Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce yurtdışından oğlum için arkadaştan pc istemiştim HP DV6000 (6700)almış vista yüklü geldi ama ing. olduğu için tr vista yükletmiştim ve driver filan elimde olmadığı recovery de olmadığı için bu güne kadar format atmaktan hep tırstım çok şükür bu güne kadar hiçbir arıza yapmadı nazar değmesin...Oğluma gecen hafta bi acer aldım ve HP de bana kaldı. Kara düzen pc bilgim var ama gecen gün gözümü kararttım ve format atıp WIN7 32 Bit yükledim driverleri nasıl halledicem derken güncellemelerle filan bütün driverlerin hatasız olarak kendiliğinden yüklendiğini gördüm şunuda belirtiyim WIN7 bi pc ye anca bu kadar yakısır. PC de hiçbir sorun yok sıfır gibi oldu. Ancak bu pc ye WIN 7 yi 32 bit kurdum acaba 64 bitmi kurmalıydım diye düşünüp duruyorum yardımcı olursanız cok sevinirim. Sistemim şu şekilde.

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-60, 2000 MHz (10 x 200)
    Anakart Adı Hewlett-Packard HP Pavilion dv6700 Notebook PC
    Anakart Çipseti nVIDIA nForce 7150M-630M, AMD Hammer
    Sistem Belleği 3008 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM
    BIOS Türü Phoenix (04/24/08)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630M (64 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce 7150M
    Monitör LG Philips LP154WX4-TLC8 [15.4" LCD]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller

• quote]Orijinalden alıntı: kaching

Slm Arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce yurtdışından oğlum için arkadaştan pc istemiştim HP DV6000 (6700)almış vista yüklü geldi ama ing. olduğu için tr vista yükletmiştim ve driver filan elimde olmadığı recovery de olmadığı için bu güne kadar format atmaktan hep tırstım çok şükür bu güne kadar hiçbir arıza yapmadı nazar değmesin...Oğluma gecen hafta bi acer aldım ve HP de bana kaldı. Kara düzen pc bilgim var ama gecen gün gözümü kararttım ve format atıp WIN7 32 Bit yükledim driverleri nasıl halledicem derken güncellemelerle filan bütün driverlerin hatasız olarak kendiliğinden yüklendiğini gördüm şunuda belirtiyim WIN7 bi pc ye anca bu kadar yakısır. PC de hiçbir sorun yok sıfır gibi oldu. Ancak bu pc ye WIN 7 yi 32 bit kurdum acaba 64 bitmi kurmalıydım diye düşünüp duruyorum yardımcı olursanız cok sevinirim. Sistemim şu şekilde.

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL-60, 2000 MHz (10 x 200)
    Anakart Adı Hewlett-Packard HP Pavilion dv6700 Notebook PC
    Anakart Çipseti nVIDIA nForce 7150M-630M, AMD Hammer
    Sistem Belleği 3008 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM
    BIOS Türü Phoenix (04/24/08)

Görüntü Birimi:
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce 7150M
    Monitör LG Philips LP154WX4-TLC8 [15.4" LCD]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller

Hocam en dogru sistemi yüklemişsiniz,bendede var dv 9000,önce 64 bit kurdum pek olamdı gibi sonra 32 bit kurdum cok memnunum.
    tercihiniz gayet iyi.güle güle kullanın.

• Bir eklemede benden

HP PAVİLİON DV 9500

işlemci:t8300 2.4
    ram. 4gb
    ekran kartı:8600gs 521mb
    hdd:250 gb 5400
    monitör:17inç
    diger özellikleri yazmama gerek yok zannedersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightcrawl

iyi akşamlar... HP dv pavilion 6000 notebook pc'm var pil ile ilgili problem yasıyorum fısten cektıgım gıbı pc kapanıyo. satılık pıl ve ya yardımcı olabılecek arkadasların pm lerını beklıyorum... yan sanayı pıl olabılır onemlı olan ucuz olması sımdıden herkese tesekkur ederım..

hocam sıfır orjinal pilleri 100 tl satan arkadaşlar var.alıcı olursanız yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Yeğenim yurtdışına çıkarken PV 9000 model notebook bıraktı bana fakat bilgilerini yedekleyemediği için HDD i söktü aldı. O zaman dikkat etmemiştim HDD i bağlayabilmek için bir parça gerekiyormuş. Aşağıda parçanın resmini koyuyorum GG da buldum bu resmi oradaki arkadaşa mesaj attım ama hala cevap gelmedi. Bu parçayı nereden ve nasıl temin edebilirim. Kızak ve power ile data bağlantı aparatı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :)

hocam size resimdeki ürünlermi lazım acaba.bu konu ile ilgili size pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gargoylesgezgin

Hocam en dogru sistemi yüklemişsiniz,bendede var dv 9000,önce 64 bit kurdum pek olamdı gibi sonra 32 bit kurdum cok memnunum.
    tercihiniz gayet iyi.güle güle kullanın.

Teşekkür ederim o zaman aynen devam win7 32 bit bendede hiçbir sorun çıkarmadı
  • Way Be Ne Günler Geçti 2.5 Sene Bitti Tık Yok Benim Cihazda Garanti Bitti Sigorta Bitti Valla Tık Yok Böylede Gider İnşallah Gitmessede Ayar Çekeriz Artık Yapacak Bişi Yok Derneğe Yeni Katılan Arkadaşlara Hoşgeldin Diyorum Yeni Cihaz Alan Arkadaşlarada İyi Günlerde Kullansın Dileklerimi İletiyorum.

Dip Not:ELİMDE SIFIR HP PAVİLİON DV-6000 SERİSİ PİL BULUNMAKTA HİÇ KULLANILMADI İHTİYACI OLAN ARKADAŞ VARSA EN UYGUN FİYATTAN VERECEĞİM...

İletişim:r_e_p_e_a_t@hotmail.com

Saygılar...Teknik.Servis...
  • slm arkadaşlar
    benim de 2 seneye yaklaştı hp pavilion dv6810et
    garantiye yolladım geçen hafta ... inş. 1 ay içinde gelmezde paramı iade ederler.aşırı ısınma. kapanmama ve tuşları sökülmüştü
    siz siz olun bu seriden uzak durun arkadaşlar ..acaba benim laptopun durumundaki laptoplar garantiden ne kadar süreden geri geliyor biri bilgi verirse sevinirim..
  • Dv6185ea notebook umda ekrana görüntü aktaramıyorum driverleri kaldırdım kurdum ne yaptıydam olmadı...daha önce başına gelen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galiptas -- 26 Kasım 2009; 13:05:25 >
  • ya konuda hiç dv6-1330 hakkında yorum yok nasıldır iyimidir onu almayı düşünüyorum kötü derseniz bi alternatif sunabilecek birisi varmı?
  • chipset'in yanmis gecmis olsun
  • Arkadaşlar hp pavilion almayın .Söylediklerimiz anlaşılmayacak kadar zormu.Aldık pişmanız işte anakart sorunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexxx

Arkadaşlar hp pavilion almayın .Söylediklerimiz anlaşılmayacak kadar zormu.Aldık pişmanız işte anakart sorunu...

Arkadaşım sende anakart sorun verdi diye bütün pavilionlarda sorun verecek diye bir şey yok

Pavilion dv6770et'yi alalı yaklaşık 18 ay oldu. Makine bir sefer bile tık demedi. Sadece bir sefer işletim sisteminden kaynaklanan sorunla karşılaşmıştım. Halen pili filan sapasağlam duruyor. Aman nazar değmesin
  • Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak...

Laptobumda 8400M GS ekran kartı var. Nvidia Forceware 172.32 sürümü bende yüklü. İşletim sistemi Vista Utimate 32 bit.

Nvidia'nın sitesinde en son olarak şu sürücü var:

186.81 WHQL --->>http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_186.81_whql

Bunu yüklemeyi denedim. Kurdu fakat laptop ilk açıldığında 5-10 dakika boyunca fan tam devirde çalışıyor. Sanki bir şey işlemciyi % 100 kullanıyor gibi. Halbuki 174.32 sürücüsünde böyle bir şey olmuyor.

Bunun nedeni NVIDIA PhysX System Software v9.09.0428 sürücüsünü yüklemediğimden olabilir mi?

• arkadaşlar benim hp bilgisayarda dvd rom çalışmamaya başladı neden olabilir?dvd ve cd takıyorum sanki içi boşmuş gibi davranıyor?
  • merhaba bana dv9097ea serisinin kapağı lazım aradım ama hiç bir yerde bulamadım. bilen varsa ö.m çekerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin07

quote:

Orijinalden alıntı: omer1990

@yasaryasar0505

Aynı şeyleri bundan 1,5 sene önce bende yaşamıştım. Eski mesajlarda var. En sonunda ben para iademi almıştım. HP teknik servisiyle arkadaş olmuştum notebook sayesinde. Hatta 3 gün önce birisi nişanlandı servisten. Bu kadar zaman geçti ama görüyorum ki HP hala aynı HP. İyiki paramı alıp kurtulmuşum Ne yapın ne edin, ama HP almayın! Böyle olmak istemiyorsanız tabii Karar yinede sizin...

vay ömer1990 :)
    gene demişsin diyeceğini. yazık adamlar satış yapsın bu kadar kötülemeyin.
    şık diye millet gidip alsın :) sonra para iadesi alıp o parayı repoya yatırsın. :D

ah hp ah :)
    sayende 2300 lira para birikmişim oldu :)

Sen nerelerdesin ya? Sahtekar hani PS3 alıpta yüzleşecektin benimle, korktun değilmi?

• slmlar hpdv6000ea intel t7200 işlemcisi olan dizüstü kullanıorm ddr3 ram takmak istiorm uygunmu sizce?
  • Olmaz Canım :)
  • neden herkes illa 50$ werip recovery al diyor ? mesela ben dv6196ea kullanıyorum bunun recovry dvd lerini bi torrent sitesine yuklense yada bi yere bizde ordan alsak olmazmı?
  • 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.