Şimdi Ara

hp r707

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp r707 var bende ama nedense bir türlü tatmin olmuyorum sonuçlardan.
    Mesela benzer ayarda biir Nikon ile çekilmiş fotoğrafları görünce içim gidiyo.Acaba Hp dijital fotoğraf konusunda yetersiz bir marka mı yoksa bende mi bir gariplik var da beceremiyorum fotoğraf çekmeyi?
    Makineyi satıp Nikon mu almalıyım?

• bir iki fotoğraf yükle. öyle bakalım. insanlar genelde webde gördükleri fotoğraflar gibi çekmeyi umar gider bir makine alırlar sonra hayal kırıklığına uğrarlar. yani nikon alırsan muhteşem fotoğraflar üretirsin diyemeyiz.
    bir iki tane yükle öyle bakalım.
  • http://img145.imageshack.us/img145/7584/1sx7.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/413/2en9.jpg

İki resimde de görebileceğiniz gibi tam olarak bir netlik sağlayamıyorum..
    Bu makineyle mi alakalı yoksa profosyenollikle mi?
    Aslında tam olaral öğrenmek istediğim şey siz ne dülünüyorsunuz Hp hakkında?

• Valla hocam Bende HP R707 kullnıyordun çalınana kadar şimdi CANON

A430 Kullnıyorum CANON"un makro ve video konusunda r707 deniyiy ama HP ler çok net ve canlı fotoğraflar çekiyorlar.

Hp ler iyidir

R707 nin kötü yanı video kalitesi çok iyi değil zaten eski bir makina.

Makrosu ve gece çekimi de çok iyi değil ama genel çekim için çok mükemmel
  • evet özellikle gece çekiminden hiç memnun değilim söylediğin gibi...aslında işin garip yanı ben bu makineyi zamanında video çekimi iyi olduğu için almıştım : )
    peki nikonlar nasıl gece çekimi konusunda?
  • fotoğraflar öyle çok kötü değiller.

ben hp yi iyi bilirim. ama nikon kompaktların daha iyi olabileceği doğru. özellikle renk doygunluğu açısından.
    ancak şunu unutmamak lazım, kompakt bir makine olağanüstü manzara çekemez.
    http://www.dpreview.com/gallery/hpr707_samples/
    bu adreste sizin makinenin galerisini ve incelemesini bulabilirsiniz. aynı sitede nikon kompaktlara da ulaşabilirsiniz. kıyas yapabilirsiniz.
  • Link için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp laserjet p1102w sorunnn
    13 yıl önce açıldı
    Satılık HP Pavilion Dm1-1010st
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şelale fotoğrafı bencede fena değil belki bulundugun acı farkedıyordur ne bılım ama resım guzel
  • merhabalar,
    biraz eski bir konu ama benim daha değişik bir sorum olacak. Ben de HP R707 kullanıyorum. Genel olarak memnunum makineden. amatör olarak iyi iş görüyor. Benim şöyle bir sıkıntım var. Bir foto çekiyorum. Sonra üzerine ses kaydediyorum. Fakat makine öyle bir jpg dosyası yapıyor ki ses te içinde. Diğerlerinden boyut olarak büyük bir jpg. PC'ye aktarınca resmi görebiliyorum. Fakat sesi duyamıyorum. Resmi makineye geri yükleyince kendisi sesi yine çalabiliyor. Sorum şu, bu jpg'in içinden ses dosyasını nasıl ayırabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.