Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh bee sonunda ben de kurtuldum şu pavilyondan paramı alıp da
  • Arkadaşlar, bendeki 6189 da 3 kere servise gitmişti.Formlar var.Wireless çalışmadı, anakartı ve bataryatyı değiştirdiler.Sonra tekrar anakart ve hard disk değişti. Daha sonra cable kit değişti.garantisi bitti 1 ay sonra hard diskde sorun var gözüktü.Ve akabinde PC yi açmaya çalıştığımda 3-4 saniye ışıklar yanıyor, fan çalışmaya başlıyor ve sonra kendini kapatıyor.Servise verdim, 30 iş gününden 1-2 gün once, tüm formlarım olduğu ve garanti süresinnce yapılmadığını ve değişmesi gerektiğini söylediğim için servis talebi reddelilmiştir diyerek geri verildi.Hepbirlikte ,tüketici hakem heyeti varmoş, orada hakkımızı arayalım.Burada mail adreslerimiz yok, ciddi olanlarla mail adreslerimizi birleştirip ne yapacağımıza karar verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP6189eu

Arkadaşlar, bendeki 6189 da 3 kere servise gitmişti.Formlar var.Wireless çalışmadı, anakartı ve bataryatyı değiştirdiler.Sonra tekrar anakart ve hard disk değişti. Daha sonra cable kit değişti.garantisi bitti 1 ay sonra hard diskde sorun var gözüktü.Ve akabinde PC yi açmaya çalıştığımda 3-4 saniye ışıklar yanıyor, fan çalışmaya başlıyor ve sonra kendini kapatıyor.Servise verdim, 30 iş gününden 1-2 gün once, tüm formlarım olduğu ve garanti süresinnce yapılmadığını ve değişmesi gerektiğini söylediğim için servis talebi reddelilmiştir diyerek geri verildi.Hepbirlikte ,tüketici hakem heyeti varmoş, orada hakkımızı arayalım.Burada mail adreslerimiz yok, ciddi olanlarla mail adreslerimizi birleştirip ne yapacağımıza karar verelim.

sikayetvar.com'a da yaz derdini orada ilgileniyorlar. Bazen beklenmedik sonuçlar alabiliyorsunuz.

• Beyler Hp Dv6000'im Var NVIDIA Ekran Kartını Bulamadım UltraXp Diye Format Cd'si var Xp Oluyomus Yüklüyorum Res Atıyorum Ekran Böyle bozuluyo bulanıklasmıs gıbı oluyo yok mu cozumu bu budur kardesım dıyecek ?
  • slm
    benim de zamanında ekran kartım yanmıstı 2 kez yandı sanırım o kadar yandı ki kaç kez yandığını hatırlayamıyorum bile...
    şimdi yine bozuldu garantisi de bitti bilgisayarcıda bekliyor
    sorun;
    1- güç düğmesinde temassızlık var quickplay ve hoparlör çalışmıyor quickplay tuşlarının ışıkları dahi yanmıyor
    2-güç düğmesi yerine kumanda kullanarak açmayı denedim ama bu kez de ekran açılmıyor.
    sorun şu ki başlık "pavilion kullanamayanlar derneği" olsa iyi olurdu :)

eğer ki sizde de böyle bi sorun oldu ve düzeltebildiyseniz bana ulaşın lütfen.

not : bu bilgisayar yüzünden hastanelik olmak üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP6189eu

Arkadaşlar, bendeki 6189 da 3 kere servise gitmişti.Formlar var.Wireless çalışmadı, anakartı ve bataryatyı değiştirdiler.Sonra tekrar anakart ve hard disk değişti. Daha sonra cable kit değişti.garantisi bitti 1 ay sonra hard diskde sorun var gözüktü.Ve akabinde PC yi açmaya çalıştığımda 3-4 saniye ışıklar yanıyor, fan çalışmaya başlıyor ve sonra kendini kapatıyor.Servise verdim, 30 iş gününden 1-2 gün once, tüm formlarım olduğu ve garanti süresinnce yapılmadığını ve değişmesi gerektiğini söylediğim için servis talebi reddelilmiştir diyerek geri verildi.Hepbirlikte ,tüketici hakem heyeti varmoş, orada hakkımızı arayalım.Burada mail adreslerimiz yok, ciddi olanlarla mail adreslerimizi birleştirip ne yapacağımıza karar verelim.

Arkadasım Hp6189eu sendekı makınanın aynısı bende var .Bende cihazı aldım 1 yıl sonra dııııt dıt dıt diye hata sınyalı verdı ekran gelmedı ,servıse goturdum anakart ve batarya degıstı.1yıl sonra tekrar aynı hata ve garantı doldu .Hakkımızı nasıl arıcaz ,:((

• http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=tr&dlc=tr&cc=tr&docname=c01118311

Bide şu adrese bi bakın arkadaslar bu onarım desteği sadece garantili cihazlardamı var?ben anlamadım ya .:SS
  • Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım bir dv6143eu getirdi. 2. hatta 3. kez format attım, XP kuruyorum, fakat açılış ekrarnını geçtikten sonra masaüstünü gösterirken takılıyor. Aslında takılma da değil, mouse rahatlıkla hareket ediyor, ama işlem yapmıyor laptop. Donanımsal mı yazılımsal mı sizce? Windows 7 ile uyumlu olur mu bu alet?
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..

8 aralıkta dv6770et modelindeki laptopumu power da temassızlık, touchpad lambası yanmıyor, ve aşırı ısınıyor diye servise yollamıstım. 22. işgününde yapıldı diye geri gonderdiler fakat fan değişmiş ve power yapılmıstı. touchpad arızası devam ediyordu, bende servisi aradım durumu izah ettim eski arıza kaydı üzerinden alamayacaklarını vs. söylediler. neyse teknosadan elemanlar baskı yapınca eski arıza kaydı üzerinden ürünü geri gönderttik. aradan 5 gün geçmeden anakartı değişip 8 ocak ta yolladılar.

benim sorunum anakart değiştigi için recovery yapamıyorum. hdd den görmüyor, yedek aldıgım dvd yi takınca hata veriyor (bu sn için geçersiz gibi bir hata veriyordu tam hatırlamıyorum).

şimdi ne yapmam gerekiyor, sabah ilk iş servisi arayıp bu anakartın recovery sini isteyecegim, dvd için ücret isteme hakları yok değil mi?

eğer dvd yi gönderirlerse bunu nasıl hdd ye monte edebilirim. laptopu tekrar servise yollamak istemiyorum.( adamlar sağolsunlar en ufak bir arıza için bile 20 işgünü bekletiyorlar)

• Bende Dv6000 serisi var aldığım zaman 1 GB ram hemen değiştirdim toplam 3 GB Ram var ancak işlemcisi 1.66 olduğu için çok hemde çok kasıyor bu işlemciyi değiştirebilirmiyim eğer değiştirirsem verim alabilirmiyim...
  • 1 sorum daha olucak ; Ben Pc ye format attım format atmamın sebedi Windows Washer gibi programlarla temizlik yaparken habire dosya bulup silmesi 10 dk ara ile bile temizlik ypsam internet bölümünde 200-300 dosya siliyor , 10-15 tane windows bölümünden siliyor dedim herhalde Virüs var habire iniyor birşeyler format attım geçmedi hala aynı durum var Panda yüklü Lisanslı virüs bulmadı , BIOS güncelledim bir değişim yok ne yapmam lazım virüs var da bulamıyorum acaba ya da neden habire birşey indirip gereksiz dosya buluyor Ya da normal mi anlayamadım

şimdi temizlik yaprım 252 dosya sildi 10 dk sonra yine yapayım bir 200 tane daha buluyor....Ayrıca Panda habire Casus Yazılım buluyor siliyor bilmem ne COOKİ diye geçiyor acaba bunlarmı bir zarar veriyor PC ye

• benimde dv 6189eu notebookum 3. yılı dolmadan 1300. anakart arızasını verdı. artık ben yaptırmaktan bıktım bu bozulmaktan bıkmadı. hala hp'yi savunan tavsiye eden var mı bilmiyorum ama hp bilgisayar almayın aldırtmayın...
  • hp servisi rezalett. adamlarda mantık denen bişi yok, anakartı değişiyorlar içine recovery yüklemeyi unutuyorlar. anakart seri numaraları değiştigi zaman içindeki recovery nin çalışmadığını da biliyorlar. amaçları müşteri kaybetmek. paraya doymuşlar heralde
  • Uzunu süredir buraya mesaj atmıyorum. Benimkinde hiçbir sorun yok.
  • Recovery maneger programından Pc yi en başa döndürdüğümüz zaman format atmış oluyormuyuz, diğer Pc ler gibi yok şunu yükliyim filan yapmıyorum herşeyi kendi yüklüyor sanırım aynı şeyi görüyor dimi, Yazılım vs herşeyi tekrar yüklüyor
  • evet recovery ile dönüş yaptıgınız zaman pc yi formatlayıp gerekli driver ve programları kendi kendine kuruyor. sizin hiçbirşey yapmanıza gerek kalmıyor. windowstan yapılıyormu denemedim ama pc açılışında f11 e basarak sistem geri yüklemeyi çalıştırabilirsiniz..

benim pc de de bir sorun yoktu, touchpad lambası yanmıyor diye yolladım anakartı değiştiler :). madem anakartı değişiyorsunuz recovery bölümünü niye yüklemiyorsunuz, :)))) recovery bolumunu de yukleselerdi yani :P
  • arkadaslar merhaba bende dv 6148 var windows 7 yi destekliyomu bir bilginiz var mı?
  • Dv 6645et 2 senedir kullanıyorum 6 aydır haftalık 150 saat den az açık kalmadı çok şükür dayanıyor zorlamıyor sanmayın zorluyorum boşta kalmıyor çok şükür sorun çıkmadı geceleri güç tasarrufunda oluyor bazen adaptör yanacak bir gün ondan korkuyorum elektronik işi genel hatalar hariç gerçekten şans işi :)
  • Merhaba, garanti süresi bitmiş bir dv6000im var. bir süredir ara ara çalışmamaya başladı. Sorunu anlayamıyorum. kendi kendine kapanıyor günlerce/saatlerce/ açılmıyor derken açılıyor ve hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor. kartlardan biri yanmış olsa hiç çalışmazmış gibi geliyor. powerın bozuk olmadığını biliyorum uzaktan kumandayla açmaya çalıştığımda da aynı sorunu çıkartıyor. aklıma başka da bir şey gelmiyor. benzer bir durum yaşamış olanlar var mı bilmiyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum
  • bilgisayarım ders çalışırken bi anda kapnadı şarja taktım ama yine açılmıyor. batarya takılıyken açma tuşuna bastıgım zman sol taraftaki ışıklar 3 defa yanıp sönüyor ama bilgisayar açılmıyo. fişe takılıyken (batarya takılı değil) hiç bi ışık yanıp sönmüyo ve açılmıyo sorun ne olabilir.garanti süresi bitti bilgisyarın:(
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.