Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion dv6354eu model notebook'umun bir anda wireless'ı gitti. Sorunu tanıla dediğimde "bilgisayarda yüklü ve yapılandırılmış bir kablosuz ağ bağdaştırıcısı yok" yazıyor ve aygıt yöneticisinde de donanım görünmüyor. Yanılmıyorsam broadcom markaydı, güncel sürücü vs. yükledim ama cihaz hala görünmüyor. Şu an sadece kablolu olarak internete bağlanabiliyorum.

Birkaç eski forumda birşeyler okudum ama doyurucu bir açıklama veya teknik destek bulamadım. Konu hakkında fikri olan var mı. Donanımı nasıl tanıtacağız tekrar bilgisayara?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedben

bilgisayarım ders çalışırken bi anda kapnadı şarja taktım ama yine açılmıyor. batarya takılıyken açma tuşuna bastıgım zman sol taraftaki ışıklar 3 defa yanıp sönüyor ama bilgisayar açılmıyo. fişe takılıyken (batarya takılı değil) hiç bi ışık yanıp sönmüyo ve açılmıyo sorun ne olabilir.garanti süresi bitti bilgisyarın:(

vışş garanti bittiyse mecbur bi notebook tamircisine anakart arızasına benziyor ben 2 defa yaşadım Allah kurtarsın
  • saol hocam yardım içinde model dv 6296 çok masraflı olur mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

bilgisayarım ders çalışırken bi anda kapnadı şarja taktım ama yine açılmıyor. batarya takılıyken açma tuşuna bastıgım zman sol taraftaki ışıklar 3 defa yanıp sönüyor ama bilgisayar açılmıyo. fişe takılıyken (batarya takılı değil) hiç bi ışık yanıp sönmüyo ve açılmıyo sorun ne olabilir.garanti süresi bitti bilgisyarın:(

vışş garanti bittiyse mecbur bi notebook tamircisine anakart arızasına benziyor ben 2 defa yaşadım Allah kurtarsın

• quote:

saol hocam yardım içinde model dv 6296 çok masraflı olur mu?
    quote:

quote:

dostum dv 6000 serisi kartlar 7 ay önce sıfırı yetkili serviste 600$ diğer tamircilerde ikinci eli 300$ civarındaydı ama o zamandan bu yana anakart fiyatları çok parça çıktığından ucuzladı. eğer kendin netten kart bulup tamirciye taktırırsan daha uygun olur.

yinede önce bi tamirciye götürüp tam sorunu tespit ettirmeni ve fiyat almanı tavsiye ederim

• quote:

saol hocam yardım içinde model dv 6296 çok masraflı olur mu?
    quote:

quote:

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=NYP
    Mutlaka götür
    Meşhur DV6xxx sorunları anakartta sorun var

• arkaşlar slm. paldır güldür giriyorum kusura bakmayın ama bir şey sorucam. bende dv6173ea mevcut buna win7 kurdum ses kartı düzgün çalışmıyor. bunu; sesimi kayderken ve ses konferansı yaparken sorun yaşamamdan anlıyorum. arka planda kışırtı gibi bir ses var. bunun bir çözümüni bilen varmı? (sadece mikrofonla igili bir sorun, mikrofon bozuk olabilir mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 23 Ocak 2010; 23:58:12 >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN ELİNDE DV 6000 MODELİ 6645et SERİSİ RECOVERY DVD OLAN YOKMU YAA BANA Bİ KOPYASINI YOLLASA BEN RECOVERY BÖLÜMÜNÜ YANLIŞLIKLA SİLDİM VE KOPYASINI ALMAMIŞTIM LÜTFEN 6645et SERİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM (( atilganpc@hotmail.com )) şimdiden allahrazı olsun...
  • güncel driveri indirip kurun sorun düzelecektir. ancak bazı ses chiplerini (masaüstü onboard sounmax de yaşadım) win7 tanıdı gibi görünsede ses alınmamaktadır
  • Arkadaşlar Benim sorunum Her hp kullanıcısı gibi arıza sorunu.

Hp dv6296 ea laptop'um 2 gündür Bilgisayarı açmaya çalışıyorum, Ekranda ışık var.ama windows ekranı gelmiyor. Tanıdık bir bilgisayarcıya sorduk, ya ana kart gitdi yada ekran'da sorun olabilir dedi. ve Mecidiyeköyde servisi var dedi.Ama dediğine göre
    Yeni bir laptop parası kadar masraf çıkarabilirler dedi.

Benim Sizden ricam Bu Beşiktaş'a yakın işini temiz yapan yetkili servis adresi verebilirmisiniz.ve laptopumda nerdeyse hiç çizik bile yok aldım alalı. Daha öncede forumlarda hp servislerden sikayetleri okuduğumdan tüm parçaların seri numarasını alacağım ama, Genede servisde laptop'u mahvederlermi endişem O. Birde şimdi diyeceksinizki aldığın yere götür aldığım yerin Harbiyedeki dükkanı kapandı.şimdi firmanın adıda aklıma gelmiyor ama forumlarda kendinizin götürmesi en mantıklı diyorlar. ve götürdüğümde bana sormadan laptopun parçasını değiştirmezler dimi, şimdi 2500 TL'ye aldığım 2007 mayısda laptop' 1000 Tl masraf çıkarırlarmı onun endişesi var. ve garantinin bitmesine 4 ay kaldı.Yani laptop teklif etme durumları oluyormuş.hani bu kadar masrafı var alın yenisi gibi öyle olursa nasıl davranmalıyım.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erergin

Arkadaşlar hp pavilion dv6354eu model notebook'umun bir anda wireless'ı gitti. Sorunu tanıla dediğimde "bilgisayarda yüklü ve yapılandırılmış bir kablosuz ağ bağdaştırıcısı yok" yazıyor ve aygıt yöneticisinde de donanım görünmüyor. Yanılmıyorsam broadcom markaydı, güncel sürücü vs. yükledim ama cihaz hala görünmüyor. Şu an sadece kablolu olarak internete bağlanabiliyorum.

Birkaç eski forumda birşeyler okudum ama doyurucu bir açıklama veya teknik destek bulamadım. Konu hakkında fikri olan var mı. Donanımı nasıl tanıtacağız tekrar bilgisayara?

Şimdiden teşekkürler.

En sık karşılaşılan pavilion dv 6000 serisi sorunu.

Anakart arızalı servise vermen gerekiyor kardeş.

Benim eski makine de aynı sorundan 2 kere servise gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikser

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN ELİNDE DV 6000 MODELİ 6645et SERİSİ RECOVERY DVD OLAN YOKMU YAA BANA Bİ KOPYASINI YOLLASA BEN RECOVERY BÖLÜMÜNÜ YANLIŞLIKLA SİLDİM VE KOPYASINI ALMAMIŞTIM LÜTFEN 6645et SERİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM (( atilganpc@hotmail.com )) şimdiden allahrazı olsun...

bildigim kadarıyla recovery cd leri birbirleri ile uyumlu değil. çünkü benim hp nin anakartı değişmişti, yeni anakartın seri numarası farklı oldugu için recovery çalışmadı. yani aynı modelde bilgisayarın recovery si işine yaramayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay_erbatur

quote:

Orijinalden alıntı: erergin

Arkadaşlar hp pavilion dv6354eu model notebook'umun bir anda wireless'ı gitti. Sorunu tanıla dediğimde "bilgisayarda yüklü ve yapılandırılmış bir kablosuz ağ bağdaştırıcısı yok" yazıyor ve aygıt yöneticisinde de donanım görünmüyor. Yanılmıyorsam broadcom markaydı, güncel sürücü vs. yükledim ama cihaz hala görünmüyor. Şu an sadece kablolu olarak internete bağlanabiliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

En sık karşılaşılan pavilion dv 6000 serisi sorunu.

Anakart arızalı servise vermen gerekiyor kardeş.

Benim eski makine de aynı sorundan 2 kere servise gitti.

bilgisayarın garantisi bitti ya. olmadı usb wireless adaptör gibi birşey alıcaz 30-40 TL'ye

• http://forum.donanimhaber.com/m_37377204/tm.htm

Arkadaşlar lütfen biri yardımcı olsun :S
  • Selam arkadaşlar hp p6000 kullanıyorum ve power güc beslemesi arızalandı kendim yaptım ama yine arızalandı lanet olsun hp den yüzüm gülmedi elinde hp dv6000 güc soketi olan varmıdır. ve 14 inc 16 pin lcd ekran lahazım. ELİMDE BULUNAN HER TÜRLÜ TOTEBOOK PARCALARI VARDIR İŞLEMCİ REM HOPORLÖR EKRAN KARTI VGA KABLOLARI HER ÇEŞİT YARDIMCI OLABİLİRİM AMA ÖNCE BANA HPdv6000 soketi LAHAZIM Bİ ZAMET
  • Arkadaslar acil yardiminiz lazim ablamin bilgisayarina format atmak istemistim hp kullanmadigim icin bilmiyorum xp cd sinden formati attim pc kapanip acildiginda kendiliginden recover ye girdi o bittikten sonra pc tekrar acildi ve mavi ekran cikti tekrar yukleyip pc acildiginda recoverye girdi bu sefer iptal ded'm tekrar pc acilinca MBR hatasi verdi .Bir turlu xp yukleyemiyorum cozumu nedir yardimci olun lutfen
    Win Cd si XP SP2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzucu33 -- 28 Ocak 2010; 20:00:41 >
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37366217
    ARKADAŞLAR KİMSEDE YOKMU YAAAA :( DV6645et RECOVERY DVD'Sİ bi arkadaşınız dvdyle recovery olmuyor demişte servis neden recovery DVD si yolluyor ozaman ?
  • aynı sorun bende de var ancak cıhazı bır kac defa acıp kapatınca kablosuz ag yerıne gelıyor.
  • Arkadaşlar bende dv6645et model bir hp laptop var. Vista işletim sistemini kullanıyordum. Bilgisayara 3 gün önce win 7 yükledim. Temiz bir kurulum olması için bilgisayara format attım. Formattan sonra birçok driveri kurdu. Aygıt yöneticisine baktığım zaman, diğer aygıtlar sekmesi altında yardımcı işlemci driverlarında sorun gözüküyor. Uğraşmama rağmen sorunu çözemedim. rs232 çeviriciyi usb ye taktığım zamanda aynı yerde usb hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözerim. Şimdiden teşekkürler.
    Saygılar.
  • Herkese iyi akşamlar

Bu hafta içinde format atmayı düşünüyorum. Fakat hiç atmadım nasıl atılcak ve driverları nereden bulabilirim. Şuan işletim sistemi vista , Win 7 yüklememi önerirmisiniz.

Teşekkürler.
  • dv6299 var bende win7 kurdum takır takır çalışıyor hemde hiiç kasmadan xp gbi (=

normal oralark tak cdyi yada sanal sürücü yap kur

googlede ara bulursun resimli anlatım fln..

yaa birde ben bunun tuşlarını nerede nbulabilirim vir bilginiz varmı silme tuşu var sdce o altındaki beyaz şey birde onun içindeki düğme kardeşim söktüde D:
  • 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.