Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende dv 6000 var. Film izlerken meyveli sodaya kolum çarptı. Bunun sonucunda yön tuşlarından sağ ve biraz alta ve yön tuşlarının hemen üstünde olan end tuşuna biraz bulaştı. Hızlı davrandım biraz temizledim ve kulak çöpüyle falan temizledim biraz.

Ama şimdi o tuşlar çalışmasına rağmen herhalde biraz yapış yapış oldu, diğer tuşlardan değişik ses yapıyor. O üç tuşu kolayca çıkarıp temizleme imkanımız var mı acaba? Ne yapmamı önerirsiniz?

Bir arkadaş kumandasını sormuş. Benimki de pili bitti, pilini aldım bi saatçiden. 5 lira istedi. Her türlü video oynatıcı da falan işe yarıyor. Güzel bir şey.
  • uzun zamandır takip etmiyorum konuyu kusura bakmayın.
  • Arkadaşımda bulunan DV6700'e formatı basıp Windows 7 Ultimate kurdum. Parmak izi okuyucusu dahil, çalışmayan bir şey yok. Eksik kalan yerleri Vista sürücüleri tamamlıyorlar sağolsunlar. Birçoğunu 7 hallediyor zaten. 2 GB bellek ve T7500 işlemci vardı cihazda, resmen kendine geldi. Bir de Microsoft Office 2010 Mondo kurdum, beta falan ama taş gibi, ücretsiz ofis programı oldu :)

XP Home Edition, XP Professional, Vista Starter, Vista Basic, 7 Starter, 7 Basic gibi işletim sistemlerini kullananlara şiddetle tavsiyemdir. Vista ya da 7'nin Premium ya da Ultimate sürümlerine geçin arkadaşlar. Bilgisayarınız size dua edecektir.

Becerebilenler hiç uğraşmadan Pardus ya da Ubuntu'ya da geçebilirler. Compiz videolarını izleyin internetten. Beni daha iyi anlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Yeğenim yurtdışına çıkarken PV 9000 model notebook bıraktı bana fakat bilgilerini yedekleyemediği için HDD i söktü aldı. O zaman dikkat etmemiştim HDD i bağlayabilmek için bir parça gerekiyormuş. Aşağıda parçanın resmini koyuyorum GG da buldum bu resmi oradaki arkadaşa mesaj attım ama hala cevap gelmedi. Bu parçayı nereden ve nasıl temin edebilirim. Kızak ve power ile data bağlantı aparatı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

arkadaşlar çok acil olarak üstteki siyah aparattan banada lazım.

yardımcı olabilirmisiniz.
    dv6000 için kullanacağım.

• Merhaba arkadaşlar....

bir kaç sorum olacak sizlere :) forumda bir kaç arkadaşa daha sordum...

şimdi ben HP dv 6000 laptop kullanıyorum. Laptopu HDMI aracılığı ile DENON AVR ye bağlıyorum. DENON AVR yi de LCD ye bağlıyorum...

Laptopun görüntüsü çok net geliyor TV ye. Ses de geliyor... Fakat problemim Sesin sadece 2 ch ve 5 ch stereo şeklinde gelmesi..

yani TRUEHD veya DTS li bir video açtığımda bile ses hala 5ch stereo geliyor....

sorduğum kişiler Laptopun AVR ye bitstream olarak sesi göndermediğini söyledi.. yani DTS yi desteklemiyormuş?

yani ben Laptoptan film izlerken DTS ses alamıyorum... 5.1 de alamıyorum. sadece 5.1 Stereo alabiliorm... neden acaba..

saygılar... teşekkür ederim
  • AdwatcH

Sorunun hakkında bir çözüm maalesef bilmiyorum ama bir şey sormalıyım.
    Bende de HP dv6000 var ama Hdmi yok, böyle bir şey mümkün mü yahu? Bende LCD'ye bağlamak için VGA kablo arıyorum. Burada ki Bilgisayarcıya söyledim hala getirecek. Ondan da verim alabilir miyim bilmiyorum.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 15 Nisan 2010; 7:53:37 >
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın ekran menteşeleri çıkıp duruyor. Delireceğim bir gün.
  • arkadaşlar aynı sorun benim cihazdada oldu. ne yapmam gerek. yardımcı olursanız çok sevinirim. hatta pc yi istanbulda bi firmaaya yolladım yaptılar.pc geldi bir kaç gün sonra aynı sorunla karşilaştım.birdaha yollamadım.yine sonuç alamadım. bukez başka bi firmaya yolladım. sonuç yine aynı yine aynı.. ekran kartında köprümü varmış neymiş onu yaptık dediler.yani bi sonuç alamadık. bu konuyu çözen arkadaşimiz varrsa ve bizlerede yardımcı olursa çok sevinirim...
  • arkadaşlar sizce bu pcnin çözüm yolu satmakmı yaaa. bıktım valla bu pcyle uğraşmaktan. satsanda kaç para ederki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadayılı

arkadaşlar sizce bu pcnin çözüm yolu satmakmı yaaa. bıktım valla bu pcyle uğraşmaktan. satsanda kaç para ederki...

hocam sat kurtul kesinlikle tavsiye ederim. eğer arızası yoksa 600-650 arası gidiyor du bazı sitelerde ben elden 550'ye sattım ama quick play tuşları arızalıydı birde neredeyse yeni bir notebook parası kadar arıza çıkartıyordu sevabına versen bile kardasın ölüleri anakrt arızalıları 150-250'ye gidiyor
  • Arkadaşlar HP Pavilion dv6000 model laptop var windows 7 kurdum otomatik tanıdı kamerayı.fakat msnde cameralı konusurken bende gözüken görüntü çok net ama karşı taraf beni çok koyu görüyor bunun sebebi nedir?yardımlarınızı bekliyorum.
  • ARKADAŞLAR HP DV6000 ETHERNET KARTI,CHIPSET VE AUDIO SORUNU YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM KENDİ SİTESİNDEKİ TÜM DRIVERLARI DENEDİM FAKAT OLMUYOR...
  • İyi akşamlar arkadaşlar biraz önce dv6000 cihazıma windows 7 kurdum ekran kartını tanımadı driverını nerden bulabilirim bunun hpnin sitesinde 7 için driverlar yok
  • nvidia nın kendi sitesinden bulabilirsin...
  • cevap yokmu arkadaşlar?????????
  • arkadaşlar mrb bende de dv 6000 var ama açlırken bilgisayarın ekranı bir dk kadar kararıyor ve rundll 32 hatası diye bir pencere çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • teşekkürler BishgeN birde ses kartı sorun çıkardı msn de görüntülü aramada sesim gitmiyor karşı tarafa hpnin sitesinden vista 64 bit in driverını kurdum bazıları çlışıyordu fakat sorunum çözülmedi ne yapmam lazm şimdiden teşekkürler...
  • bi format atmayı deneyin format sonrası sorun oluşuyorsa teknik bir arıza olabilir ekran kartı kaynaklı.
    quote:

Orijinalden alıntı: alia07

arkadaşlar mrb bende de dv 6000 var ama açlırken bilgisayarın ekranı bir dk kadar kararıyor ve rundll 32 hatası diye bir pencere çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • kameradan kaynaklanıyordur ya da odanın ışığı yetersiz geliyordur, driver sorunu da olabilir. aynı model xp işletim sisteminde nasıldı peki?
    quote:

Orijinalden alıntı: seda2

Arkadaşlar HP Pavilion dv6000 model laptop var windows 7 kurdum otomatik tanıdı kamerayı.fakat msnde cameralı konusurken bende gözüken görüntü çok net ama karşı taraf beni çok koyu görüyor bunun sebebi nedir?yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.