Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim dv2410et bozuldu :( cihazı açınca bir uzun iki kısa bip sesi geliyor. Garantisi de 5 ay önce askere gitmeden bitmişti. Şanssızlık işte. Hp servisi de dünya para ister şimdi. Başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum. Inşallah iyi ve uygun bir çözüm bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyy

bilalUa
    Hocam senin notebook maksimum 2 gb ram destekliyormuş.

Bu arada benim pil geldi dün. Sıkı sık tam oturdu. Çıkması biraz zor oluyor, boyutu da uzun ömürlü olduğu için biraz büyük.
    Fakat harbiden uzun ömürlü. Benim orjinal pil 1 saati zor çıkarırken şu anda bu pille 2 saati geçtim -tabii güç tasaraffunda- ve hala %44 devam ediyor.
    Daha sonra bir zararı olur mu bilmiyorum ama bu kadar uzun süre kablosuz kullanabilmek benim memnun etti.

Daha çok internetle kullandım. %60ken falan Jdownloader'ı da açtım. Arka plandaki sözlük, execute vs. gibi programları kapattım. Kablosuz mouse ve wireless başından beri açık.
    Tabii oyunda veya filmde falan belki biraz daha düşer ama rahat bir film bitirirsiniz.
    şu ana kadar biraz zor çıkması dışında bir sorunu yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_31729283/tm.htm

burda max 4gb diyor.. Kafam oyüzden karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalUa

quote:

Orijinalden alıntı: feyy

bilalUa
    Hocam senin notebook maksimum 2 gb ram destekliyormuş.

Bu arada benim pil geldi dün. Sıkı sık tam oturdu. Çıkması biraz zor oluyor, boyutu da uzun ömürlü olduğu için biraz büyük.
    Fakat harbiden uzun ömürlü. Benim orjinal pil 1 saati zor çıkarırken şu anda bu pille 2 saati geçtim -tabii güç tasaraffunda- ve hala %44 devam ediyor.
    Daha sonra bir zararı olur mu bilmiyorum ama bu kadar uzun süre kablosuz kullanabilmek benim memnun etti.

Daha çok internetle kullandım. %60ken falan Jdownloader'ı da açtım. Arka plandaki sözlük, execute vs. gibi programları kapattım. Kablosuz mouse ve wireless başından beri açık.
    Tabii oyunda veya filmde falan belki biraz daha düşer ama rahat bir film bitirirsiniz.
    şu ana kadar biraz zor çıkması dışında bir sorunu yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_31729283/tm.htm

burda max 4gb diyor.. Kafam oyüzden karıştı.

Ben de şu ikisinden baktım,
    ikisinde de max gb yazdığı için yazdım resmi bir bilgim yok.
    HP Türkiye gibi bir şey varsa, bir mail atıp sor istersen. En net bilgiyi onlar verir.

http://www.notebook.gen.tr/hp-f5/hp-pavilion-dv6635et-gv260ea-notebook-hakkinda-hersey-burada-t1693.html
    http://urun.gittigidiyor.com/HP-PAVILION-DV6635-SIFIR-GIBI-TEKNOSADAN-1TL-YE_W0QQidZZ22441418

• hp dv6148eu laptop var onceden bip sesi cikarirdi ekran acilmazdi simdi de bip sesi cikmamasina ragmen ekran acilmiyor
    Servise gondersem ne kadar isterler ayni sorundan sikayetci olup gonderen var mi?
    Ya da bu haliyle sitede satmak istesem kaca alici bulurum?
    Var mi fikri olan.
  • dv6651 sizce beni ne kadar idare eder? yeni almaya deger mi? internet muzik film ve bazen oyun disinda bir sey yapmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuthvr

hp dv6148eu laptop var onceden bip sesi cikarirdi ekran acilmazdi simdi de bip sesi cikmamasina ragmen ekran acilmiyor
    Servise gondersem ne kadar isterler ayni sorundan sikayetci olup gonderen var mi?
    Ya da bu haliyle sitede satmak istesem kaca alici bulurum?
    Var mi fikri olan.

servis 350$ gibi bir fiyata yapıyor..
    anakartındaki ekran çipi arızalanmış.. bir uzun iki kısa ekran kartı arızasını işaret ediyor..
    malesef anakartın komple değişecek..
    geçmiş olsun..
    bilgisayarın ise o haliyle 200TL ancak eder..
    satmak istersen yardımcı olabilirim..
  • arkadaslar benim dv600 ve quickplay ile ilgili bi sorunum var.. laptop dun aksam dondu ve power tusuna basılı kalarak kapamak zorunda kaldım bu esnada yanlıslıkla ust taraftaki quickplay kısa yol tuslarından DVD tusuna bastım ve windows hicbi sekilde acmadı..bi iki kez kapadım actım DVD menusu cıktı ordan da windows a donmek icin cıkan ikona tıkladım fakat donmedi. kafayı yemek uzereyim bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim...
  • Merhaba arkadaşlar.Sizlerden acil olarak yardım bekliyorum..DV 6500 MODEL Laptop aldım ikinciel.Xp kurmalıyım.
    Kullanan arkadaşlardan ricam xp driverlerini benimle paylaşabilirlermi????
  • Merhaba arkadaşlar. Pavilion dv6097ea dizüstüb bilgisayarım var yaklaşık dört yıldır kullanıyorum. Dahili dvd okuyucu artık çalışmıyor yani cd ve dvd lerş okumuyor. Harici usb sony dvd-rw mevcut yeniden kurmak istiyorum ancak ne yaptıysam usb den boot edemedim. Bios tandır dedim baktım güncel bios da yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Pm baktım ama bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

dv6651 sizce beni ne kadar idare eder? yeni almaya deger mi? internet muzik film ve bazen oyun disinda bir sey yapmiyorum.

• Herkeze iyi forumlar arkadaşlar...

Kuzenimin DV2500 model notebook'una win7 32bit işletim sistemi kurdum.Herşey güzel ve stabil fakat aygıt yöneticisinde tanıtamadığım bir şey var..Diğer aygıtlar sekmesi altında Temel sistem aygıtı diye ünlemli bir kısım var..Neyin nesidir bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangoren

Herkeze iyi forumlar arkadaşlar...

Kuzenimin DV2500 model notebook'una win7 32bit işletim sistemi kurdum.Herşey güzel ve stabil fakat aygıt yöneticisinde tanıtamadığım bir şey var..Diğer aygıtlar sekmesi altında Temel sistem aygıtı diye ünlemli bir kısım var..Neyin nesidir bilen varmı?

KArt okuyucuymuş hallettim teşekkürler
  • Hp dv6000 bilgisayara format attım. Ses ve görüntü sürücülerini sorunsuz yükledim fakat iş Wlan ayarlarına gelince takıldım. Sürücülerini internetten indirip kurdum fakat hala altta resimlerini paylaştığım problemleri görüyorum.. Problemi nasıl düzeltebilirim?

• Merhabalar

Pavilion Dv 6650et kullanıcısıyım. Bugün Notebook a Şekersiz limonata döktüm. Dökülür dökülmez hemen kapatıp elektirik ile bağlantısını kesip ters çevirdim ve limonatanın akmasını sağladım. Biraz bekledikten sonra dışını silip, Batarya çıkarıp arka taraftan vidaları söküp önce Dokunmatik olan kısmı daha sonra da klavye yi çıkarıp içini bir güzel sildim. Sanırım Laptop u açma kapama düğmesinin altına giren ince,geniş siyah kabloya zarar verdim çünkü laptop u açma düğesine bastığımda açmıyor.

Daha önce de Kola dökülmüş fakat bir öyle sorun ile karşılaşmamıştım. Sizce sorun ne olabilir ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün açmayı denedim, Açma düğmesine bastığım da hiçbir tepki vermiyor fakat Bataryasını taktığımda yada fişe taktığımda açılıyor 4-5 saniye sonra kapanıyor ve daha açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 14 Haziran 2010; 19:45:23 >

• hp driver sitesinden bulabilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: ercan_korulu

Merhaba arkadaşlar.Sizlerden acil olarak yardım bekliyorum..DV 6500 MODEL Laptop aldım ikinciel.Xp kurmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

hp driver sitesinden bulabilirsiniz.
    quote:

Merhaba arkadaşlar.Sizlerden acil olarak yardım bekliyorum..DV 6500 MODEL Laptop aldım ikinciel.Xp kurmalıyım.

wireless ve ethernet driver'ını yüksek ihtimalle bulamayacaksınız. sitedekiler işe yaramıyor çünkü. olmazsa benimle irtibata gecebilirsiniz.. Bende format attım ve büyük sorunla karsılastım fakat bir arkadaş sayesinde çözüme kavusturdum...

• hpyi ilk alanlardanım :) hatta konuyu ben açtım ama kesinlikle yeni alacaklara tavsiye etmiyorum gerçekten çok sorunlu başka marka alın :))
    quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

hp driver sitesinden bulabilirsiniz.
    quote:

wireless ve ethernet driver'ını yüksek ihtimalle bulamayacaksınız. sitedekiler işe yaramıyor çünkü. olmazsa benimle irtibata gecebilirsiniz.. Bende format attım ve büyük sorunla karsılastım fakat bir arkadaş sayesinde çözüme kavusturdum...

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar

Pavilion Dv 6650et kullanıcısıyım. Bugün Notebook a Şekersiz limonata döktüm. Dökülür dökülmez hemen kapatıp elektirik ile bağlantısını kesip ters çevirdim ve limonatanın akmasını sağladım. Biraz bekledikten sonra dışını silip, Batarya çıkarıp arka taraftan vidaları söküp önce Dokunmatik olan kısmı daha sonra da klavye yi çıkarıp içini bir güzel sildim. Sanırım Laptop u açma kapama düğmesinin altına giren ince,geniş siyah kabloya zarar verdim çünkü laptop u açma düğesine bastığımda açmıyor.

Daha önce de Kola dökülmüş fakat bir öyle sorun ile karşılaşmamıştım. Sizce sorun ne olabilir ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün açmayı denedim, Açma düğmesine bastığım da hiçbir tepki vermiyor fakat Bataryasını taktığımda yada fişe taktığımda açılıyor 4-5 saniye sonra kapanıyor ve daha açılmıyor.

Arkadaşlar, Bügün yeniden denedim artık hiç açılmıyor ? Servis e vericeceğim ama tam olarak sorun nedir bilmiyorum. Eğer sorun büyükse satıp Yenisini alacağım.

• Arkadaşlar selamlar.

Benim Hp dv6725et notebook um var. Bilgisayara format attım. Benim şimdi bir recovery cd ne ihtiyacım var fakat netten bulamıyorum. Kendi cd imde bozulmuş. Bana bu konuda yardım edecek yada yol gösterecek birilerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.