Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DV6000 DV9000 DV2000 DE KRONİK ŞEKİLDE BULUNAN CHİPSET SORUNLARININ TEMEL NEDENİ TERMAL SİLİKONLARIN ERİMESİ VE BAĞLANTI BALL LARININ ANAKARTTAN AYRILMASIDIR..

EKRAN AÇILMAMASI YAHUT EKRANIN BOZUK VEYA ÇOKLU GÖSTERMESİ HALİNDE Bİ ÇÖZÜM ÖĞRENDİM..

LAPTOPUNUZU AÇIN.. TÜM HAVALANDIRMA ALANLARINI KAPATIN FAN DAHİL YAKLAŞIK 1 SAAT CİVARI ÇALIŞTIRIN..

BENİM EKRAN 8 E BÖLÜNMÜŞ ŞEKİLDEYDİ VE DENEDİM ÇALIŞTI :d KURTULDUM PARA ÖDEMEKTEN..

AMA KESİN ÇÖZÜM MÜDÜR BİLMİYORUM BUNU YAPANLARIN ÇOĞUNLUĞUNDA OLUMLU SONUÇ VERDİ AMA DEDİĞİM GİBİ RİSK SİZE AİT..
  • Merhaba arkadaşlar.

Hp p. dv6540 bilgisayarımda vista kurulu bunun yerine windows 7 kursam bütün sürücüleri sorunsuz çalıştırabilirmiyim.

Teşekkürler.
  • Valla bende dv6000 var ve Win 7 kurduğumda ekran kartı hariç bütün sürücüleri otomatik kurdu.
    Sadece ekran kartını Nvidia sitesinden ben kurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestrosdt

ARKADAŞLAR DV6000 DV9000 DV2000 DE KRONİK ŞEKİLDE BULUNAN CHİPSET SORUNLARININ TEMEL NEDENİ TERMAL SİLİKONLARIN ERİMESİ VE BAĞLANTI BALL LARININ ANAKARTTAN AYRILMASIDIR..

EKRAN AÇILMAMASI YAHUT EKRANIN BOZUK VEYA ÇOKLU GÖSTERMESİ HALİNDE Bİ ÇÖZÜM ÖĞRENDİM..

LAPTOPUNUZU AÇIN.. TÜM HAVALANDIRMA ALANLARINI KAPATIN FAN DAHİL YAKLAŞIK 1 SAAT CİVARI ÇALIŞTIRIN..

BENİM EKRAN 8 E BÖLÜNMÜŞ ŞEKİLDEYDİ VE DENEDİM ÇALIŞTI :d KURTULDUM PARA ÖDEMEKTEN..

AMA KESİN ÇÖZÜM MÜDÜR BİLMİYORUM BUNU YAPANLARIN ÇOĞUNLUĞUNDA OLUMLU SONUÇ VERDİ AMA DEDİĞİM GİBİ RİSK SİZE AİT..

Eğer ekran bu hatayı verirse GPU chipine sıcak hava (400 - 450 derece) uygulayın ayrıca bios güncellemesi (F.2D) ile fanın sürekli açık kalarak soğutma yapmasını sağlayın.

• arkadaşlar ben de hp pavilion dv6 1386-et var. windows 7 professional kullanımyorum.
    şarj dolup enerjiyi kesip pil kullanımına geçtiğimde işlemci kullanımı bir anda %100 e çıkıyor. Adaptörü takınca düzeliyor. hiç bir işlem yapamıyorum.
    bu sorunla karşılaşan oldu mu? neden olabilir?

• gencler yeni aldim ben ebrak isimli arkadastan ikinci el dv-6000, bekledigimden cok daha iyi cikti tavsiye ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawch -- 28 Haziran 2010; 18:09:35 >
  • Beyler benim pc ekranını kapatınca uyku moduna alıyor. Bu özelliği nerden kaldırabilirim.
  • ayarlardan yapabilirsin denetim masası kısmından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 6 Temmuz 2010; 12:35:20 >
  • umarım daha sonra sorun yaşamazsınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: spawch

gencler yeni aldim ben ebrak isimli arkadastan ikinci el dv-6000, bekledigimden cok daha iyi cikti tavsiye ederim herkese

• hp dv6699et laptopta orjinal vista yüklüydü windows 7 ye yükselttim şuan laptop üzerindeki kamerayı görmüyor hiçbir driver işe yaramadı sankı kamera takılı degıl gıbı duruyor sürücülerini yüklediğimde kamera takılı değil kamerayı takın diyor aygıt yonetıcısındede bır sorun gorunmuyor hersey normal kamerayı tekrar nasıl calıstırabılırım bıde gecenlerde fanı temızlemek ıcın tamamen sokmustum ama kameranın calısmadıgını bugun farkettım ıkı kez format atıp tekrar yukledım windows 7 yı ama sonuc degışmedı kamerayı hala görmüyor acaba tekrar vista yuklesem düzelirmi yoksa fan temızlerkenmı bişey olmustur.
  • dv6000 xp 64 bit kullanan varsa bana webcam driverini gönderebilir mi? veya aygıt yöneticisinde ne olarak göründüğünü gösterirse çok iyi olur.
  • dv6651et laptobumun ekranı tutan yeri kırıldı. şimdi parçasını bulamıyorum. off...
  • hp dv 2000de görülen kronik ekran kartı-chipseti yanma sorununu ankarada adam gibi çözebilecek birini bilen var mı dostlar?
  • Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.Bende yaklaşık bir ay önce pavilion dv6 3055et satın aldım.Ancak bilgisayarın pili sadece internet kullanımında bile 1,5 en fazla 2 saat gidiyor.Acaba bir sorun olabilir mi pilde?Birde ben yedek pil satın almak istiyorum hp'nin kendi sitesi dahil hiçbir yerde bulamadım,sizin bildiğiniz satın alabileceğim bir yer var mı?Son olarakda bilgisayarın klavyesindeki "o" tuşu bazen tutukluk yapıyor iyice bastırmak gerekiyor,bu da benim canımı sıkıyor takdir edersiniz ki bir aylık yeni bir cihaz.Ürünü Gold'dan satın almıştım götürsem klavye değişimi yaparlar mı,ya da benimkine benzer sorun yaşayanlar oldu mu aranızda?
  • Arkadaşlar mrblar bi sorum olacaktı sizlere ben hp dv6-3025ET modelini almayı düşünüyorum fakat ürün hakkında fazla bi bilgim yok!Avantajları neler dezavantajları neler?Gold firmasından almayı düşünüyorum fiyatı 1,666 tl diyorlar.Aşağıdakşi özellikteki bi pc ye bu paraya değer mi?Yoksa fazlamı?Bu modelli kullanan arkadaşlardan özellikle yorum bekliyorum.Aklıma takılan birde bu modelde klavyenin sony vaio model klavyesine benzemiş kullanım açısından nasıl olur acaba?Birde Autocad,solidwork gibi mühendislik çizim programlarını rahat çalıştırırmı?Artık pc araştırmaktan bıktım lütfen yardımcı olun kalın sağlıcakla :)

İşlemci : Intel® Core™ i5-450M İşlemci (2.4 Ghz 4.8 GT/s 3 MB)

Yongaseti : Intel® HM55 Express Chipset

Sistem Belleği : 3 GB DDR3 1066 MHz Bellek

Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB''ye kadar toplam grafik belleği

Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB (7.200 rpm S-ATA

Batarya : 6 Hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) Batarya

Ekran : 15,6" diyagonal Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran (1366 x 768

Aksesuarları: Tümleşik parmak izi okuyucusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktay_1905 -- 5 Ağustos 2010; 21:16:57 >

• ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

Hp pavillion dv 6651et kullanıcısıyım dün dokunmatik tuşlardan ses açıp kapama yerinin ışıkları söndü. Ama çalışıyordu. Sonra ışıkları geri geldi. Bugün tekrar söndü aynı zamanda hemen yanındaki ses kapama tuşunun rengi pembeleşti ve ayrıca bütün dokunmatik tuşlar çalışmaz oldu. Driverını falan sildim tekrar yükledim bişey olmadı. Bana bu konuda acil yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestrosdt

ARKADAŞLAR DV6000 DV9000 DV2000 DE KRONİK ŞEKİLDE BULUNAN CHİPSET SORUNLARININ TEMEL NEDENİ TERMAL SİLİKONLARIN ERİMESİ VE BAĞLANTI BALL LARININ ANAKARTTAN AYRILMASIDIR..

bunu youtube'da görmüştüm işe yarıyormuş ama benim laptop hala aynı . 1 saat çalıştı ateş gibi oldu . şu termal silikonları onarmanın ya da ball ları bi yolu yok mu ?

• beyler bendekide bu model fiyatini soylermisiniz acaba sifir ve ikinci el olarak saygilar...

model dv6745et
  • mrhaba beyler 2 gun once hp dv6-3025et aldim nasl sizce iyi ettim mi ?

+ larini ve - lerini solerseniz sevnirm
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.