Şimdi Ara

HP PAVILION POWER KULLANICI KULÜBÜ (YENİ SERİ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
18
Favori
51.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PowerShot58

Neredeyse 6-7 aydır kullanıyorum ben. Soğutma konusunda yazın sıcakta altına soğutucu olmadan kullanmanızı önermiyorum. Ancak klimalı bir evde oturduğum için problem yaşamadım. Kışın bırak o seni ısıtsın. Öğrenmek istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim yine. Sevgiler.

Ha bu arada bu fiyatlara alınacak bir bilgisayar değil ben aldığım dönemde 2500 tl ye falan alanlar olmuştu kara kara düşünüyordum. Şuanda sizde bana bakarak düşünün çünkü ben aldığımda 3600 tl idi bilgisayar 2 adet aldık. 7000 tl yazıyor korktum doğrusu.
    Valla hocam ben de sipariş verdim, hp iade kampanyası ile birlikte 4900tl ye gelmiş olacak. Bu fiyata başka düzgün bilgisayar yok maalesef. Gelince ben de bir bakar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 28 Eylül 2018; 15:58:51 >
  • Ben zaten 2.el alacagim foyat konusunda sikinti yok 4000 tl sizce uygun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa.durmazer M kullanıcısına yanıt
    Su kurda eh diyelim.

• Ben su 2 aydir falan baktim iste kurdan once 3300tl falandi simdi 4 bin tl kotu bi durum :-(

Öyle.
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Ankara Öveçler'deki servise bırakmıştım da onarımı Ankara'da yapılmıyor. İstanbul'da oluyor.
    Mario Vladimir ESIMECU-ICyoutube
    Hp pavilion power 15 - noisy thermal fan
    https://www.youtube.com/watch?v=MbSRXCOl9U8
    karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerShot58

Benim bilgisayarı aldığım zaman baktigim add nvme 450 tl simdi ise 850 tl olmus hic alakası yok yani
    hocam slmlr. avatarından hatırladm sizi...hocam bu ısınma, ısınma sonrası da sanırım işlemciyi korumaya alıp, hız düşürmesi ve dolayısıyla oyunda fps düşmesi sorununa nasıl çözüm buldunuz
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Turboyu kapatin direk ise yariyor. En azindan 2.3 3.3 arasinda git gel yerine stabil paso 2.8 de kullanirsiniz. Mesrla turbo acikken 3.3 gelip 2.0 ghz e kadar anlik da olsa dusebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 29 Eylül 2018; 11:58:40 >
  • Iyice sogudum bilgisayardan valla :-)

• Onu neden yapiyor fana bisey mi sürtüyor acaba

Evet sürtünme ama normal değil. Eski seriye göre ince belki de o yüzden. Ama normal değil. Monster alın msi veya lenovo alın.En azında para iadesi karlı diyip de mahçup etmez monster. Tamir eder. Gerçi hp de iyi ama bu model en fazla 4000 o da sıfırı.Oyun amaçlı değilse ben olsam probook incelerim.Probook 450 G5 15.6. Macbook gibi hatta daha yakışıklı. Evet belki biraz pahalı ama macbook da alsan 13 inç alacaksın ve harici gpu olmayacak.

Edit :fhd ekran yokmuş ona göre düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 29 Eylül 2018; 13:23:5 >

• Yok abi onda 930mx var 930mx nerde gtx1050 nerde arada ucurum var ben sanırım bunu alacagim

Videoyu gördüm de ben bc202nt bilgisayarımı alalı 1 yıl 2 ay oldu ve bir kez fan bakımı yapıldı. Bakım bundan 5 ay önceydi. Şu an benim bilgisayarımda boşta sadece fan ortalama hızlarda dönünce tar tar tar diye ses çıkartıyor. Bu ses fanlar tam yük altındayken ve boşa yakın çalışırken gelmiyor. Bu sorunla karşılaşan başka insanlar var mı? Sebebi fanın içinin dolması veya içindeki vidaların gevşemesi ile meydana gelmiş olma olasılığı nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.
  • musq kullanıcısına yanıt
    Tar tar derken surtme mi yoksa cok azicik minik bir fir sesi gibi mi ?

• musq kullanıcısına yanıt
    Bir de bu cihazlarda fan sesi normal.Bc kasa pavilion ile omen ax kasa aynı zaten ve kronik bir mevzu.
  • Bilgisayari aldim, 1 gundur guncellemelerle ugrasiyorum. Windows update cok yavas. Bios u da guncelledim, bios guncellenirken fanlar en hizlida calisiyordu ama sadece hava sesi vardi videodaki gibi garip bir şes yoktu. Onun disinda uzun zamandir ssd kullandigim icin hdd sesini biraz garipsedim kurulum falan yaparken belki rahatsiz eder ama duymak icin odaklanmaniz lazim. Ekran ve ses kalitesi cok guzel. Touchpadi pek begenmedim ama klavye harika. Pil ise beni biraz üzdü. Gece oyun indirmeye biraktim pil tasarrufunda ekran kapali 5 saate yakın indirme yapabilmiş. Belki steam ve origin biraz daha kaynak kullanan yazilimlar oldugu icin ekranin kapali opmasina ragmen pili cabuk bitmiştir demek istiyorum ama 12 saat falan yaziyordu sayfada nasil o kadar sure elde etmisler anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 30 Eylül 2018; 13:21:8 >
    Kulak tırmalamıyor ama hissediyorsun. Sürekli olan bir şey de değil.
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler eyvallah hocam kaç saat için yapıyor bunu ben hic yaşamadım henüz seri farkı falan etki ediyor mu acaba? Araştırmak lazim biraz daha bu konuyu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Takılma aldığımdan beri hic ariza vermedi çok şükür nazar değmesin düşürme çarpma olmadan öyle bir şey olması mümkün gibi gelmedi bana ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.