Şimdi Ara

HP PAVILION POWER KULLANICI KULÜBÜ (YENİ SERİ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
18
Favori
51.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tulpar t7 v2.1 de cok eskidi eski olmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa.durmazer M kullanıcısına yanıt
    Isiniyor diye dedim. Fps olarak cok fark olamayacak cihaz serin calissin diye dedim.

Eski ama güzeldir. Öneririm.

• Anladim su anda kararsiz kaldim

• Arastirdimda bide dell 7577 var 8gb ram 1050ti var onu onerir misiniz peki??

• Hp 15-cb008nt modelini almayı düşünüyorum ama buradaki yorumlar kafamı karıştırdı. Bilgisayarı hem programlama hem de oyun için alacağım, böyle kalın ışıklı mışıklı gaming tarzı bilgisayarlar sevmediğim için tasarımı ve ince olması çok hoşuma gitti açıkçası. Msi alın demişsiniz ama bu inceliğe yakın bir msi bilgisayar var mı?
  • Aynen bende oyle dusunuyorum da kafam karıştı simdi

Koç sistem servisi olmasa önerebilirdim.
  • Anlayamadim tekrar yazarmisin

Disturbitor koc sistem. Bu adamlar dolandirici bir bakima. Garantide her turlu pisligi yasatirlar. Sonra pilde sorun olursa 1. De degistirir 2. Sorunda parayi cukkalariz diyorlar. Amerika ya dell e yazinca da diz cokuyorlar. Almayin.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam Hp 15-cb008nt hakkında ne düşünüyorsunuz. Şu an acil bilgisayar almam lazım, kronik sorunlu mu bu seri?
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Gidin başka pc alın diyorum . Üzer. Lenovo msi. Isınıyor. Hp gaming laptop konusunda lenovo ve msi dan kötü.Asus a kıyasla modele göre asus daha öde modele göre eşit. Sanıyorsunuz ki hp asus ayarında demek ki alayım ? Yok öyle bir olay. Bu laptop tuzak!!!!! Kronik sorun ısınması.
  • Sen kullandin mi abi hp cb008ntyi

Bc203 var bende aynı hemen hemen.İçi aynı yüzde 95.Sistemi soğutma olarak aynı.
    Neredeyse 6-7 aydır kullanıyorum ben. Soğutma konusunda yazın sıcakta altına soğutucu olmadan kullanmanızı önermiyorum. Ancak klimalı bir evde oturduğum için problem yaşamadım. Kışın bırak o seni ısıtsın. Öğrenmek istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim yine. Sevgiler.

Ha bu arada bu fiyatlara alınacak bir bilgisayar değil ben aldığım dönemde 2500 tl ye falan alanlar olmuştu kara kara düşünüyordum. Şuanda sizde bana bakarak düşünün çünkü ben aldığımda 3600 tl idi bilgisayar 2 adet aldık. 7000 tl yazıyor korktum doğrusu.
  • Ben zaten 2.el alacagum yoksa sifiri 7700tl

• Aslinda benim icin onemli olan sey performansin yani sira azicikda yakisikli durmasi sizr oyle anlatiyim bundan baska da tasarımı hosuma giden yok acikcasi arastirdim monster abar a5 v11.1 var dell 7577 7567 var asus gl556vd var acer nitro 5 var ama hic böyle sade ve şık olan yok benim gozumde

O sekil meselesi bende de vardi.Bc203 aldim. Probook450 g5 baksasinza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 28 Eylül 2018; 13:22:14 >
    Hocam iyi diyorsun güzel diyorsunda su dolar kuru ve kdv indirimini bekle vatan yapiyor 800 tl indirimli aldım ben zamaninda. Ancak dolar kuru olmayacak fiyatlara çekmiş bilgisayarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim bilgisayarı aldığım zaman baktigim add nvme 450 tl simdi ise 850 tl olmus hic alakası yok yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.