Şimdi Ara

HP PAVILLION DV9000-9500-9600-9700-6000-6500-6600-6700-2000-2500-2600-2700 KULLANANLAR DERNEĞİ :) (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.545
Cevap
24
Favori
1.058.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar benım hp 6770 et notbookum un format cıdılerını kaybettım 6770 et notbooku olan bırı bana format cd sının kopyasını gonderebılecek mı.bana yardım edebılırmısınız? wmsn34@hotmail.com
  • slm arkadaslar benım hp 6770 et notbookum un format cıdılerını kaybettım 6770 et notbooku olan bırı bana format cd sının kopyasını gonderebılecek mı.bana yardım edebılırmısınız? wmsn34@hotmail.com
  • bende birara dv6000 kullanıcısı idim ürünümü iade ettikten sonra başka bir laptop aldım. laptopum garanti bitimine 1 ay kala bozuldu ve servise gönderdim 30 iş günü 1 gün sonra doluyor. ancak ilgili firma ürün değişimi yada para iadesinde sorun çıkarıyormuş böyle bir durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz. (böyle bir sorunu daha yaşamadığım için firma ismi vermiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotsukarci -- 26 Şubat 2010; 0:02:33 >
  • arkadaşlar pcmci kart yuvası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizk. -- 26 Şubat 2010; 15:02:05 >
  • mrb arkadaslar laptopum dv9408nr.aksam laptopu normal sekılde kapatıp bıraktım. sabah laptopu actıgımda calısmadı ve sureklı kendı kendıne restart yapıyor.vista cd sini taktım onarmak ıcın ama cd yıde okumuyor.F tuslarına basıyorum bıos ıcın onlarda calısmıyor.ekrana hıcbır sekılde goruntu gelmıyor.bataryayı cıkartıp tekrar taktım yıne olmadı.nasıl duzeltebılırım?yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜRCAN99

mrb arkadaslar laptopum dv9408nr.aksam laptopu normal sekılde kapatıp bıraktım. sabah laptopu actıgımda calısmadı ve sureklı kendı kendıne restart yapıyor.vista cd sini taktım onarmak ıcın ama cd yıde okumuyor.F tuslarına basıyorum bıos ıcın onlarda calısmıyor.ekrana hıcbır sekılde goruntu gelmıyor.bataryayı cıkartıp tekrar taktım yıne olmadı.nasıl duzeltebılırım?yardımcı olursanız sevınırım.

%90 ekran kartı chipset arızalı kardeşim benimde başıma gelmişti senin yapabileceğin bişey yok maalesefr servise göndermelisin geçmiş olsun
  • kardesım tesekkur ederım ama hıcbırsey yapmadım ekran kartına daır durduk yere neden bozulsunkı onu anlamadım.sureklı restart yapıyor.cd yı okumuyor.ekrana hıcbırsey gelmıyor.bu sorunların aynısımıydı senınkıde?
  • evet aynısıydı açma tuşuna basıyordum makine çalışmaya başlıyor fan çalışıyor görüntü gelmiyor birkaç sn sonra kapanıp yeniden açıılmaya çalışıyor. hplerin kötü süpriz özelliği diyorum buna tatlı tatlı kapatıyorsun sonra ertesi gün açılmıyor 3 yılda 4 den fazla başıma geldi maalesef
  • quote:

kardesım tesekkur ederım ama hıcbırsey yapmadım ekran kartına daır durduk yere neden bozulsunkı onu anlamadım.sureklı restart yapıyor.cd yı okumuyor.ekrana hıcbırsey gelmıyor.bu sorunların aynısımıydı senınkıde?

dv9000 dv6000 serısının genel sorunu nvidia chıpsetlı makınelerde sıklıkla baş gösteırır eger garantisi bitmiş ise cıhazını 130 tl artı kargo masrafları kaslıgı yapabılırım [/b
  • quote:

Orijinalden alıntı: eticet06

quote:

kardesım tesekkur ederım ama hıcbırsey yapmadım ekran kartına daır durduk yere neden bozulsunkı onu anlamadım.sureklı restart yapıyor.cd yı okumuyor.ekrana hıcbırsey gelmıyor.bu sorunların aynısımıydı senınkıde?

dv9000 dv6000 serısının genel sorunu nvidia chıpsetlı makınelerde sıklıkla baş gösteırır eger garantisi bitmiş ise cıhazını 130 tl artı kargo masrafları kaslıgı yapabılırım [/b

Servise vermelisin arkadaşım,aynı sorun bana da oldu 2 ay boyunca bekledik laptopu servisten gelmeyince yeni laptop verdiler kronik bir sorunmuş öyle dediler dv9630et idi benim pc ekran simsiyahtı sadece beyaz bir şekil oluşuyordu ortada.Daha sonra bembeyaz kalıyordu.

• Pavilion dv6000 bende de var.
    2 sefer garanti kapsamında anakart degisti. 3 sefer bozuldugunda garantisi bir

kac gun gecmisti. hp servis yaklasik 400$ fiyat istemisti.
    piyasada tamirini yaptırdım (100TL) ama bir ay sonra yine bozuldu.

tamiri icin eger ekipmanın var ise tamirinin nasıl yapıldıgı anlatıyor.

youtube ta "HP Pavilion DV6000 Blank screen fix BGA rework video problem"
    http://www.youtube.com/watch?v=JEpnqhRYGLw

internettede buludugum birsey varki inanamadım. Denedim ve benimde sorunum

cozuldu.
    1) laptopın pilini cıkar.
    2) Sarj Baglantısını sagla
    3) Bilgisayarı Ac
    4) Bilgisayarı battaniye vada ona benzer bir seyle sar ( arkadaki havalandırma

kanalları kapatacaksın) (boylece bilgisayarın kendi kendine ısınmasını sagla)
    5) 60 dk sonra bilgisayarı yeniden baslat

Bende bilgisayar acildi.
    Internette de bu sekilde calistiranlar var.
    Sanada Bol Sans.

Eger sende de sorun cozulurse bu mesajı foruma yazarsın. Ben Caylak oldugum

icin direk foruma yazamıyorum.

Bu arada mehmet24 de cok tesekkur ederim.

---------------
    mehmet24a, on May 9, 2009 6:24:21 am BST

I had the same problem with dv2000 !!

In fact, in most of these cases, the problem is with the solder connection of

the graphics card mounted on the motherboard. some people suggest to use a heat

gun to heat the graphics card and reestablish soldering (quite unmanageable for

me as i have no equipments)

Yesterday, my hp started working like a miracle. What i did was simply:

1) put the laptop on a bed or a similar surface to close the air openings below
    2) wait some time (15-30 min or 1hour) and let it get warm enough
    3) restart.
    it worked for mine. hope it works for you too.. the laptop seems stable and

does not give any more beeps (for now).. good luck !
    -----------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar9999

Pavilion dv6000 bende de var.
    2 sefer garanti kapsamında anakart degisti. 3 sefer bozuldugunda garantisi bir

kac gun gecmisti. hp servis yaklasik 400$ fiyat istemisti.
    piyasada tamirini yaptırdım (100TL) ama bir ay sonra yine bozuldu.

tamiri icin eger ekipmanın var ise tamirinin nasıl yapıldıgı anlatıyor.

youtube ta "HP Pavilion DV6000 Blank screen fix BGA rework video problem"
    http://www.youtube.com/watch?v=JEpnqhRYGLw

internettede buludugum birsey varki inanamadım. Denedim ve benimde sorunum

cozuldu.
    1) laptopın pilini cıkar.
    2) Sarj Baglantısını sagla
    3) Bilgisayarı Ac
    4) Bilgisayarı battaniye vada ona benzer bir seyle sar ( arkadaki havalandırma

kanalları kapatacaksın) (boylece bilgisayarın kendi kendine ısınmasını sagla)
    5) 60 dk sonra bilgisayarı yeniden baslat

Bende bilgisayar acildi.
    Internette de bu sekilde calistiranlar var.
    Sanada Bol Sans.

Eger sende de sorun cozulurse bu mesajı foruma yazarsın. Ben Caylak oldugum

icin direk foruma yazamıyorum.

Bu arada mehmet24 de cok tesekkur ederim.

---------------
    mehmet24a, on May 9, 2009 6:24:21 am BST

I had the same problem with dv2000 !!

In fact, in most of these cases, the problem is with the solder connection of

the graphics card mounted on the motherboard. some people suggest to use a heat

gun to heat the graphics card and reestablish soldering (quite unmanageable for

me as i have no equipments)

Yesterday, my hp started working like a miracle. What i did was simply:

1) put the laptop on a bed or a similar surface to close the air openings below
    2) wait some time (15-30 min or 1hour) and let it get warm enough
    3) restart.
    it worked for mine. hope it works for you too.. the laptop seems stable and

does not give any more beeps (for now).. good luck !
    -----------------------

ey hp sen nelere kadirsin insanları bezdirdiğin yetmiyor hala şu sorunlu olduğu gün gibi güneş gibi açık dv6000 serisini toplatamadın yazıklar olsun senin yapacağın işe

arkadaşlar böyle şeylerle uğraşmayın piyasa pert olmuş dv 6000 kaynıyor eğer bulabilirseniz sağlam ikinci el anakartla değiştirin ya da sıfır alın yoksa bu dert adamı kanser eder 3 yılda 1 hdd 1 lcd panel 2 anakart 1 swich kablo 1 dwd writer değişimi yaptım hala sorunlu hala sorunlu. ben elden çıkardım sizde eğer imkanınız varsa elden çıkartın başka modellere bakın yanlız

alacağınız notebook hp olmasın
    amd işlemcili olmasın
    çok kompleks donanımı olmasın (1 gb ekran karı vs koydunmu notebook ısınma sorunu yaşamamak imkansız)
    oyun için masaüstü sistemler çok daha stabildir

• Pavilion 6650 Et Modeli & Carbon Kasa

• Bende en sonunda format attım. Yeni gibi oldu.
  • Arkadaşlar iş yerinden hp dv6000 GF674EA modeli ni notebook verildi

Xp yi kurdum fakar "ağ denetleyicisi ve Sm bus denetleyecisi driverlarını bir türlü bulamadım . Sitesindekiler bir işe yaramıyor
  • Dv6000 serisinde uzaktan kumanda var. Kullanan var mı bunu hangi fonksiyonları var. Benimki çalışmıyor galiba pili bitti.
  • herkese merhaba,
    arkadaşlar bende dv6640et modeli pc var ve anakart arızalı jack girişinden başka hiç bir ışık yanmıyor.
    dv6000 anakart (galiba benimkinin onboart olanı yani ekran kartı dizilmemiş olanı) sıfırı intel çipsetli 225 tl +1yıl garantili buldum ankarada bir bilgisayarcıda.
    bu anakart benim makineye uyar mı veya sıfırı bu fiyata satılabilir mi ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Dv6000 serisinde uzaktan kumanda var. Kullanan var mı bunu hangi fonksiyonları var. Benimki çalışmıyor galiba pili bitti.

Gayette güzeldi, Bilgisayarı bile açıp kapatma imkanın var ama sanırım benimkininde pili bitti..
  • HP DV6000 DV6062ea anakartı arızalı şekilde 280tl ye buldum cihaz çok temiz sadece anakart arızası ve şarz aleti yok..Bu cihazın anakartı kaç liraya değişir??
  • bana gelen mail bu istersen bi değerlendir

ERTAN BEY;

DV6000 İNTEL ANAKART ELİMİZDE MEVCUT FAKAT DV6640ET MODELİNE UYGUN OLURMU ONU GORMEDEN BİŞEY DİYEMEM.

DV6000 İNTEL CHİPSETLİ ANAKART: 225,00 TL DİR

Montaj bizden olursa 20.00 TL servis ücreti alınır. Ürün 1 yıl garantilidir.

AKTA BİLGİSAYAR

Meşrutiyet cad. Konur 1 sok.

No: 19/4 Kızılay - ANKARA

0312 417 0 418

www.aktabilgisayar.com

info@aktabilgisayar.com

quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

HP DV6000 DV6062ea anakartı arızalı şekilde 280tl ye buldum cihaz çok temiz sadece anakart arızası ve şarz aleti yok..Bu cihazın anakartı kaç liraya değişir??

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.