Yeni Aldım Daha ürün elime ulaşmadı. Sizce Nasıl ? Fiyatına göre süper 3000 tl bu arada fiyatı
Beyler ulaştıktan sonra burda konu açarak ürün hakkında bilgilendirme yaparsanız herkes çok memnun olur.
Bende bununla x550vx arasindayim alan kullanan arkadalar görüşlerini paylasirlarsa en azından benim gibi almayi düşünenlerde bilgilenmis olurlar
kralsensin98K
kullanıcısına yanıt
Ben de siparişini verdim, yolda.
Alan arkadaşların incelemeleri olumluydu. Sadece kasa biraz hassas demişler, dikkatli kullanmak gerekiyormuş. Bir de fan sesi var ama bu performansa göre ses normal, çift fanlı çünkü. Gelince bakacağız, inşallah pişman etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackdanger_99
Ben de siparişini verdim, yolda.
Alan arkadaşların incelemeleri olumluydu. Sadece kasa biraz hassas demişler, dikkatli kullanmak gerekiyormuş. Bir de fan sesi var ama bu performansa göre ses normal, çift fanlı çünkü. Gelince bakacağız, inşallah pişman etmez.
ben de yeni gördüm vatan bilgisayarda. 3000 tl olması, hdd nin 7200 rpm olması çok hoşuma gitti. dell inspiron 7559 ile bunun arasında kaldım. dell de 4 gb ekran kartı var gtx 960 ama bunda aynı 960 ın 2 gb olanı var. aklıma takılan tek şey bu. eğer ekran kartının 4 veya 2 gb olması çok önemli değilse hemen bunu almayı düşünüyorum.. bir de arkadaşlar bu ekran kartının 128 veya 256 bit olduğunu nasıl öğreniriz? ve bu HP notebook un ekran kartı kaç bit?
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı 128 bit dell deki de 128 bit. Fazladan 2 gb konusunda ben de karasızım fakat hp daha yakın geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: A Crazy Türk
Ekran kartı 128 bit dell deki de 128 bit. Fazladan 2 gb konusunda ben de karasızım fakat hp daha yakın geliyor bana
bunu nereden öğreniyoruz hocam? ben de herhangi bir laptopun ekran kartı bit'ini öğrenmek istediğimde ne yapmalıyım?
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
960mlerin hepsi 128 bit. 2gb olması pek önemli değil bence, 2gb belleği dolduracak kadar grafik özelliklerini yükselttiyseniz daha fazlası için daha iyi ekran kartı gerekecektir birkaç oyunun haricinde.
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
"Kartın modeli notebookcheck" şeklinde aratırsanız çıkan ilk sayfadaki spec kısmında bulabilirsiniz.
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar..
Cihazi eline ulasan olmadi mi?
Dediginiz sekilde arattigimda 960m icin 4 gb diyo acaba vatanda mi yanlislik var
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
Hocam 2gb 960m için yetiyor hatta fazla bile.Ama Witcher 3 gibi çok ağır oyunları yüksek ayarlarda açarsan %12 daha fazla performans alıyorsun 4gb ta.Ben araştırdım gereksizmiş
quote:
Orijinalden alıntı: sagopala
Dediginiz sekilde arattigimda 960m icin 4 gb diyo acaba vatanda mi yanlislik var
O maximum değer 960m in 2gb ve 4gb olmak üzere iki modeli var
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım
Hocam 2gb 960m için yetiyor hatta fazla bile.Ama Witcher 3 gibi çok ağır oyunları yüksek ayarlarda açarsan %12 daha fazla performans alıyorsun 4gb ta.Ben araştırdım gereksizmiş
sağolasın kardeşim..
-----
bu arada arkadaşlar ben bu laptopu google da aratıyorum ama sadece 2 sitede çıkıyor. birisi vatan bilgisayar birisi de hp nin kendi sitesi. başka sitelerde bu model görünmüyor. acaba bu model hakkında daha fazla bilgi almanın yolu yok mudur?
bir de tabiki eline ulaşan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyoruz..
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
Merak ettiğin bilgi varsa bana sorabilirsin biraz araştıdım özelliklerini biliyorum.Ama raminin kaç mhz olduğunu bulamadım
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
Benim için önemli olan ısınıp ısınmaması.Ayrıca ekran renklerinin canlılığı,kalitesi(parlaklıktan bahsetmiyorum).Bunları da alan arkadaşlara soracağız şimdiden hayırlı olsun kendilerine
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım
Merak ettiğin bilgi varsa bana sorabilirsin biraz araştıdım özelliklerini biliyorum.Ama raminin kaç mhz olduğunu bulamadım
yukarıda bir arkadaş "çift fanlı" demiş.. hp nin sitesinde böyle bir bilgi göremedim. bu konuda bilginiz var mı? diğer sorum, ekran FHD.. peki bütün FHD ekranlar IPS mi olur yoksa IPS ayrı bir özellik mi?
tabiki en önemli meselelerden biri de ısınma olayı.. insanı oyun oynarken en çok rahatsız eden durum bu. tabi bilgisayar için de iyi değil. kullanan arkadaşların görüşlerini ben de sabırsızlıkla bekliyorum. başka sitelerde kullanıcı yorumları da yok ki okuyalım
yeni-hesapY
kullanıcısına yanıt
Ips ayrı özellik ama laptop ips ekranlı.Artık milletin almasını bekleyeceğiz
Cift fanli olup olmadigini bilsek keske isinip isinmadigi konusunda da fikir yurutebilirizde bu konu hakkinda da kesin bi bilgi yok sanirim