Şimdi Ara

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
11
Favori
10.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar..

Hocam cihaz şahin murat lada fiyatlatındaysa 192 bittir. 96 model corolla eski Mercedes fiyatlatındaysa 256 bit oluyor. Ama direk öğrenmek istiyorsan notebookcheck yaz ekran kartı model numarasıyla (sadece laptoplarda geçerli) orada hem kaç bit olduğunu hem sitenin aşşağına doğru bakarsan oyunlarda ortalama kaç fps verdiğini gösterir oyunların altında compare tuşuna basarsan o serideki diğer ekran kartlarının kaç fps verdiğini gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopala

Cift fanli olup olmadigini bilsek keske isinip isinmadigi konusunda da fikir yurutebilirizde bu konu hakkinda da kesin bi bilgi yok sanirim

Yarın ya da çarşamba vatanda sorcam gerci burda birine sorsak cevaplat ben 2 fan var diye biliyorum.

• ram ile ilgili 8 GB DDR4-2133 SDRAM (2 x 4 GB) olduğu bilgisine ulaştım.

fan meselesini de Blackdanger_99 nickli arkadaş anlatırsa seviniriz..
    yani çift fanlı olduğu bilgisine nasıl ulaştığını söylerse..
  • Arkadaşlar aynı kasaya sahip i5 4gb 960m modelinde çift fan ve m.2 ssd yuvası var. Büyük ihtimalle çift fandır. i5 kullananlar max 80 derece falan diyordu konusunda.

• beyler bunda ssd yuvası var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

ram ile ilgili 8 GB DDR4-2133 SDRAM (2 x 4 GB) olduğu bilgisine ulaştım.

fan meselesini de Blackdanger_99 nickli arkadaş anlatırsa seviniriz..
    yani çift fanlı olduğu bilgisine nasıl ulaştığını söylerse..

http://www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/productdata/Countries/_MultiCountry/disassembly_notebo_20165122312251.pdf

Ürünün söküm kılavuzu, aşağıya inin resimlerde bilgisayarın orta üst tarafında göreceksiniz çift fanı.

• yeni-hesap Y kullanıcısına yanıt
    Ancak benim bahsettiğim i5li modeli. i7li modeli hakkında bir bilgim yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Ancak benim bahsettiğim i5li modeli. i7li modeli hakkında bir bilgim yok maalesef.

verdiğiniz linke baktım.
    en başta "HP Pavilion Notebook PC 15" yazıyor. yani anlaşılan HP Pavilion Notebook PC 15'li modellerin hepsinin yerleşimi böyle.
    zaten bahsettiğimiz i7'li modelde de fan çıkışı arka orta kısımda ve normal fan çıkışından daha uzunca bir menfez var.
    bu da bize bahsettiğimiz pc nin de çift fanlı olduğu yönünde önemli bir ipucu oluyor.

arkadaşlar için örnek resim:

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT

şimdi bu resme bakarak bu bilgisayarda boş ssd slotu olduğunu söyleyebiliyor muyuz? varsa nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 22 Ağustos 2016; 18:53:37 >

İşaretlediğim kısım m.2 slotu olması lazım. m.2 ssd diye aratırsanız tam oraya uyacak şekilde olduğunu görebilirsiniz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HP PAVILION SILVER 15-BC004NT

• quote:

Orijinalden alıntı: A Crazy Türk

İşaretlediğim kısım m.2 slotu olması lazım. m.2 ssd diye aratırsanız tam oraya uyacak şekilde olduğunu görebilirsiniz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

doğrudur..
    kablolardan farkedemedim aslında dell inspironda görmüştüm bos m2 slotunu

bir şey daha sorabilir miyim? bu dahili pili olan pc lerin pilini çıkarınca kullanabiliyor muyuz?
    yani sadece prize takarak çalışıyor mu yoksa telefonlar gibi batarya şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 22 Ağustos 2016; 20:15:36 >

Bu konuda bir bilgim yok ama pili neden çıkarıyorsunuz? Bence pil takılı olmazsa çalışmaz. Yani telefonları öyle çalıştıramıyorsak laptopları da çalıştıramayız. xD

• quote:

Bu konuda bir bilgim yok ama pili neden çıkarıyorsunuz? Bence pil takılı olmazsa çalışmaz. Yani telefonları öyle çalıştıramıyorsak laptopları da çalıştıramayız. xD

Batarya ölmesin diye yapıyorlar çok da etkili bir yöntem tercihe kalmış bir mesele

• quote:

bazen saatlerce pc açık kalıyor. pilin şişme durumu olursa diye çıkarmayı düşünüyorum eğer oluyorsa ve eğer bu pc yi alırsam

bir de mesela dell inspiron 7559 da prize takmayınca oyunlarda kastığı söyleniyor. sürekli prize takılı kullanımda da pil hasar görebilir diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 22 Ağustos 2016; 20:43:00 >
    En azından şu an kullanmakta olduğum imzamdaki bilgisayar pilsiz çalışıyor adaptöre takılı olduğu sürece. Ancak pil yokken elektrik giderse sıkıntı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

En azından şu an kullanmakta olduğum imzamdaki bilgisayar pilsiz çalışıyor adaptöre takılı olduğu sürece. Ancak pil yokken elektrik giderse sıkıntı büyük

pil yuvası kasanın içinde mi? gerçi ne farkeder ki.. benim aklıma telefonların sistemi geldi. telefonlar bataryasız çalışmıyor. ama bilgisayarın bataryası olmasa da prizde çok güzel çalışıyor. benim aklımı pilin içeride olması karıştırdı ama sistem aynıdır sanırım. yani içini açıp pili çıkarsak hem pc hafifler hem de pekala prize takılı çalışır sanıyorum..
    Benimki harici batarya ancak HP'ninki dahili batarya, yani kasanın içinde. Gömülü pil çıkarılır mı emin değilim, bence çıkarılmaz... Çıkarılsa da garantisi devre dışı kalablilir.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    pili çıkardık mı garantisini de gözden çıkaracağız tabi
    belki alır almaz değil de bir süe kullandıktan sonra çıkarırım diye düşünüyorum. günde 12 saat prize takılı duran bir pc'de pil isyan eder sanıyorum
    İki seneyi geçti benim Asus, hep şarjda kullandım aşağı yukarı. İsyan etmedi, %20 yıpranma var iki senede, hala bir film izleniyor pildeyken :D
  • Vatan fiyatı 3.800'e çekti

• Abi bu ne ya 4.513 diyor şuan , 3000TLden bu fiyata nasıl çekilir bir ürün ya talep olunca hemen şişiriyolar nasıl bir ülkede yaşıyoruz lanet gitsin be .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.