arkadaşlar benim laptopu servise götürdüm modeli de dv6810 et. aradığımda anakart ve bataryanın yurtdışından sipariş verildiğini ve beklendiğini söylediler. 20 gün oldu hala haber yok. acaba kaç günde bilgisayar geri gelir. 30 iş gününün bitmesine de 3 hafta var sizce gelir mi..?inş. gelmez :D
Selamlar, İki konuda yardımınız lazım.
1- Dv6650et modelini kullanıyorum, Harddisk almayı ve takmayı düşünüyorum. 1 TB veya da 500 Gb üzerinde Harddisk tavsiyesi yapabilicek var mı ? Birde 1 Tb kulllanıp herhangi bir sorun yaşayan var mı ? 2- Hp Pavilion Dv6000 serisinde 5+1 Ses sistemi Deneyen arkadaşlar var mı ? Logitech - Philips veya da Başka bir marka...
quote:
Orijinalden alıntı: uchuk
Slm arkadaşlar bende DV6148EU modeli laptop var ilk başta wireless sorunu olarak başladı sonra bilgisayar açılırken baya bi beklemeye başladı ve birgün açılışta HP yazısı bile gelmemeye başladı ve durmadan kendini resliyip duruyor ama bi türlü açılmıyor. yeni anakart almam gerekir mi, gerekirse nerden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
aynı sorun benim dv6062ea da var. açılmıyor.hiç ekran kelmeden kendini resetliyor.cok nadir bazen acılıyor.acıldıgındada wireless yok ne yapacam bilmiyorum valla!
quote:
Slm arkadaşlar bende DV6148EU modeli laptop var ilk başta wireless sorunu olarak başladı sonra bilgisayar açılırken baya bi beklemeye başladı ve birgün açılışta HP yazısı bile gelmemeye başladı ve durmadan kendini resliyip duruyor ama bi türlü açılmıyor. yeni anakart almam gerekir mi, gerekirse nerden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba
ayni sorun bendede var en ucuz nasil tamir edebiliriz arkadaslar ?
simdide dv8t serisi aldim.dizayni cok hos. bi sorun cikmaz insallah...
Arkadaşlar, kullandığım dv9630et notebookun Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemi performansını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Değerli Arkadaşlar, HP ürünü ile ilgili madurlardan birisiyim; ******************************************************** 1. 15.4 lcd panel parlak ekran calışır durumda ölü pixelsiz 150 tl 2. hp pavilion dv6000 klawye 50tl 3. hp pavilion dv6000 invertor 30tl 4. lightScribe Dvd +rw+dl 60tl 5. amd turion işlemci 75tl 6. 160 gb HDD (harddisk) 75tl 7. hp pavilion dv6000 amd işlemci soğutucusu ve fan'ı 35tl 8. hp pavilion dv6000 boş kasa 150tl 9. hp pavilion dv6000 ölü anakart 25tl --------------------------------- ilgilenlere duyurulur irtibat:05384369122 şimdiden hepinize geçmiş olsun.......... pazarlık payı wardır acilllllll
quote:
Orijinalden alıntı: heys_357
Değerli Arkadaşlar, HP ürünü ile ilgili madurlardan birisiyim; ******************************************************** 1. 15.4 lcd panel parlak ekran calışır durumda ölü pixelsiz 150 tl 2. hp pavilion dv6000 klawye 50tl 3. hp pavilion dv6000 invertor 30tl 4. lightScribe Dvd +rw+dl 60tl 5. amd turion işlemci 75tl 6. 160 gb HDD (harddisk) 75tl 7. hp pavilion dv6000 amd işlemci soğutucusu ve fan'ı 35tl 8. hp pavilion dv6000 boş kasa 150tl 9. hp pavilion dv6000 ölü anakart 25tl --------------------------------- ilgilenlere duyurulur irtibat:05384369122 şimdiden hepinize geçmiş olsun.......... pazarlık payı wardır acilllllll
pm gönderdim
mrb hp dv 6000 serisi bilgisayar kullanıyorum bu 3. yıl kapalıyken süper performans, kaybolan kaplosuz ve en güzeli ısınma kaprisi vs yok çünkü ısıtmadan açılmıyor diğer bilgisayarlara ayrıca fan, soğutma gerekirken ben ilk açmada sarıp sarmalayıp ısıtıyorum ki açılsın diye evet gerçek ten müthiş marka
merhabalar. dv6187eu modeli de bende var. 2 defa servise gitti ekran ve açılma sorunu yüzünden. şimdi de açılmıyor ve 1 uzun 2 kısa ses veriyor. ekran kartı sorunu dedi servis.dün açtım kurcaladım biraz neyse ki çok açmadan yerine takabildim tekrar. kablo mu çıktı diye türk mantığı yürüttüm anlamadan neyse garantide anakartı değiştirdiler 2 kere. call centerdaki bayan da garantisi biterse 1 gün önce dahi taktığımız parçanın garantisi biter dedi. açıklamadan tatmin olmadım tabi. 6 ay var dese zaten geçmiş 6 ay. onun bilgisini dahi söylemeden telefonu kapattı. bence taktıkları parçanın 2 sene garantisi olması lazım. işçilik ve kargoyu karşılarız. sorum şu:
1. bilgisayarımın sorunu ekran kartıysa ekran kartı tümleşik(?) yani anakartı mı değiştirmem lazım. 2. küçük bir şehirde yaşıyorum burada bilgisayar hastanesi olduğunu idda eden bir yere götüreyim mi? 3. ankara'da bildiğiniz telefon verebilceğiniz bu tür sorunları iyi halleden bi yer var mı? 4. basit bir devre yanması mı acaba? 5. birinci ve ikinci el ekran kartı ya da anakart satan arkadaşlar okurlarsa irtibata geçsinler.
bilgilerinizi bekliyorum. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: thrnon
merhabalar. dv6187eu modeli de bende var. 2 defa servise gitti ekran ve açılma sorunu yüzünden. şimdi de açılmıyor ve 1 uzun 2 kısa ses veriyor. ekran kartı sorunu dedi servis.dün açtım kurcaladım biraz neyse ki çok açmadan yerine takabildim tekrar. kablo mu çıktı diye türk mantığı yürüttüm anlamadan neyse garantide anakartı değiştirdiler 2 kere. call centerdaki bayan da garantisi biterse 1 gün önce dahi taktığımız parçanın garantisi biter dedi. açıklamadan tatmin olmadım tabi. 6 ay var dese zaten geçmiş 6 ay. onun bilgisini dahi söylemeden telefonu kapattı. bence taktıkları parçanın 2 sene garantisi olması lazım. işçilik ve kargoyu karşılarız. sorum şu:
1. bilgisayarımın sorunu ekran kartıysa ekran kartı tümleşik(?) yani anakartı mı değiştirmem lazım. 2. küçük bir şehirde yaşıyorum burada bilgisayar hastanesi olduğunu idda eden bir yere götüreyim mi? 3. ankara'da bildiğiniz telefon verebilceğiniz bu tür sorunları iyi halleden bi yer var mı? 4. basit bir devre yanması mı acaba? 5. birinci ve ikinci el ekran kartı ya da anakart satan arkadaşlar okurlarsa irtibata geçsinler.
bilgilerinizi bekliyorum. teşekkürler
arkadaşım geçmiş olsun anakart tekrar deyişicek boşuna anakart satan bi şirket firma arama hpnin yan firması bile getirtirmiyor o modellerin anakartını çok riskli olduğunu söylüyorlar sana dicem şu garantisi bittiyse ya yeni makina al yada servise yolla sadece onlar bulabilir anakart oda baya bi tuzlu olur sana yani senin durumun çok çaresiz ama garantin devam ediyorsa hiç durma hemen yolla servise makineyi öyle adi makinalar sattılarki şu millete bir kişinin memnun olduğunu düşünmüyorum kolay gelsin
S.A dv6189eu model makine var elimde pc durmadan kendini resetliyor hoşgeldin yaazısı çıkmadan yeniden resetliyor genelde biosa girmek için yazan şeyler bile görünmüyor makine çalışıyor ama ekran simsiyah bazende o yazıılar geliyor ama hoşgeldin yazısı çıkmadan kapanıyor biosdan bakınca hdd gözükmüyor ama bazen kendi kendine makine açılıyor normal çalışıyor ne yapıcamı şaşırdım biosdan sesde gelmiyor gelse hatanın nerrde olduğunu anlıcaam ramleri test yaptım hdd yide test ettim bi sorun yok cpuyuda temizledim macunun deyiştirdim ısısıda iyi ama neden pc kendini kitliyor anlamıyorum benden daha iyi bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim ben bilgisayar mühendisiyim ama bazen bende çaresiz kalabiliyorum sorularınız varsa yardımcı olurum
suloman arkadaşıma çok teşekkür ederim. anakart buldum 250 tl ye. değişim filan 300 e malolur. ama ekran kartının chipsetini değiştirebileceğini söyleyen bazı şirketler var ankara yada istanbulda. herzamanki sorun olduğunu söylediler. tamiratını yapıyoruz dediler. 150 tl ye halledebillirm. başka bir arkadaşım da aynı sorunla yine karşılaşacağım için anakart ve işlemciyi aynı kasa intelle ..vs değiştirirsen daha iyi olur en azından hiç arıza yapmadan kullanabilrsin dedi. mantıklı geldi ama pahalı olabilir. değer mi diye düşünüyorum. tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum. teşekkürler.
1.60 işlemci 256 geforce 7400 harici ekran kartı 120 hardisk sata 2 gb ram çanta kumanda vs
Ayrıca 1 ay önce aldığım sıfır 150 tl masraflı samsung (laptop içine) 500 gb hardiskimi de verecem.Parça parça satarsanız iyi para kazanırsınız.Dediğim gibi takas yapabilirim.
5468704670 telim veya pm yoluyla ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı
Tekrar merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
İyiyiz sağol sen nasılsın. Benim makine'de bi sorun yok allaha şükür.
[Deleted by Admins]
merhaba elimde dv2000 14.1" pavillion serisi hp var, sadece ikinci eli ne civardadır bir fikir verebilirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsoul
quote:
merhaba
ayni sorun bendede var en ucuz nasil tamir edebiliriz arkadaslar ?
simdide dv8t serisi aldim.dizayni cok hos. bi sorun cikmaz insallah...
1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor mu?
Eğer geliyorsa Ekran kartı sorunudur ve anakart değişecektir.
Merhabalar;
Orjinalinin muadili HP pil satmaktayım. Şuan elimde 3 adet 6 Cells Yani orjinali ile birebir aynı; bir adette 12 cells yani neredeyse 1,5 2 kat daha fazla giden pilden vardır.
Almak isteyen arkadaşlara fiyatlarım; 6 cells 80 TL 12 cells 110 TL dir.
Gitti gidiyordan alırsanız bu fiyatlara +%10 gitti gidiyor komisyonu eklenir. Yani 6 Cells 88 TL 12 cells 122 TL olur.
Pilin uyumlu olduğu modeller: İÇERİK:
ELEKTROSTATIK ÖZEL KUTUSUNDA
HP DV2000 DV6000 V3000 V6000
UYUMLU
LAPTOP BATARYASI
ÜRÜN 80 TL NİN ALTINA KESİNLİKLE SATILMAYACAKTIR. ÜRÜN HİÇ KULLANILMAMIŞTIR. ORJİNAL HP BATARYASINDAN TEK FARKI ÜZERİNDE HP YAZMAMASIDIR. ÜRÜN 6 HÜCRELİDİR. (6 CELLS)
EĞER LAPTOPUNUZUN MARKASI NE OLURSA OLSUN , BATARYASI BİTTİYSE YADA ÖLDÜYSE PİYASADA 180-200 TL VERMENİZE KESİNLİKLE GEREK YOK.
BİZE GELİN, SİZE UYGUN BATARYAYI 15 GÜN İÇİNDE BULALIM, GETİRELİM EVİNİZE TESLİM EDELİM. HEMDE YARI FİYATINA.
GİTTİGİDİYORDA MUADİLLERİ 140-150 TL YE SATILIYOR. BİZDE ASGARİSİZ 0 TL DEN SİZİN BELİRLEYECEĞİNİZ FİYATTAN SİZİN OLACAK.
MANTIKLI HEMEN AL TEKLİFLERİNE AÇIĞIM.
MARKA VE MODEL NE OLURSA OLSUN İSTEDİĞİNİZ TÜM LAPTOP VE NOTEBOOK BATARYALARI BULUNUR... BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN BOŞ YERE 100 MİLYONLARINIZ GİTMESİN...
Saygılarımla;
quote:
Orijinalden alıntı: thrnon
suloman arkadaşıma çok teşekkür ederim. anakart buldum 250 tl ye. değişim filan 300 e malolur. ama ekran kartının chipsetini değiştirebileceğini söyleyen bazı şirketler var ankara yada istanbulda. herzamanki sorun olduğunu söylediler. tamiratını yapıyoruz dediler. 150 tl ye halledebillirm. başka bir arkadaşım da aynı sorunla yine karşılaşacağım için anakart ve işlemciyi aynı kasa daha iyi intelle ..vs değiştirirsen olur en azından hiç arıza yapmadan kullanabilrsin dedi. mantıklı geldi ama pahalı olabilir. değer mi diye düşünüyorum. tecrübeli arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum. teşekkürler.
arkadaşım anakartı sen 250 tlye bulursun ama 1 ay sonra elinde kalır anakartın orjinali 400 $ sana satıcakları anakart ya çipseti deyişmiş anakartırki onu deyiştirmek heryerde mümkün değil çipseti deyiştiren alet bikere 20.000$ anakartını tamir edicem diyen kişi sana ya 1 ay yada 2 ay garanti veriri oda çipsetini havyeyle ısıtır ondan sonra 1 ay çalışır pc çipset ısınmaya başladığında yine aynı hatayı alırsın boşuna paranı kaptırma sen git anakartını sök herhangi bir telefoncuya götür anakartı havyeyle biraz ısıt ekrankartını ısıtıcaksın ama ondan sonra monte et çalıştır soğuk yerde kullanıcaksın pc yi böyle sana 1 ay gider maliyetide sana 2 tl ye patlar oda otobüs parası bozulunca git bidaha ısıt böyle böyle ekrankartı yanana kadar kullanıcaksın ondan sonra 250 tl ye chipseti deyişmiş anakart alabilrisin bu dediklerim heryerde bulunmaz kafanıza takılan bişey olursa pm atın
arkadaşlar bende hp pavilion dv9000 var, full hd de bir tv.. az önce hdmi kablosunu bilgisayardaki girişe taktım, yni donanım bulundu fln dedi tak kullan monitör bulduğunu söyledi.. kendi kendine bi kurulum yapıp bitirdi donanım ekleme sihirbazı. fakat tv nin hdmi girişinde sinyal yok yazmaya devam etti, bilgisayarda da değişen bir şey olmadı. kabloyu takınca başka ne yapmalıyım?