Şimdi Ara

Hp probook nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3934828-3956511.html

linkteki notebook u bimeks den 1100 tl ye 6 taksitle almayı dusunuyorum.
    bazı test sitelerinde %80 ustu puan almıs.
    genellikle is icin kullanılacak (numerik klavye olmasını ozellikle istiyorum)

sizce alınası bir notebookmu? aynı ayardaki laptoplara baktım fiyat farkları var. yaklasık 1 haftadır arastırıyorum.
    sadece bu laptopla ilgili goruslerinizi belirtirseniz sevinirim.
    unutmayın fiyatı 1100tl ve bu fiyata bakarak bir yorum yaparsanız sevinirim.

• Bende bu cihazı inceledim bimeks'te gayet şık bir cihaz, ayrıca 8 hücreli pile sahip ve ağırlığıda gayet iyi. İş için kullancağından dolayı sistem bileşenleri yeterli olacaktır. Ekranın Görüntü kalitesi çok güzel, zaten ekran boyutuda HD oranında. Ayrıca fiyatıda gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 7 Ağustos 2009; 18:18:22 >
  • Evet başka yorum yapmak isteyen yok mu?
  • bende baya inceledim bimeksde ve ihtiyacımı karsılayacak bir urune benziyor.islemcisi ram i ekran kartı yeterli seviyede ve ozellikle numeric pad i cok kullanıslı olacak.ayrıca tus takımı cok kolay kullanılıyor ve aralıklı olması bence +sı. yarın bimeksden 1120 tl ye almayı dusunuyoruz.aldıktan sonra xp sp3 kurup deniyecegim.sonucu burdan paylasırım.
  • cok fazla ilgilenen yok sanırım. dun aksam aldım fakat yarın elime ulasıcak.
    xp kurup inceleyecegim.burdan onemli kısımlarını paylasabilirim.
  • Win7 kursan daha iyi olur gibi geliyor bana
  • Banada Windows Seven kurar isen daha iyi olur gibi geliyor, hem görsellik hemde performans açısından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında olabilir ama daha tam olarak cıkmadıgı icin riske atmak istemiyorum laptopu.
    masaustum de win7 kurulu 2-3 aydır sorunsuz calısıyor ama dedigim gibi laptopa fazla format atmak istemedigim icin xp deniyicem.
    belki kararımı degistirebilirim bilmiyorum.
    elimde 7600 kodlu 32 ve 64 bitlik win7 lerde mevcut zaten.
  • su an laptoptan yazıyorum.
    alınca win7 yi kurdum su ana kadar performansı son derece guzel.
    ayrıca tus takımı resmen harika... ozellikle aralıklı olması ve yanında numeric pad bulunması super olmus.
    bende simdilik gecer not aldı.
    bugun sirket mudurunede aldırdım bir tane.
  • 1-2 oyun yükleyip deneme şansınız varmı eger performansı iyi ise bir tanıdıgıma önerdim suanda
    ısınma problemi varmı şarjı kaç saat gidiyor

edit: Pil ömrü 7 saat maks gerçekten 7 saat götürüyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 11 Ağustos 2009; 21:57:52 >
  • www.eveonline.com

bu oyunu yukledim hemen ve high settings de cok rahat oynadım.......
    30+ fps aldım.
    8 hucreli pilinin 3-4 saat arası goturecegini dusunuyorum ve diger hp lerdeki gibi ısınma problemi yok gibi.
    biraz ısınıyor ama zaten normal.
  • yandan program yukluyorum muzik dinleyip int de geziyorum %99 a inince 3 saat 56 dk yazdı...
    ısınma mısınma yok bu arada
  • hayırlı olsun arkadaşım...
    bende bunun NX450EA modelini almayı düşünüyorum,şu anda hepsiburada da mevcut ürün ve fiyatı 1.295 lira. bayağıdır araştırıyorum ve istediğim özelliklere göre uygun fiyatta onu buldum. senin model ile aynı özelliklere sahip sadece işlemcisi farklı P7370 işlemciye sahip.
    kullandıkça yorumlarını bekliyorummm. hatta özellikle ekran kartı hakkında meraklarım var öyle çok oyuncu değilimdir ama call of 4 ü kaldırır mı merak ettim. Deneme fırsatın olursa bilgilendirirsin...
    Tekrar hayırlı olsun, sorunsuz kullanımlar ...

bnenim istediğim model de şu:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3934828-3956501.html

• hayırlı olsun arkadaşım...
    bende bunun NX450EA modelini almayı düşünüyorum,şu anda hepsiburada da mevcut ürün ve fiyatı 1.295 lira. bayağıdır araştırıyorum ve istediğim özelliklere göre uygun fiyatta onu buldum. senin model ile aynı özelliklere sahip sadece işlemcisi farklı P7370 işlemciye sahip.
    kullandıkça yorumlarını bekliyorummm. hatta özellikle ekran kartı hakkında meraklarım var öyle çok oyuncu değilimdir ama call of 4 ü kaldırır mı merak ettim. Deneme fırsatın olursa bilgilendirirsin...
    Tekrar hayırlı olsun, sorunsuz kullanımlar ...

bnenim istediğim model de şu:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3934828-3956501.html

• linkte verdigim eveonline oyununu high details de oynatıyorsa emin ol piyasadaki butun oyunları calıstırır.

http://support.eve-online.com/Pages/KB/Article.aspx?id=124

recommended kısmına dikkat cekerim.

gelelim genel hatlarıyla simdiye kadar gorduklerime.
    dun gece kutusu acılmadan aldım cantası son derece sık ve kullanıslı.
    laptop cok sessiz calısıyor normal kullanımda.
    ısınma sorunu goremedim.islemci yeri ılık gerisi soguk.(3 saat kullandıktan sonra)
    power saver modda muzik dinleyip int de gezerken 4 saat civarında gitti sarjı.
    goruntusu son derece sık ve tekrar soyluyorum tus takımı oldukca kullanıslı.
    performansı win 7 32 bitle dusundugumdende guzel.bilisim sektorunde veritabanı sorumlusu olarak calıstıgım icin cok fazla pc kullandım ve kullanıyorum aradaki farkı anlatmam gerekirse islemcisi rami onbellegi hd si ve ekran kartı olarak topluca standart ustu bir performansa sahip.
    ekran kalitesi cok iyi.ve film keyfi cok guzel olucaga benziyor.
    webcam 2mp ve sorunsuz calısıyor.bt ve wlan da aynı sekilde.
    sonuc olarak haftalar suren arastırma sonunda 1120tl 6 taksitle bu ozelliklerde hp markasıyla bir laptop bulamadım...
    benim dusunceme gore samsung r522 ve probook 4510s su an 1200tl civarında f/p de lider.

• Bugün Kipa'dan 999 liraya 12 taksitle satın aldım.
    XP yükleyen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.