Şimdi Ara

HP Pavillion dv6187eu notebook problem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. başlıktaki bilgisiayarı yaklaşık 3.5 sene önce aldım 2-3 defa wireless problem yüzünden garantiye gitti fakat en son garantiye yolladıktan sonra pc geldiğinde zorlandığında kapanmaya başladı. yani normal bir film izlerken bile kapanıyor artık. programla cpu sıcaklığına baktım 78C falan acaba bu cpu ısınınca otomatikmi kapanıyo diye düşünüyorum ama bios a girdiğimde böyle bi ayar bulamadım yani kapanma ısısını ayarlama yada kapanmama gibi sizce sorun ne olabilir bide bios ayarları niye bukadar kısıtlı yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kenyeagle

Selam arkadaşlar. başlıktaki bilgisiayarı yaklaşık 3.5 sene önce aldım 2-3 defa wireless problem yüzünden garantiye gitti fakat en son garantiye yolladıktan sonra pc geldiğinde zorlandığında kapanmaya başladı. yani normal bir film izlerken bile kapanıyor artık. programla cpu sıcaklığına baktım 78C falan acaba bu cpu ısınınca otomatikmi kapanıyo diye düşünüyorum ama bios a girdiğimde böyle bi ayar bulamadım yani kapanma ısısını ayarlama yada kapanmama gibi sizce sorun ne olabilir bide bios ayarları niye bukadar kısıtlı yardımcı olursanız çok sevinirim

dostm biosta ayarı yoktr.fakt işlemciler blirli bir ısıya ulaştktan sonra kendilerini kaptrlar.mesela masaüstü bnm intel işlemcim wardı.işlemci fanını temizlemiştm sonra fanı tam oturtamamışım bi bktm bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.yni işlemci kendini korumak için kapatıyor.bnce işlemci fanının olduğu yere bir çubuk gibi birşey sok sonra da fanın olduğu yere elektrik süpürgesi tut.çubuğu fan gereğinden hızlı dönüp fan mili bozlmasın diye koymalsn

• DOSTUM SANA TEK KELİME ISINDIGINDAN KAPANIYOR O CİHAZ FANIN TEMİZLENMESİ LAZIM EGER FANIN SES ÇIKARIYORSA DEGİŞMESİ LAZIM KENDİNE GÜVENİYORSAN AÇ TEMİZLE YOKSA HAVA TUT BİRAZ OLSUN GEÇER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.