arkadaşlar windows 7yi kurdum bilgisayarıma ve yazıcının cd sini yüklemeye çalışıyordumki sadece windows 2000, xp ye vs kurulabilceeni söyleyen bi uyarı geldi.. yani win7 desteklenmiyor.bunun için internetten indirdim bana uygun hp programını kurmaya çalıştım yine hata verdi kurmadı win 7 uyumluluk için sürücü indirdim oda olmadı win güncellemelerini yaptım oda olmadı bu sorunu yabilen çözen varsa lütfen yardımlarını bekliyorum şimdidenyardım edenlerre teşekkür ederim
beyler cevaba gerek kalmadı kendim hallettim baya bi uğraştım ama sonunda oldu. neyse çözümü burda anlatayım daha sonra sorun yaşayanlar yararlansın.
öncelikle kendi sitesiden güncel win 7 uyumlu Sürücü - Ürün Yükleme Yazılımı yükleme putonundan bilgisayarınıza indirin adres aşaığıda:
2. adım başlangıç yazılımlarını devre dışı bırakın: HP aygıtınızı yükleme konusunda yine başarısız olduysanız, başlangıç yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakmanız gerekebilir. Windows, başlatmanın hemen ardından birçok program ve işlemin çalışmasına izin verir. Bu programlar HP Yazılımı'nın yüklenmesini engelliyor olabilir. Başlangıç yazılımlarını devre dışı bırakmak için
Başlat 'ı tıklatın . Program ve dosyaları ara iletişim kutusuna msconfig yazın, sonra da Enter tuşuna basın. Eğer geçerli durumda Normal Başlangıç seçiliyse, Normal Başlangıç sütunu altındaki adımları izleyin. Seçmeli Başlangıç seçili ise, Seçmeli Başlangıç sütunu altındaki adımları izleyin.
-Normal Başlangıç Seçmeli Başlangıç Seçmeli Başlangıç'ı seçin, sonra da Başlangıç Öğelerini Yükle onay kutusunu temizleyin. Hizmetler sekmesini tıklatın, sonra da ekranın alt kısmından Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle onay kutusunu seçin. Tümünü Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.
-Seçmeli Başlangıç Başlangıç öğelerini devre dışı bırakın: Başlangıç sekmesini tıklatın. Seçili öğelerin bir listesini yapın. İleride bilgisayarınızın başlangıç öğelerini sıfırlamak için bu listeye ihtiyacınız olacak. Genel sekmesini tıklatın Başlangıç Öğelerini Yükle onay kutusunu temizleyin. Hizmetleri devre dışı bırakın: Hizmetler sekmesini tıklatın, sonra da ekranın alt kısmından Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle onay kutusunu seçin. Seçili öğelerin bir listesini yapın. İleride bilgisayarınızın başlangıç öğelerini sıfırlamak için bu listeye ihtiyacınız olacak. Tümünü Devre Dışı Bırak'ı tıklatın. hangi işlemi yaptıysanız sonunda uygula tamam deyin pcyi yeniden başlatın.
3. adım:
indirdiğiniz sürüycüyü yüklemeye başlayın fakat USB kablosunu yalnızca yazılım tarafından istendiğinde bağlayın.
Yazılımı başarıyla yükleyin ya da yüklemeyin, 2. adım da yaptığımız şeyi tekrar eski haline getirin ki pc çalışırken sorun yaşamayın bu kadar kolay gelsin herkese.
bu bilgiler kimsenin işine yaramadı sanırım bi teşekkür bile yok
Paylaşım için teşekkürler. Bende de aynı model HP yazıcı var. Win7 de çıktı alamadığım için XP'e çevirdim tekrar. Keşke Windows7 varken baksaydım denerdim en azından. Peki siz şu an çıktı alabilior musunuz yoksa sadece tarama mı yapabiliyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: ismail4040
Paylaşım için teşekkürler. Bende de aynı model HP yazıcı var. Win7 de çıktı alamadığım için XP'e çevirdim tekrar. Keşke Windows7 varken baksaydım denerdim en azından. Peki siz şu an çıktı alabilior musunuz yoksa sadece tarama mı yapabiliyorsunuz ?
çıktı tarama hepsini yapabiliyorum bir sorun yok kardeş
daha güzel bir yanıt buldum:
İndirdiğiniz driverı yüklediğiniz zaman pcniz yazıcınızı görür hatta taramada yapar (bende öyle oldu) fakat yazınızı yazdıramazsınız. belki de sizde daha farklı olur ama yazıcılar kısmında yazıcınızı görürsünüz!
Çözüm:
Başlat > Aygıtlar ve Yazıcılar > HP PSC 1400 series sağ tıklayın Sorun Gider deyin ve bekleyin... yazıcınız kullanıma hazır olacaktır.
Ben denedim çalışıyor. Yazıcıyı uzun süre kullanamamıştım driverı yüklediğim halde fakat şimdi kullanabiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme