Şimdi Ara

HP PAVILION TX2000 ısınma sorunu yardm ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kolay gelsin benim hp bilgisayarimla ilgili donanimsal olarak bir sorunum var...

hp pavilion tx2550 bilgisayrim var fakat cok ısındıgını dusunuyorm asagida bilgisarin isi degerlerini ve işlemci bilgilerini yazdim

sizce bu degeler normalmi ben fani ve fan tahliye kanallarini sokup temizledim ama nafile bakima ihtiyacimi var bilgisayrin bu degerleri alirkan sadece internet sayfalari acik.. ve bana fan hizini ve işlemci sicakligini takip edebilecegim guzel bir program onerebilirmisiniz simdiden tsk ediyorm..

BilgiAlanı Değer
    Algılayıcı Özellikleri
    Algılayıcı Türü CPU, HDD, ACPI

Sıcaklıklar
    CPU 79 °C (174 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 78 °C (172 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 78 °C (172 °F)
    Seagate ST9250827AS 51 °C (124 °F)
    Soğutucu Fanlar
    Grafik İşlemci (GPU) 0%
    Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 0.80 V

İşlemci Özellikleri
    Üretici AMD processor
    Sürüm AMD Turion(tm) X2 Ultra Dual-Core Mobile ZM-82
    Seri Numarası NotSupport
    Fiyat Etiketi FFFF
    Parça Numarası FFFF
    Dış Saat 1800 MHz
    En Yüksek Saat 2200 MHz
    Şu Anki Saat 2200 MHz
    Tür Central Processor
    Voltaj 1.4 V
    Durum Etkin
    Soket Adı Socket M2/S1G1

• sorun var gibi termal macun yeniledinizmi
  • yok yenilemedim bende ondan şuphelenıyorm fakat africa kıtasındayım ve bu macunu nasıl bulabılırm bılmıyorm benim ogrenmek ıstedıgım termal macun kurumussa bukadar etkılermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL2

yok yenilemedim bende ondan şuphelenıyorm fakat africa kıtasındayım ve bu macunu nasıl bulabılırm bılmıyorm benim ogrenmek ıstedıgım termal macun kurumussa bukadar etkılermı

bulunduğunuz bölgede hava sıcaklığı ortalama kaç derece
  • yani su an mevsim kiss ortalama 40 derecelerde
  • sıcaklıkta az değilmiş fakat yinede sıcaklık 5-10 derece fazla gibi çözüm usb fanlı soğutucu olabilir termal macun olmaz ise
  • evet sicak burasi ama boyle sogutucu fanlar v/s hic kullanisli degil ya benim bigliyarim touch pad ve 12 inc buyuk degil ben bunu ozgur kullanbilmek icin aldim eger fanla gezecek sadece masa ustunde kullanacaksam isim zor eger bu is termal macun ile cozulmesse vay laptoplarin haline neyse ilgi icin cok tsk edermm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • termal macunu deneyin olmazsa küçük metal yapışkanlı soğutucular var onları deneyebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.