BEYLER almayı düşünüyorum da eğer kullanan veya bir bilgiye sahip olan varsa lütfenn yardım.
Etkin Piksel (MegaPiksel) 4.1 Fotoğraf Çözünürlükleri (Piksel) 2320 x 1744 Zoom 3x optik,7x dijital CCD Tipi 1/2.5 inch Mercek Pentax Ekran Tipi ve Boyutu 1.5 inç LCD Kaydedilen Dosya Formatı JPEG (EXIF 2.2)/MPEG Hafıza Kartı Uyumluluğu MMC/SD Pozlama Kontrolü ±3.0EV, 1/3EV Kademeli Odaklama Normal, Makro, Süper Makro Odak Uzaklığı 0.5 m'den Sonsuza Odak Aralığı f2.6 - f4.3 (Geniş Açı), f4.8 - f7.6 (Telefoto) Otomatik Odaklama Çoklu Bölgeli ve Orta Bölgeli Manuel Odaklama Var Deklanşör Hızı 16 sn - 1/2000 sn Beyaz Ayarı Otomatik, Tungsten, Gün Işığı, Bulutlu, Floresan Hassasiyet (ISO) Otomatik, ISO100, ISO200, ISO400 Flaş Modu Otomatik, Elle kapama-açma, Kırmızı Göz Giderici, Kırmızı Göz Giderici Gece Makro Çekim Var Arka arkaya çekim modu/Sürekli Çekim Var Otomatik Çekim/Zamanlayıcı 10 sn Panoramik Çekim Var Hareketli Çekim Var Standart Arabirim USB 2.0 Görüntü Silme Teker Teker veya Tüm Albüm Birlikte Verilen Yazılım HP Image Zone, HP Hatıra Diski Oluşturma, ArcSoft Panoroma Maker 3.5 Ses Kayıt Hafızası 60 sn Video Klip Var (Hafıza Kartı Miktarı Kadar) Desteklediği İşletim Sistemleri Windows XP/2000/ME/98SE/98, Mac OS 10.1.5/10.2 ve Üstü Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 87 x 57 x 28 Ağırlık (Gr) 157 Garanti (Yıl) 2 Pil Tipi 1 Li-Ion Pil (1050mA) Standart Hafıza (MB) (Dahili / Kart) 32
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme