Beyler elimde bir tane hp dv9000 notebook var. Notebook vista yüklü gelmişti bende onu xp yaptım. Fakat tüm driverlerlarını yükleyebilmeme rağmen ekran kartı driverını yükleyemiyorum. Ayrıca laptopun arkasınad product olarak dv9500 yazıyor. Lütfen acil olarak yardım edermisiniz lütfen bu laptopla uyumlu driverın linkini verrrmisinzzzzz çok acil şimdiden teşekkürler!
hiç bulamadın diyelim ... ara HP yi destek hattını... 444 71 71 ... oraya sorununu ilet. yardımcı olacaklardır..
öncelik HP destek hattını ararsan alacagın cevap xp ye destek vermedikleri olacaktır. ikincisi ekran kartını indirip kurmak gibi bir sansızın olmuyor. onun için birkac internet sitesi var. bu siteden kendine uygun olan driverı indir
önce driverı indirip daha sonra gene aynı sayfada Modded INF e tıklayarak inf dosyasını indiriyoruz. İndirdiğiniz inf dosyasını driver'ı açtığınız klasörün içine kopyalayın. Üzerine yazmak isteyecek evet deyin.
Driveri açtığınız klasördeki setup.exe dosyasını çalıştırıp driveri kurun. Oldu da çalışmazsa aygıt yöneticisine girip ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Driverı açtığınız klasörü gösterin