öncelikle herkese slm. bugun yeni bi yazıcı aldım hp psc 1410. fakat yazıcıda şöyle bi sorun var. yazıcı kapalı halde duruyor. birşey yazdıracağım zamn yazıcıyı açıyorum. kağıt varsa veya kağıt yoksa bile kağıt koyduğum anda hemen hizalama sayfası çıkartmak istiyor. yazıcıyı ilk açtığımda bunu hep yapıyor. bunu iptal etmenin bi yolu varmı. bu sorun benim bildiğim ve kullandığım kadarıyla hp 1215 de yok ama 1315 de var . yardımcı olursanız sevinirim.
bende bi kaç gündür 1510 modelini araştırıyorum yabancı sitelerde baktığımda herkes bu sorundan şikayet ama sanırım bu bir sorun değil bi sürücü updatei yap bakalım noolcak ayrıca 1510 un kartuşunun chipli olduğunu sölüolar bunun bi çözümü varmı epsonun chip resetter i gibi
tamam ben şimdi bi updateyi deniyeyim bakalım ne olucak
arkadaşım o hizalama sayfasını taratacaksın çıkarttığı zaman birdaha öyle birşey yapmayacak..hizalama ayarlarını çoğu birçoğumuz yapmıyo..bunu yapın ki yazıcı çıktılarınızı düzgün çıkarsın..kafadan sallamayın hizalama sayfalarını..
ya değişen bişey olmadı gene en başta hizalama sayfası çıkartmak istiyor. her seferinde yazıcıyı ilk açtığımda iptale basmak zorunda kalıyorum. bu böyle olmamalı.bi çözümü olması lazım
Arkadaşım aynı sorun ile hp 1510da karşılaştım uyus oldum fakat sora aklıma geldi..açıyorum o bana hizalama sayfasını çıkarıyor sora bende yazıcıya koyuyorum o sayfayı TARA tuşuna basıyorum ondan sora tarıyor..daha sonra bi sorun çıkmamıştı..kafayı yicektim bende aynı sorundan..bende 1315 kullanıyorum fakat öle bi sorunum yok allaha şükür..
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
Arkadaşım aynı sorun ile hp 1510da karşılaştım uyus oldum fakat sora aklıma geldi..açıyorum o bana hizalama sayfasını çıkarıyor sora bende yazıcıya koyuyorum o sayfayı TARA tuşuna basıyorum ondan sora tarıyor..daha sonra bi sorun çıkmamıştı..kafayı yicektim bende aynı sorundan..bende 1315 kullanıyorum fakat öle bi sorunum yok allaha şükür..
kartuşları nasıl bunların ben 1510 almayı düşünüyorum sonradan dolduruluomu kartuşlar kartuşların 0 fiyatı nedir
kartuşları nasıl bunların ben 1510 almayı düşünüyorum sonradan dolduruluomu kartuşlar kartuşların 0 fiyatı nedir
Walla hiç düşünmeden al derim çok süper 1310 falan gibi deil üzerindeki tuşla fotokopinin bile kalitesini ayarlıyorsun fakat hizalama olaylarını yapıp sana çıkardığı sayfayı taratman gerekiyor.eğer yapmazsan böle uğraşırsın wala kartuşları dolduruluyor fakat kaliteli dolduran bi yere doldutturmanı öneririrm ben doldutturdum adam kartuşun içine sıçmış attım çöpe sora gittim 26YTL'ye sıfır siyah kartuş aldım Hızlı sistem'den..ama dayımda da o kartuşları doldutturmuş çıktıları gördüm gayet iyiydi..doğru yere gitmelisin kartuş doldurumu için..ama yazıcı çok güzel tawsie ederim yanii.hatta görünce keşke bende bekleseydim de 1510 alsaydım dedim..üzerindeki o fotokopinin kaliteyi ayarlama tuşu çok güzel olmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: poweruser0
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
Ben kullanıyorum;chipli değil;babalar gibi çıkario.Sadece kartuş büyük değil.Tek sorunu o sanırım.Wellcome to hell,dediğini tam anlayamaddım ama(şu hizalama sayfasını tarama muhabbeti) neyse...Şu hizalama sayfası deidğin şey boş sayfa mı printerın çıkardığı
işin aslı şöle printer'ı ilk kurduunda bi sayfa çıkartır ondan sonra en düzgün hangileri diye sana sorar sende bilgisayarda seçersin a1 a2 a3 b1 b2 b3 falan diye uzar gider..bunu yaptıktan sonra ya bu sayfayı yada başka bi sayfa çıkarıyo onu taramak ister.sende taratırsın bir daha hizalama sayfası falan çıkarmaz ondan sora..bilmiorum tam olarak anlatabildim mi?
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Onu yaptım ben ya tamam annadım sağolasın..gecen ii olsun...
arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşşekkür ederim. dediğiniz gibi hizalama sayfasını çıkarıp tarattım sorun çözüldü. aslında bu işlemi ilk yüklerkende benden çıkan sayfayı taratmamı istemişti yapmıştım ama ne ne yaptığını anlıyamamıştım. demekki o zamn olmamış ama şimdi yapınca oldu
sende saol
quote:
Orjinalden alıntı: x_bytar_x
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...Onu yaptım ben ya tamam annadım sağolasın..gecen ii olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme