Arkadaslar kolay gelsin benim hp bilgisayarimla ilgili donanimsal olarak bir sorunum var...
hp pavilion tx2550 bilgisayrim var fakat cok ısındıgını dusunuyorm asagida bilgisarin isi degerlerini ve işlemci bilgilerini yazdim
sizce bu degeler normalmi ben fani ve fan tahliye kanallarini sokup temizledim ama nafile bakima ihtiyacimi var bilgisayrin bu degerleri alirkan sadece internet sayfalari acik.. ve bana fan hizini ve işlemci sicakligini takip edebilecegim guzel bir program onerebilirmisiniz simdiden tsk ediyorm..
BilgiAlanı Değer Algılayıcı Özellikleri Algılayıcı Türü CPU, HDD, ACPI
Sıcaklıklar CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Çekirdek #1 78 °C (172 °F) CPU #1 / Çekirdek #2 78 °C (172 °F) Seagate ST9250827AS 51 °C (124 °F) Soğutucu Fanlar Grafik İşlemci (GPU) 0% Voltaj Değerleri CPU Çekirdek 0.80 V
İşlemci Özellikleri Üretici AMD processor Sürüm AMD Turion(tm) X2 Ultra Dual-Core Mobile ZM-82 Seri Numarası NotSupport Fiyat Etiketi FFFF Parça Numarası FFFF Dış Saat 1800 MHz En Yüksek Saat 2200 MHz Şu Anki Saat 2200 MHz Tür Central Processor Voltaj 1.4 V Durum Etkin Soket Adı Socket M2/S1G1
sorun var gibi termal macun yeniledinizmi
yok yenilemedim bende ondan şuphelenıyorm fakat africa kıtasındayım ve bu macunu nasıl bulabılırm bılmıyorm benim ogrenmek ıstedıgım termal macun kurumussa bukadar etkılermı
quote:
Orijinalden alıntı: ANIL2
yok yenilemedim bende ondan şuphelenıyorm fakat africa kıtasındayım ve bu macunu nasıl bulabılırm bılmıyorm benim ogrenmek ıstedıgım termal macun kurumussa bukadar etkılermı
bulunduğunuz bölgede hava sıcaklığı ortalama kaç derece
yani su an mevsim kiss ortalama 40 derecelerde
sıcaklıkta az değilmiş fakat yinede sıcaklık 5-10 derece fazla gibi çözüm usb fanlı soğutucu olabilir termal macun olmaz ise
evet sicak burasi ama boyle sogutucu fanlar v/s hic kullanisli degil ya benim bigliyarim touch pad ve 12 inc buyuk degil ben bunu ozgur kullanbilmek icin aldim eger fanla gezecek sadece masa ustunde kullanacaksam isim zor eger bu is termal macun ile cozulmesse vay laptoplarin haline neyse ilgi icin cok tsk edermm..