Şimdi Ara

hp photosmart c3180 kartus yatagı sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar onceden olmuyordu boyle bir şey 1,5 senedir kullanıyorum.. ilkkez basıma geldi.. lütfen yardım edin..fotokopi cekmiyor, butun yazıcı ustundeki ısıklar yanıp sonuyor.. pc,den dokuman yazdırmak istediğimde ise kartus yatagı hareket etmıyor.. acil yardım gerekiyor.. lütfen!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNjiii -- 2 Haziran 2008; 18:15:02 >

• yazıcı kapalı iken kartuşları çıkart ve kartuş yatağını elinle sola doğru it, zorlayarak kurtar ordan. Büyük ihtimalle sıkışmıştır. Tesadüf az önce bir müşterimin yazıcısıda aynı sorunu yaşıyordu, hallettik.

quote:

Orjinalden alıntı: KeNjiii

arkadaslar onceden olmuyordu boyle bir şey 1,5 senedir kullanıyorum.. ilkkez basıma geldi.. lütfen yardım edin..fotokopi cekmiyor, butun yazıcı ustundeki ısıklar yanıp sonuyor.. pc,den dokuman yazdırmak istediğimde ise kartus yatagı hareket etmıyor.. acil yardım gerekiyor.. lütfen!!
  • abi yaa denedim ama olmadı.. açtıgım zaman kagıt varsa alıyor içine ve parçalayıp dısarı atıyor...
  • yazıcının içini iyice kontrol et, yabancı bir cisim kaçmış olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: KeNjiii

abi yaa denedim ama olmadı.. açtıgım zaman kagıt varsa alıyor içine ve parçalayıp dısarı atıyor...
  • abi yok içine birşey baktım.. yanlız soyle birşey var, ornegin fotokopi cekerken kagıtı içeri alıyor yarısına kadar dısarı cıkarıyor ve beklıyor.. hicbir şekilde bir yazdırma işlemi olmuyor.. neden??
  • aynı sorun bugun benim basıma geldi hp f380 modeli yazıcı trayıcı fotokopi işlevleri var.Hiçbirşey yoktu birden yazıcıda kırmızı bir ısık yandıgını gordum ve yazıcının ekranında garip 3 e benzeyen bir simge vardı ona basınca kırmızı ısık sonuyor kagıdı herzamankinden hızlı alıyor içine monitorde dalgalanmalar oluyor ve parcalayıp kagıdı geri cıkartıyor garantisi yok bir cozum bulamadım lutfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.