Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ege_asigi

Merhaba ya HD videoları nasıl izleyecegiz. Mov uzantılı dosyaları nasıl açacağız bilgisi olan var mı?? Hpnin bize HD videolar için verdiği bir yazılım var mı ya da indirebilir miyiz lütfen yardım i:))

VLC Player kullanabilirsin. http://www.videolan.org/

• tamam sağol
  • arkadaşlar dv9097 kullanıyorum ve hpnin internet sitesinde yuan tv tuner driverları var bu ne işe yarıyor?
  • Merhabalar arkadaslar, ben de yeni bir HP Pavilion DV6000 serisi kullanıcısıyım.Benim aletin modeli DV 6011ea. Aleti Almanyadan getirttim, sanırım bu model Türkiyede yok. Su an yasadıgım tek önemli sorun işletim sisteminin Almanca olması ve birazda olsa klavyesinin Alman usulü olası. Yardımlarınızla sistemi Türkçeye çevirip bu sorunu halletmeyi düsünüyorum. Simdiden herkese teskkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Tabii ki sizlere hak veriyorum, birçok sorunla karşılaşmışsınız haliyle sorunlarınızı paylaşıyorsunuz ancak ben ve benim gibi yeni DV6000 Series alacaklar için performans (oyun, çoklu işlem vs.) bilgilerini ve kendi yorumlarınızı yazarsanız çok memnun olacağım.
    Saygılar,
  • Ben memnunum arkadaşlar dv6097ea kullanıyorum
  • Teşekkürler ege_asigi,
    Arkadaşlar özellikle ekran kartının performansını merak ediyorum. Oyun oynayan arkadaşların düşünceleri de benim için çok önemli özellikle Godfather ve NFS Most Wanted.
    Saygılar,
  • most wanted ve farcry denedim...gerçekten süper...

ama tam anlamıyla bi test için ben Ghost Recon: Advanced Warfighter oyununu denemenizi tavsiye derim...
  • wave1903 arkadaşım teşekkürler,
    dv6000 Series'in hangi modeline sahipsin sen acaba?
    Saygılar,
  • quote:

Orjinal Alinti: alpin

Sayın StraGoX arkadaşımız öncelikle merhaba;

"AMD İŞLEMCİLİ MODELLER SATIŞTAN KALKMIŞ"
    "SİSTEM SİPARİŞİNDEN AMD Lİ MODELLER KALKMIŞ" ne demektir.Web sitelerinde taradım böyle bir habere rastlamadım.
    Lütfen daha çok bilgi...!!!

Merhaba Alpin,

Benim Bilgisayari almis oldugum Office Depot adli magazada(Teknosa gibi bisi)AMD islemcili modeller satistan kalkmisti.Office Depot HP ile birlikte calistigindan magazaya gittiginizde magazadaki bilgisayardan urun siparis edebiliyor,donanimlarini istediginiz gibi ayarlayabiliyosunuz.Ben ayni magazadan AMD Turion X2 islemcili HP dv6000t aldim.O bozulduktan sonra adamlarin sistemine baktik yeniden siparis etmek icin ama HP Office Depot nun sisteminden AMD islemcili notebooklari cikartmis yerine core 2 duo core duo ve celeron islemcili notebooklari koymustu.Fakat HP nin kendi sitesinde(www.hp.com) siparis etmek isteyen herkes her 2 islemciye sahip urunleri bulabilirler.HP nin kendi sitesinde AMD turion x2 li de core 2 duo lu islemcilerde bulunmakta.Zaten AMD islemcili bilgisayarlar dv6000z serisi intel islemcilere sahip olanlar ise dv6000t olarak geciyor.

Saygilar

• quote:

Sayın StraGoX arkadaşımız öncelikle merhaba;

"AMD İŞLEMCİLİ MODELLER SATIŞTAN KALKMIŞ"
    "SİSTEM SİPARİŞİNDEN AMD Lİ MODELLER KALKMIŞ" ne demektir.Web sitelerinde taradım böyle bir habere rastlamadım.
    Lütfen daha çok bilgi...!!!

Diğer konu: Kendi makinem dahil vitrinde gördüğüm bu serinin 15.4" olan modellerinde klavyenin sol tarafı sağ tarafına göre 1mm yukarıda mı dır ? + açma kapama düğmesinin 1cm sol alt tarafı sesli bir şekilde esnemekte mi dir ?.Değil diyenler lütfen uyarsın...!!!
    Bu durum hiçbirşeye engel değildir,ancak estetik açıdan can sıkıcı bir durumdur.Acaba ABD de bu durum ayıplı mal kavramına girer mi ????

ACİL BİLGİ VE CEVAP LÜTFEN....

Kusura Bakma Mesajinin yarisini cevaplamayi unutmusum

Benim laptopumda hicbir sekilde denge problemi yok.Klavyemin de sol tarafi sag tarafa oranla 1mm yukarda degil.Acma kapama dugmesinin de 1cm sol alt tarafi esnemiyor.Bence kesinlikle ayipli mal kavramina giriyor.ABD de kesinlikle bu problemleri gosterdiginde ya fabrikaya gonderirler deistirirler parcalari ya da aldigin tarihe gore yenisini verirler.Benim tavsiyem aldigin yere gidip durumu belirtmen ama Turkiye'deki teknik servis anlayisini hepimiz biliyoruz o yuzden gerekirse biraz sert cikisip cingar cikarirsan heralde yardimci olurlar.

Saygilar

• pil sorunu olmasa evet gorunus olarak cok guzel alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernduru

arkadaşlar dünyanın en iyi cep telefonunu alsanız ve aldıktan sonra şarjının sadece yarım gün gittiğini öğrenseniz!!! o telefonun bir anlamı kalırmıydı?? işte bende aynı şeyi dv6007 EA notebook'da yaşadım, şarjını test ettim, ekran parlaklığı minimumda, hiç bir proğram açmadan sadece 90 dakika dayandı, üstelik birçok arkadaşın yazdığı gibi ilk açılışta şarjı % 10 civarında yediğini görüyorsunuz. bahsettiğimiz bir mobil pc, bu kadar şarjla ne işe yararki?? HP nin kendi sitesinden canlı yardımla görüştüm, araştırdım, tek öneri; kalibrasyon, o da zaten bir işe yaramayacak bu bahsedilen prlm için, başka ne bir öneri ne bir çözüm var. en azından almayı düşünen arkadaşların haberleri olsun istedim.

sağol bilgilendirdiğin için...
    keşke herkes senin gibi aldığı ürünlerin kötü yanlarını dile getirse...
    (genelde herkes kendi kullandığını övüp duruyor, ya da hep iyi yanlarını konuşuyor...)

• Arkadaslar quick play i nereden cekecegim acaba ? Bilgisi olan varmıdır ?
  • hp.com da bulabilirsin arkadasim
  • eywalla dostum :)) bende ayrı software sanıordum heryeri aradım yok. Kafa durdu yani hp deymis :))) tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernduru
    arkadaşlar dünyanın en iyi cep telefonunu alsanız ve aldıktan sonra şarjının sadece yarım gün gittiğini öğrenseniz!!! o telefonun bir anlamı kalırmıydı?? işte bende aynı şeyi dv6007 EA notebook'da yaşadım, şarjını test ettim, ekran parlaklığı minimumda, hiç bir proğram açmadan sadece 90 dakika dayandı, üstelik birçok arkadaşın yazdığı gibi ilk açılışta şarjı % 10 civarında yediğini görüyorsunuz. bahsettiğimiz bir mobil pc, bu kadar şarjla ne işe yararki?? HP nin kendi sitesinden canlı yardımla görüştüm, araştırdım, tek öneri; kalibrasyon, o da zaten bir işe yaramayacak bu bahsedilen prlm için, başka ne bir öneri ne bir çözüm var. en azından almayı düşünen arkadaşların haberleri olsun istedim.

rightmark cpu clock utility ile sorun biraz hafifletilebiliyor forumda daha önce bahsetmiştim. Ayrıca AMD'nin sitesinden Power Optimizer'ı kurun. Forumun ARAMA başlığından "UNDERVOLTING" yazarak aratma yaptırın, çok güzel bir kaynak var. Ben pil yüzünden bir çok işim yarım kalıp krize girdikten sonra bu işlemleri uygulayarak 2 buçuk saate yaklaştırdım şarj süresini ama hala yetersiz. Bence HP pil konusunda tamamen fiyaskoya neden olmuş bu modeliyle. En kısa zamanda 12 hücreliye geçmemiz gerekiyor.

• arkadaslar hp sayfasında quick play lerin sadece update i var. Gercek program yok.Recovery cd yaratmadıgım icin simdi 50,-usd bayılmam gerekecek. Rica etsem bir arkadas bana recovery cd sini ucret karsılıgı yollayabilirmi ? Makinam dv6097ea biliyorum aynı cihazdan bir kac arkadasta var. Yardımcı olursanız cok sevinririm. Bir gun sizinde basınıza boyle bir seyin gelecegini dusunerek cevaplayın lutfen...

Saygılar

Emrah
  • baba ben amerikadayim vallahi ki zaten bnmki core 2 duo islemcili ama belki arkadaslar recovery bolumunden quickplay in yukleme dosyasini paylasabilirler.Dosya C: Windows un icinde F ile baslayan bi dosyada windows un arama bolumune system recovery yazarsaniz dosya cikacaktir.

Saygilar
  • iki gün önce hp pavillion 6062 aldım. gece pil takılı iken birden açılmaya kalktı bütün ışıkları yanıp sönüyor hiçbir tuş çalışmıyordu. çok yüksek ses çıkıyordu.pili çıkartıp sorunu cözdüm. sonra makina düzgün çalıştı başka bi forumda bu sorunla karşılaşan arkadaş yazmıştı. sizlerde böyle bir sorunla karşılaştınızmı. sebebi ne olabilir. sizce 7 gün içinde ürünü geri verirsem paramı alabilirmiyim. bimeks ten aldım.
    ilginize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaws -- 10 Ekim 2006; 9:11:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.