yukarıdaki özelliklerde bir bilgisayarın ekran kartı paylaşımsızmı yoksa ram'denmi kullanıyor? eğer paylaşımsızsa ne kadarlık bir ekran karı bunu nasıl anlıyabiliriz ?
quote:
Orijinalden alıntı: cyber-kanka
dv6299 var bende win7 kurdum takır takır çalışıyor hemde hiiç kasmadan xp gbi (=
normal oralark tak cdyi yada sanal sürücü yap kur
googlede ara bulursun resimli anlatım fln..
yaa birde ben bunun tuşlarını nerede nbulabilirim vir bilginiz varmı silme tuşu var sdce o altındaki beyaz şey birde onun içindeki düğme kardeşim söktüde D:
Sağol.
base system device driver ı lazım windows 7 için .. ??
merhaba arkadaşlar dv6922et laptopuma win 7 kurdum ve c de recovery için olan boot ve bootmgr dosyaları gitti. f de olan 6 gb lık recovery sağlam olarak duruyor. ne yapıp vistaya dönebilirim? bide vistada c yi bölmüştüm şuan ondan fotolarım vs var. recovery ile geri döndüğümde geldiği günkü gibi c ve recovery olarak hdd 2 ye tekrar mı düşecek bu durumlarda yardım bekliyorum tsk ler.
HP Pavillion 6172 kullanıyorum. Yeni bir LCD tv aldım ve s video'dan bağlantı yapmak istiyorum fakat laptop'ın görüntü özelliklerine girdiğimde NVidia'ya ait herhangi bir Tv out göremedim. Sys tray'e Nvidia ikonu aldım belki çıkış falan verilir diye, oradan da göremedim. Ne yapmalıyım ne etmeliyim? Normalde Function la birlikte F4'e basmam yeterli olması lazımdı, ama yapamadım edemedim.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bende hp dv 6000 laptop var , garanti süresinin dolmasına 1.5 ay kaldı..benim sorunum da benzer; aşırı ısınma ve müthiş gürültülü çalışma...netten teknik servislere bakıyorum doğru dürüst yetkili yok,olanların hepsi özel servis diyorlar götüreceğim dünyanın parasını isteyecekler; bu özel servislerde de garanti geçiyor mu? bi de ben garanti belgemi falan kaybettim,garanti geçerli olur mu acaba? bi de pendik civarında teknik servis var mı acaba?
cevaplarını bekliyorum,çok teşekkürler.
Bu bilgisayarlarda (özellikle Core 2 Duo lu DV2000 serisi) Win 7 kuran arkadaşlarıma bir sorum var. Pil göstergesinin üzerine geldiğinizde kalan pil süresini süre olarak görebiliyormusunuz? Yoksa sadece kalan yüzdeyimi gösteriyor?
vistadada şuan ki win 7 dede sadece % olarak görebiliyorum dv6922et.
Xp de?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgboy
Xp de?
xp kullanmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: inspector343
Arkadaşlar bende hp dv 6000 laptop var , garanti süresinin dolmasına 1.5 ay kaldı..benim sorunum da benzer; aşırı ısınma ve müthiş gürültülü çalışma...netten teknik servislere bakıyorum doğru dürüst yetkili yok,olanların hepsi özel servis diyorlar götüreceğim dünyanın parasını isteyecekler; bu özel servislerde de garanti geçiyor mu? bi de ben garanti belgemi falan kaybettim,garanti geçerli olur mu acaba? bi de pendik civarında teknik servis var mı acaba?
cevaplarını bekliyorum,çok teşekkürler.
oralarda garanti geçmez müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile ancak ücretsiz destek alabilirsin. benim sana tavsiyem henüz sorun çıkarmamışken elden çıkarman. ama yok illa kullanıcam diyorsan sen bilirsin. bildiğim kadarı ile pendkte pavilion servis yok pavilionlara her servis bakmıyor. istanbul ankara izmirde var. garantinin olup olmadığına hp.com.tr'den bakabiliyorsun ama faturası vs olmadan kabul ederlermi bilmem.
yukarıdaki özelliklerde bir bilgisayarın ekran kartı paylaşımsızmı yoksa ram'denmi kullanıyor? eğer paylaşımsızsa ne kadarlık bir ekran karı bunu nasıl anlıyabiliriz ?
bunlar ramdan yiyor büyük ihtimalle ve bildiğim kadarıyla. eğer paylaşımsız olsaydı her yerlere yazarlardı zaten
pavilon dv6000 kasalarda ekran kartı onboard müdür yoksa slot mudur..... ekran kartı slotsa dv6000 kasası nasıl açılır yardım edebilirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: em007re
pavilon dv6000 kasalarda ekran kartı onboard müdür yoksa slot mudur..... ekran kartı slotsa dv6000 kasası nasıl açılır yardım edebilirseniz sevinirim
hocam bildiğim kadarı ile onboard ekren kartı maalesef. bende çok aradım birhayli ilerledim sökme işince ama tam olarak açamadım zarar vermemek için cihazımı sattım zaten youtube da çeşitli videolar var oradan bir fikir sahibi olabilirsin
Ekran chipseti anakart üzerine gömülüdür. Ama ram den bağımsız bir miktar (8400M GS de 64 mb. mesela) kendi hafızası mevcut.
Slm herkese. Ben de bir hp kullanıcısıyım.(dv6755et) Laptop u alalı 1.5 seneyi geçti. Ve allaha bin şükür şimdiye kadar hiç bir sorunu yok.Aldığım gün çok yavaştı bir format attım çok daha hızlı oldu. Ve de windows 7 çık tığı gün hemen internetten indirip ultimateyi kurdum.Vede vistaya göre çok daha hızlandı.Benden söylemesi vista-xp windows 7 ye göre yavaş.Bide hp ısınıyo.Bu ısınma her laptopta oluyo. Onun içinde bir soğutucu almanızı öneririm..
Laptopumdan çokk memnunum...
dv6000 kullanıcısıyım su an on konsol quick play butonunu soktum cunku hıcbırsey calısmıyor dvd ve quick tusları harıc...fan da durdu zaten ben bu fanı nasıl sokebılırım ve dvd tusuna başlat komudu yüklemek istiyorum bununla alakalı bırsey yapabılır mıyım bılgısayarı kapadıgım an bır daha acamaya bilirim acil yardım ederseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar 1 hafta önce hp pavilion dv6 1374 et laptop aldım alır almaz bismillah laptopun sag hoparlöründenmi yoksa harddisk tenmi anlamadım bir cızırtı geliyor internette çok aradım ama bulamadım bu cızırtı sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Dv 6651 var bendede bu ne ya? Çok seviyorum bilgisayarımı ama pek sağlam değil bende...
Hp pavilon dv 6000 makineye xp'de driver yedeğini alıp format attım sonra bir süre sonra kısayol tuşları çalışmamaya başladı quick launch buttons yükledım ama tuşlar çalışmıyor yardım edebilecek biri varmı acaba