok üstün bir cihaz 2cm kalınlık, ince çerçeveler, mekanik klavye ve metal tasarım ile. Metal tasarım hakkında biraz daha araştırabilirsin. Pil süresi olarak pildeyken intel hd graphics 630u kullanan laptop ile 5-6 saat boyunca son parlaklıkta film izlemiştim. Film de bluray 15 gb falandı. 11 saat çok abartı. Business laptoplar o kadar süre pilde çalışabilir. Pavilion serisi genel- gaming arasında bir kullanım sunuyor.
    Edit: Monster abra v14.1'in full modeli v14.1.1 diye geçiyor ona da bakabilirsin. Senin baktığın ile aradaki fiyat farkını da kıyaslarsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musq -- 26 Ağustos 2018; 12:29:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musq

8. nesil işlemcili monster almanı öneririm. Şu an bayram indiriminde. Abra a5 v14.1 veya 13.4 serisi olabilir. V14.1 tasarımsal olarak da çok üstün bir cihaz 2cm kalınlık, ince çerçeveler, mekanik klavye ve metal tasarım ile. Metal tasarım hakkında biraz daha araştırabilirsin. Pil süresi olarak pildeyken intel hd graphics 630u kullanan laptop ile 5-6 saat boyunca son parlaklıkta film izlemiştim. Film de bluray 15 gb falandı. 11 saat çok abartı. Business laptoplar o kadar süre pilde çalışabilir. Pavilion serisi genel- gaming arasında bir kullanım sunuyor.
    Edit: Monster abra v14.1'in full modeli v14.1.1 diye geçiyor ona da bakabilirsin. Senin baktığın ile aradaki fiyat farkını da kıyaslarsın)

Alıntıları Göster
    Öncelikle cevap için teşekkürler. Sizce Monster niçin Pavilion'dan daha iyi? Gerek grafik kartları gerekse işlemcileri aynı olduğundan merak ettimde. Fiyatı başta daha makül görünüyordu ama Windows'u ekleyince ve biraz özelleştirince o açıdanda aynı kapıya çıkıyorlar (Abra v14.1.1'den bahsediyorum). Monster'ın dizaynı kesinlikle daha güzel görünüyorda kalite olarak Pavilion'dan bir farkını göremedim bu konuda fikriniz nedir?

• CB008NT kullanıcısıyım yaklaşık bir senedir ve laptopu 4 kez pentada değiştirdim. İlk değiştirme sebebim 3.5mm jack bozulmasıydı ve ekranda parlama vardı. Değişti. Fakat sonrasında her değişimde ekranda özellikle siyah arka planda çizgiler var ve laptop'ı olduça temiz kullanmama rağmen ekranda beyaz parlamalar oluşmaya başladı. Bu durumlar sizde de oluyor mu?

Ayrıca photoshop gibi programlarda gri renk sürekli değişiyor (bir koyu bir açık oluyor) Format attım ama düzelmiyor. Servise vereceğim fakat sadece bende mi oluyor merak ettim.
  • trosenses T kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi olarak çok daha iyi. Ses kalitesi Hp'ye göre kötü. Monster'ın soğutma performansı daha başarılı benim gözümde. Video incelemelerinde uzun çalışma saatleri boyunca thermal throttling yaşamadığı söyleniyor. Eski pavilion serilerinde olduğu gibi (bc202nt kulanıcısıyım, cb00xnt serisi de) simetrik olmayan heatsink tasarımı kullanıyor ise almamanızı isterim. Çünkü simetrik olmayınca ekran kartı ve işlemci aynı anda çalıştığında cihaz serin kalamıyor. Bir de donanımsal olarak aynı olsalar bile aynı performansı veremeyebiliyorlar. Şu an piyasada en iyi performansı veren laptoplar msi'nin. Monster bana göre Hp'ye göre daha çok performan odaklı bir bilgisayar. Monster abra a5 v14.1.1'de bildiğim kadarıyla klavye olarak mekanik klavyeye sahip ve tek tek renk atanabiliyor ve turbo fan tuşu bulunuyor. Gerisi benzer şeyler. V14.1.1'de windows içinde geliyor single language sürümü. İstersen oem ürün anahtarı ile ucuza halledebilirsiniz. Bir de upgrade seçenekleri de mevcut. Daha çok depolama alanı istiyorsanız parasını verip disk doldu mu derdi olmadan bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Yazılımsal olarak HP'nin 3d drive guard diye bir teknolojisi var. Harddiskin ivme veya çarpma anında diski bozulmasın diye kitliyor. Monster'da böyle bir şey olup olmadığından emin değilim. Buradaki sebepler ve fiyatından dolayı monsterı tercih ederim. Eğer alacaksanız bayram indiriminden hemen yararlanın yoksa sadece abra a5 v14.1'in fiyatı 7.4k vermek zorunda kalabilirsiniz. Benim arkadaşım dolar artmadığında 5.9k'ya almıştı. 1.5k'ya yakın zam yemişti dolar fırladığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrykn

CB008NT kullanıcısıyım yaklaşık bir senedir ve laptopu 4 kez pentada değiştirdim. İlk değiştirme sebebim 3.5mm jack bozulmasıydı ve ekranda parlama vardı. Değişti. Fakat sonrasında her değişimde ekranda özellikle siyah arka planda çizgiler var ve laptop'ı olduça temiz kullanmama rağmen ekranda beyaz parlamalar oluşmaya başladı. Bu durumlar sizde de oluyor mu?

Ayrıca photoshop gibi programlarda gri renk sürekli değişiyor (bir koyu bir açık oluyor) Format attım ama düzelmiyor. Servise vereceğim fakat sadece bende mi oluyor merak ettim.
    Bahsettiğin şey ips panelden kaynaklı ışık sızması olabilir mi? Pcyi ilk açtığında Hp logosu gelirken siyah yerlerin beyaz olma durumu gibi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musq

Bahsettiğin şey ips panelden kaynaklı ışık sızması olabilir mi? Pcyi ilk açtığında Hp logosu gelirken siyah yerlerin beyaz olma durumu gibi yani.

Alıntıları Göster
    Bak onu da yazmayı unutmuşum. Bu 3 sorun var. Parlama, siyah ekranda ince dikey çizgiler ve özellikle sol tarafta ışık sızması.

Benim şansıma galiba bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrykn

Bak onu da yazmayı unutmuşum. Bu 3 sorun var. Parlama, siyah ekranda ince dikey çizgiler ve özellikle sol tarafta ışık sızması.

Benim şansıma galiba bu durum.

Alıntıları Göster
    Benim ekranımda da yatay ve dikey çizgiler oluşmaya başlamıştı menteşeler hareket ettikçe özellikle. Sonrasında laptopu garantiye verdim. Ekran değişimini yaptılar. Taktıkları ekrandaki ışık sızması önceki ekranıma göre çok daha fazla rahatsız edici. Garantisi bitmeden bir daha yollayacacağım.
  • Merhabalar ben uzun arastirmalarim sonucunda karar kıldım cok arastirdim lenovo y520,asus gl553vd,casper excalibura falan baktim ama gozume sade ve şık hem günlük hemde oyunlarda beni uzmeyecek bi laptop bulamadim ama taaki hp cb008nt laptobu bulana kadar simdi bunu almayi dusunuyorum sizin onerileriniz nedir tavsiye eder misiniz simdiden teselkurler

• mustafa.durmazer M kullanıcısına yanıt
    Alma. Msi ve lenovo en iyileri. Düz görüntüsü var filan diye de almayın. Paraniz da varsa gidin y520 veya gv gl gp serisi msi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 26 Eylül 2018; 17:41:39 >
  • musq kullanıcısına yanıt
    Hangi servise yolladiniz?

• Ben 2.el almayi düşünüyorum 3900tl 2 aylik tertemiz bi cihaz buldum lenovi falan cok pahali minumum 5500 tlden basliyor.

Olsun yine de o paraya deger,DEĞER DEGER. Lütfen almayin. Eger oyin surekli oynamayacaksaniz alin.

• Acikcasi benim soyle bi dusuncem var 3500 4000tl m var bende az cok program yazabiliyorum cok oyunda oynamam zaten oynacak olsam monster var bu fiyatlara onu alırdım ha program yaziyorum dediysem de hic oyun oynamayacağım anlamina gelmez arada bi oynarim beni gozumu kara cikartmaz kronik sıkıntısi falan yok degil mi simdiden teşekkürler.

Hdd veya anakart ile ilgili enteresan söylentiler geçiyor. Bana göre o konularda problem yok. Sogutmada kötü biraz. Fanlardan birinde azicik hirilti duyarsaniz sasirmayin. Hirilti sebebi fanlarin oyunlarda cok yogun calistigini gosterir. Ben olsam tulpar t7 v2.1 alirim.cok agir oyunlarda turboboost kapali olacak ki ancak uzmesin sizi.

• Acik olunca istenilen performansi vermiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.