Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
11
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp güzel bilgisayar ancak popüler olunca 3500-4000 lira uçmaya başladı firmalar, o kadar etmez
  • Mesajı yeni gördüm.Sandalyeden düşüyordum kardeşim.Allah rızası için yapma böyle şeyler
  • düşmedin hee şanslısın
  • 3000 tl iken vatandan aldım ikinci gün oyunlarda çok ısınma oluyordu en dandik oyunlarda bile bi kaç güncelleştirme yapınca şarja takılı ve ağır oyunlarda bile 60 dereceyi geçmedi klavye aydınlatması çok iyi... menteşe veya kasadaki malzeme konusunda hiç bir sıkıntı yok. Isınma sorunu yok diyebilirim. Hatta hiç bir sorunu yok. Teknoloji şans işi alırken her türlü kontrolu yapıp almanızı öneririm ama şuan 3600e alınmaz yine 3000e inerse alınabilecek en iyi bilgisayar bence öneririm her türlü sorulara açığım 1 haftadır kullanıyorum. Extra soğutsun diye Soğutucuda aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha bu arada maşallah pc nin şarjı mükemmel ötesi. daha önce lenovo kullandığımdan galiba bu pc ye geçince oh be dedim. ısınması yok ses süper, ekran süper, tasarım süper, kalite-işcilik lenovodan kat kat daha iyi, şarjı ise mükemmel maaşallah. inşallah sefviside düzgündür.
  • Hocam servisini de methediyolar, garanti belgesinden baktım Türkiye'de 22 tane servisi var
  • Boşta 38 derece Dolu 75 derece

• Harici dvd var. Bence öyle daha mantıklı daha ince olmasını sağlıyor. Ben dahili yazdım özür dilerim.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119741448&p=1&anchorToGo=119790693#119790693
    Bu konuya yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralsensin98

Harici dvd var. Bence öyle daha mantıklı daha ince olmasını sağlıyor. Ben dahili yazdım özür dilerim.

Yahu önündeki şeye dahili niye dedin o zaman onu anlamadım :) neyse

Yöneticiyle konuş konuyu öbür tarafa taşıt ana konuya çevir bence öyle yap.yoksa öbür taraf kalır bu şekilde.
  • Ürün şuan vatanbilgisayar'da 2999 TL. Bu fiyata kaçırmayın derim hemen sipariş verin.

Link:http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html#yorumlar
  • Beyler iki net sorum olacak üründen memnun musunuz ve 5 yıl götürür mü?

• Ürünü 2999 TL'ye 15 gün önce aldım.

Avantajlarını sıralamak gerekirse;
    1) Çok büyük sistem yiyen, Witcher 3 oyunu high (en yükseği ultra) grafik ayarlarında hiçbir takılma olmadan oynuyorum.
    2) İnternette gezerken laptop fanından neredeyse hiç ses gelmiyor. Oyun oynarken de oyun sesini yüksek tuttuğumdan ses geliyorsa da ben duymuyorum. Fan Sesinin az geliyor olması daha yeni olmasından kaynaklı olabilir ancak ben sesle ilgili problem şuan yaşamıyorum.
    3) Isınma konusuna gelirsek; Witcher 3 ü yaklaşık kesintisiz 3 saat oynadım ve laptop çok fazla ısındığından dolayı kapanma tarzı bir durum hiç yaşanmadı. Program kullanmadığımdan sıcaklığı ölçmedim ancak beni rahatsız edecek bir sıcaklık hiç hissetmedim.
    4) Tasarım konusunda; ürün gayet hoş ve hafif tasarımına bayıldım. Klavye ışıklandırması var ancak geceleri oda ışığı kapalıyken benim gözümü aldığından pek kullanmıyorum.
    5)Son olarak almamda asıl etken olan avantajı ise, GTX960m(çoğu laptop da 950m var) ekran kartlı, 1920x1080 ekran çözünürlüğüne sahip ve i7 2.6 Ghz işlemci hızına sahip laptoplar genelde 3500 tl'den başlıyor. Bu ürün ise 2999 TL.

Dezavantajını söylemek gerekirse; Ürünün ince olmasından dolayı, dikkatli kullanmakta fayda var kasası güven vermiyor. Sanki laptop düşse bir daha açılmayacak gibi :)

Fiyatları bu civarda olan diğer laptop markalarının da kasalarının HP'den daha iyi olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevhil -- 2 Eylül 2016; 16:02:05 >

• evet ürünü kullanan diğer arkadaşlar.. yorumlarınızı bekliyoruz.. biraz hızlı cevap yazarsanız seviniriz.
    malum kısa sürüyor böyle indirimler.. alalım mı ne dersiniz? herhangi bir sorun yaşadınız mı?

özellikle ISINMA problemi var mı, en çok merak ettiğimiz konu bu..
    klavyenin sol kısmında yani W-A-S-D tuşlarının olduğu bölgede ısınma oluyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 2 Eylül 2016; 16:16:45 >
  • yeni-hesap Y kullanıcısına yanıt
    W-A-S-D tuşlarının olduğu kısımda ısınma olmuyor. Isınmanın olduğu kısım, Num-Pad kısmı yani rakamların yazılı olduğu klavyenin sağ tarafı.
  • Nevhil N kullanıcısına yanıt
    peki çok ısınıyor mu? yani rahatsız edici derecede bir ısınma var mı kardeş?
    Üstte de yazmıştım. Öyle bir problem yaşamıyorum.
  • Alan arkadaşlara bir sorum olacakta, acaba max ram desteği kaç?
    Hocam Ram ile ilgili; Max. Ram desteği ile ilgili bir bilgiye ulaştınız mı acaba?
  • Saadettin GENÇER S kullanıcısına yanıt
    malesef hayır..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.