Şimdi Ara

hp pavilion tx1125ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk once yeni alacak arkadaslara bir not. uzak durun problemli bir makine vista ile birlikte son derece hantal bir sekilde calisiyor...

soruma gelince

acep nedendir bilinmez eskiden bilgisayar alinca yaninda dvd cd falan verirlerdi simdi vermiyorlar artik. bu tx1125ea nin yanindada birsey gelmedi.

makine kararsiz bir duruma geldi ve bende elimde bulunan bir vista home premium dvd si ile bilgisayari bir guzel
    formatladim. bilgisayarin altinda bulunan vista key i ile de guzelce tekrar kurdum.

ilk basta bir sorun yoktu sonra benim girmis oldugum key i kabul etmedigine dair bir hata ekrani gostermeye basladi windows.

yanlis birseyler yapmisiz orasi kesin :)

simdi sorum su

hardisk in icinde hp recovery diye bir partion var 5gb icinde ki tum dosyalar hidden durumda. ama anladigim kadari ile bu bir image partion u. basvuru klavuzlarinda bu partion u kullanabilmek icin hp recovery diye bir programi acmami soyluyor bu program hp nin programi oldugu icin formatla birlikte gitti.

benzer bir sorun ile karsilasip cozebilen arkadas vari ?

• aynı sorun bende de var lütfen bilen varsa yardımcı olsun
  • Bende yakın bir zaman da tx1250et almayı düşünüyorum, karşılaştığın diğer problemlerden bahseder misin? Yani hiç olmazsa Vista yerine Xp kurabilirim. Bunu dışında bir problemin var mı?
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın ama paranıza yazık
    şu hp ye ödediğimiz paralar hakikaten savrulmuş paralardır
    bende bi pavillion dv 5000 alma gafletinde bulundum 13 ayönce
    ve kuma gibi durduğu yerde sorun yaratıyor derdi bitmiyor
    13 ayda 4 sefer servise gitti okadara kadar sorun yaşıyorum
    hp nin servisi zaten hak getire allah düşmanımın başına vermesin
    bilgisayardan okadar şikayetçiyimki gittim ev kullanıcısı olmama rağmen illallah dedim bi toshiba aldım
    10 aydır toshiba var
    hp 4 sefer servise gitti(şuan hala serviste)
    buna karşılık daha toshibada tık yok.çokta memnunum.
    bunlar benim kendi kişisel öneri ve görüşlerimdir
    herkese iyi günler
  • daha once kullandigim laptoplar su sekilde sirasi ile

acer ferrari 3400
    samsung q1 (umpc)
    hp compaq nx9030
    hp tx1125ea

bunlarin arasinda en guzeli ferrari idi. samsung q1 guzel alet ama gadget dan oteye gidemiyor ne yazikki yainda illa bir tane desktop yada laptop olmasi lazim. nx9030 u isyerinde kullaniyorum office icin yeterli bir makine zaten eski epey

tx1125ea ile ilgli olarak allah nazardan saklasin bir sorun ile karsilasmadim donanimsal olarak

ama soyle soyleyebilirim

ekranin dokunmatik olmasinin bir esprisi yok zaten sensitivitesi de kullandigi teknik itibari ile cok kotu yan q1 deki gibi el yazisi falan gibi seyler ruya
    isiniyor gerci ferrari kadar isinmiyor
    onun isinda ekrani az biraz blur ve glare arasinda cok tatmin edici degil

vista icin bence ram i 2gb olmasi lazim en az hantal calisiyor

xp kurup denemedim ama zannedersem deniyecegim yakinda ama zamanim olmuyor pek.

oyunlar icin oldukca problemli gerci ben biraz dinazor kusak oldugum icin benim oynadigim oyunlar eski oyunlar onlarda xp de zor calisiodu vistada hic calismio

en onemlisi web cam in driver problemi var bazen calisio kafasina gore bazen calismiyor.

bu kadar sizlanma yeter simdi bu olayi cozebilen varmi arkadaslar. ben Total commander kullanarak tum dosyalari dvd ye kopyaladim bootable lmadigi icin bir isime yaramadi..

acep su wim dosyasini (biraz arastirdim m$ un image dosyasiymis) dvd ye direk yazdirmanin bir yolu varmi.. ?

ps. bu arada belirtmeden gecemiyecegim acer in urunun yaninda gelen zamazingolari cok ozenli, ferrari nin yaninda ozel ipek kilifi temizleme bezi ingilizce fransizca italyanca kurulum cd leri ve bilgisayarin kendisi kadar da kitap cikti

en guzel docuentation ve icerik acerda idi. belki ferrari oldugu icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosetackle -- 2 Eylül 2007; 10:27:35 >

• bütün hp leri ilk aldığınızda d deki recorvy sini bi dvd diye aktarmanız gerekiyor sistem bozulduğunda o dvd ile tekrar kururlum yapabiliyorsunuz..

vista genel manada çok ağır bir sistem en hzılı işlemci ilr birlikte bile çok ağır çalışıyor . ewet yeni çıkan hp lerde biraz sorun var o estetiğin içinde bazı parçalar sorun çıkarabiliyor.

ama servis konusunda en iyilerden biri olduğunu söyleyebilirim...
  • hdg52

iste senin dedigin o recovery partion unu dvd ye kaydetme programini ben format atinca gitti

recovery partion u aynen duruyor ama o partiondan bilgiyi alip dvd ye kaydedecek recovery manager gibi bir program var o olmadan yukleyemiyorsun dvd ye

simdi bu programi bir yerlerden download edebilirmiyiz yoksa pasa pasa servise mi gidecegiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion dv6-2134et 709$+kdv
    15 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geri dönüşümü denedinmi
  • C partition nu tamamen silip sonra baska bir dvd den vista yukledim. hangi geri donusum opsiyonu var ogrenebilirmiyim format atip tamamen temiz bir installation yapildiktan sonra ? yani bu malzemenin dogasina aykiri bir olay degilmi sizce ?
  • kardeş sanırım bilgisayar açılırken f11 miydi ne ona basınca hp recovery programı açılıyor.
    oradan yükleyebiliyorsun.
  • kardes walla ben partion u nu tamamen sildigim icin recovery programini calistiramam cunku yuklu degil. baska bir dvd den vista yukledim. isin asli kitapcikginda yazio f11 olayi ama ben biraz gec kaldim,

daha baska bir yontem varmi dir ki acaba ?
  • alttaki seri numarası ile yükledikten sonra vistayı etkinleştirmen gerek
    telefon ile etkinleştiriyorsun galiba.
    kolay gelsin.
    bildiğin üzere hp servis tam olarak 50$ istiyor recovery dvd yollamak için.
  • kardeş ben sorunumu halletim. arkadaşın dediği gibi açılışta f11 e basıosun sonra bi menü gelioyor siyah bi menü orda windows vista yada o an hangi işletim sistemi varsa o seçenek ve altındada fl ram diye bi seçenek var, tam da hatırlamıorum fw ram yada disk gibi bişi o heyecandan göremedim denerken buldum. alttaki seçeneği seçiyorsun sonra recovery olan bölümden boot edip kuruluma başlıyor. yanlız cd yazma olayını yapamıyorsun sadece kuruluma izin veriyor oda recovery partition ı silmemen ve orayı kullanmayarak gözün gibi bakman şartıyla =) kolay gelsin
  • AMAN AMAN SAKIN HP ALMAYIN!!!!!!

SAKIN HA DÜNYANIN EN ADİ BİLGİSAYARI. KARDEŞİM HAYATIMDA 2 KERE LAPTOP ALDIM.

İKİSİDE HP İDİ. İKİSİNDE EKRANI BOZULDU. BU KADARMI OLUR. İKİNCİSİNİ KALKTIK GİTTİK

BİDE AMERİKADAN ALDIK ADAMLAR TÜRKİYEDE YAPMIYORLARDA.

BU KADAR REZİL BİR FİRMA OLMAZ. SAKIN ALMAYIN.
  • FsG

ben derdimi cok net anlatamadim galiba ben baska bir vista cd si ile c partion unu tamamen ucurdum. ne akla hizmet yaptim bilmiyorum ama yaptim.

simdi ben f11 e basinca hic bisi gelmiyor karsima,

sende de tx125ea varsa su recovery dvd nin image ini senden alma sansim olurmu

hp 50 dolar istiyor recovery dvd icin

soygun a.q resmen

sarsreloaded

bir daha hp mi tovbe
  • Arkadaşlar öyle demeyin. Benim de önceki bilgisayarım HP' di. Çok sorun yaşadım, aynı sorunları o serideki pek çok kişi yaşadı. Ama dün yine HP bilgisayar sipariş verdim. HP Tx1250. Bence sorun HP'de genel değilde, bazı serilerde. İnşallah HP Tx1250' de bir sorun çıkmaz.
  • selam arkadaşlar bana da bukonuda yardımcı olursanız sevınırım tablet pc ne önerirsiniz tşkrl mehmet...............
  • sevgili arkadaşlar tablet pc hıtıyacım var fakat xp versıyonu olmasılazım dokunmatık ekran kulanmam gerekıyor bana onerılerınız varmı lutfen bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
  • tablet pc de bana yardımcı olacak arkadaş varsa sevınırım hem marka olarak hemde xp olarak tşkrlr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.