Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
11
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alsam pisman olmam dimi kardesime sevinsin istiyorum ve sıkıntı yaşamasın ne yazık ki ben anlamam hiç bu işlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecmaydn41 E kullanıcısına yanıt
    pişman olmazsın gayet güzel ben aldım
  • Uzun zaman boyunca araştırdım beyler laptop ürünlerini. Bunda karar kıldım asus vx serisini de düşündüm fakat ürünleri yakından inceleme fırsatım olunca asusu beğenmedim kasası hpye göre kötü.
    Mağazaya gittiğimde sorunlu bir ürün almamak için nelere dikkat etmeliyim. Kontrol ederken hangi kriterleri ele almalıyım.

• Vatanda tekrar 3000 e düşmesiyle bugün gidip aldım laptopu.Kasası klavyesi bence çok şık olmuş gayet güzel yapmışlar.Hp support assistant ile bütün driverları güncelleyip Battlefield 1 betasını oynadım.Low ayarlarda 80fps alıyorum ısınma sorunu yaşamadım 2saat aralıksız oynadım numpad kısmında hafif ısınma vardı rahatsız bile etmiyordu.Ondan sonra oyunu 5 dakikalığına kapattım alt kısımdaki ısı bile gitti.Eski hp laptopumda olan ısınma sorununun zerresine rastlamadım.
  • Battlefield 1 beta medium ayar 1 saat boyunca ortalama 50 fps ile oynadım cpu ısısı da ortalama 93 dereceydi . Elle dokunduğunda arkadaşın dediği gibi rahatsız eden bir durum yok fakat rakamlar insanı ürkütüyor ne diyorsunuz ısı ile ilgili?

•  HP PAVILION SILVER 15-BC004NT
     HP PAVILION SILVER 15-BC004NT

BEYLER FOTOĞRAFLARIN BİRİNDE AÇILIRKEN SİYAH EKRAN DA ALT TARAFLARDA IŞIK SIZMALARINI GÖRDÜM.
    DİĞER FOTOĞRAFTA İSE FARE İMLECİNİN TAM ÜSTÜNDE NOKTA ŞEKLİNDE ÖLÜ PİKSEL MEVCUT. BU AKŞAM ALDIM YARIN İADE EDECEĞİM.

• NoMRey kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam ama ışık sızması şuan piyasadaki çoğu bilgisayarda mevcut panellerde hep sıkıntı var ama ölü piksel sıkıntı oluyor iade edin bencede

Bir sorum varda, klavyesi nasıl acaba enter tuşu felan büyük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 4 Eylül 2016; 2:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

Geçmiş olsun hocam ama ışık sızması şuan piyasadaki çoğu bilgisayarda mevcut panellerde hep sıkıntı var ama ölü piksel sıkıntı oluyor iade edin bencede

Bir sorum varda, klavyesi nasıl acaba enter tuşu felan büyük mü?

Eyvallah hocam. İade edicem yarın. Klavyesi güzel fakat söylediğin aksi enter tuşu küçük tarzda.

• quote:

Orijinalden alıntı: krmeren123

Battlefield 1 beta medium ayar 1 saat boyunca ortalama 50 fps ile oynadım cpu ısısı da ortalama 93 dereceydi . Elle dokunduğunda arkadaşın dediği gibi rahatsız eden bir durum yok fakat rakamlar insanı ürkütüyor ne diyorsunuz ısı ile ilgili?

Sıcaklığa bakmadım hocam malesef bugün tekrar denip yazarım sıcaklığı.
  • krmeren123 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka soğutucu kullanın.

93 derece çok tehlikeli...

• NoMRey kullanıcısına yanıt
    kardeş, vatan bilgisayar ölü pixel ya da ışık sızmasını iade sebebi olarak kabul ediyor mu?
    bir de sadece ürün değişimi mi yapıyorlar, yoksa talep edilmesi halinde para iadesi de yapıyorlar mı?
  • Sınır 120 derece tehlikeli değildir. :)
  • Ben en fazla 80 derece gördüm. 93 bu bilgisayar için fazla değil mi ?
  • Bu bilgisayarı vatandan almayı düşünüyorum ancak bayramdan sonra, sizce fiyat ne olur? Veya tavsiye midir?
    Üniversiteye geçiyorumda elektrik elektronik, rahat kaldırır gibi programları

• vatana götürüp çok ısınma sorunu olduğunu bu yüzden değişimini istemeli miyim ?
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    İ7 6700hq :D gtx 960m kaldirmassa zaten bir zıtlık olur :D hiç bir bilgisayar kaldırmaz o zaman :D

• Cihazı ben de aldım. Metro Last Light Redux oyununu 1 saat 10 dakika oynadım, cpu-gpu maksimum 75 derece gördü.

Ancak CS-GO oynarken gpu yine 70 seviyesindeyken işlemci sıcaklığı 90 üzerinde!
    Oyun başladıktan sonra 2 dk içinde 90a ulaşıyor, oyun sonu baktığımda ulaştığı maksimum sıcaklık 98 derece!!

• Gaming PC için normal değerler bunlar hq serisi bir CPU tabiki ısınacaktır soğutucu alın 90 civarı takılın sıkıntı olmaz

• Merhaba ilk önce şunu söylemek istiyorum i7 2gb mı yoksa i5 4gb mı?
    Oynayacağım oyunlar cod serisi indirmeye cesaret edersem belki gta 5, cs go bu söylediğim oyunları en fazla 1 hafta oynarım sıkılırım atarım en çok oynadığım oyun metin2 onun için hangisine başvurmalıyım?

extra: bunlar harici çok çok web de takılırım

• ayni soruyu bende sordum kendime amac neyse o ben render ve programlama isleri ile ugrasiyorum o yuzden i7 fakat oyun oynayacaklar boşuna cpu isisi ile ugrasmasin ;) i5 li modeli 80 dereceyi geçmiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.