Şimdi Ara

HP Recovery CD Sipariş ÜCRETİ !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Sen en iyisi şurdan Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğüne şikayet et. İnternetten online şikayet alıyorlar. TC Kimlik numarını da girmelisin ve sitelerindeki forumu doldurmalısın. Neticede sen Windows için dünyanın parasını ödemişsin. Hadi o harddiskin gizli bölmesine bir şey oldu. Kazara orası da silindi, formatlandı !? Ne olacak vatandaşın hali ? İşi yoksa uğraşsın dursuni yalvarsın yakarsın haa !!? O firmaların canına okuyalım !

WWW.SANAYI.GOV.TR

Buradan tıkla Tüketici Şikayetleri kısmına gir, oradan ürününle ilgili kısmı bul , oradaki şikayet formunu doldur. Kişisel bilgilerini ve ürünle ilgili bilgileri vs. gir. Makinanın altında Windows etiketi var. İstersen oradaki seri numaralarını da girebilirsin. Şikayetini güzelce anlat. Lisansla satın aldığın ürünü niye vermezlermiş bakalım

hocam eyw..burdan gondercem de bundan sonra ne olacak...HP benle irtibata mi gececek yoksa mahkemelerde mi ugrascam....?...ayrica programla-sistem kurtarma-pc kurtarma diski olustur degince olmuyor mu ayni cd...ben hp ye mail attim bana bunu tavsiye ettiler...ordan tek DL-DVD veya iki tane DVD ye her seyi içine atar diyorlar...ayrica benim notebook ta bir sorun oldu ve format atmam gerekti...recovery kismi 25 dakika içinde hem eski xp yi siliyor yerine yenisini kuruyor hemde belgelerine dokunmdan...valla ben bunu anladiktan sonra pek de yanasmiyorum fdisk yapip orayi silmeye ordan gelecek cok bir miktar olurda yaparsin ama sadece 7 gbyt.....

• ya ne diyeceğimi bilmiyorumki...örnek bir şikatey mesaı falan varmı?
  • hocam eyw sikayet etmek istiyorsan et....ama bence bir işe yaramayacak...ya bu recovery aslında o kadar iyi bir sey ki ....biz sadece bir cd diye tutturmusuz....dediğim gibi o cd yi bizde hazirlayabiliriz....
  • arkadaşlar soyle bir sorun var 14 gun içinde recovery cd yada dvd yaptırmazsanız daha sonra izin vermiyor ancak bir kere yaptırıncada bir daha yaptırmaya izin vermiyor ssacma olan su o kadar para vermenize ragmen orjinal windows cdnizi alamıyorsunuz kardeşim parasını ben veriyorum ama yok bizde oyle şey deyip vermiyorlar suan bende philips dvd yazılmıs 6 gb civarında bir recovery var bunun yanında hdd deki kısımda daha duruyor onu kaldırmadım kaldırmam gerekiyormu onuda bilmiyorum sadece 6 gb yer tasarrufum olacak o kadar.
  • off ya niye böyle bir uygulama çıktı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

arkadaşlar soyle bir sorun var 14 gun içinde recovery cd yada dvd yaptırmazsanız daha sonra izin vermiyor ancak bir kere yaptırıncada bir daha yaptırmaya izin vermiyor ssacma olan su o kadar para vermenize ragmen orjinal windows cdnizi alamıyorsunuz kardeşim parasını ben veriyorum ama yok bizde oyle şey deyip vermiyorlar suan bende philips dvd yazılmıs 6 gb civarında bir recovery var bunun yanında hdd deki kısımda daha duruyor onu kaldırmadım kaldırmam gerekiyormu onuda bilmiyorum sadece 6 gb yer tasarrufum olacak o kadar.

hocam ne gerek var kaldirmaya eger hakikaten buyuk bişi olsa eyw...sadece 6 gbyt ...soyle dusun o orda oldugu zaman bilgisayarina istediğin gibi format atcaksin hemde verilerin kaybolmadan.....bide hocam su 14 gün işinden emin misin....benim 3 hafta oldu ve hala hazirlamadim
  • Ben ciddi bir mail attım hp müşteri hizmetlerine. Gönderecekler kurye ile 1 haftaya kadar.
    Mailden sonra beni aradılar ve göndereceklerini söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CengoCenk

Ben ciddi bir mail attım hp müşteri hizmetlerine. Gönderecekler kurye ile 1 haftaya kadar.
    Mailden sonra beni aradılar ve göndereceklerini söylediler.

mailin kopyasini bana gonderirmisin
  • elleri mahkum gönderecekler....

50 dolar he
  • evet kesinlikle vermeleri gerekirdi ama sende internetten arayarak toplama bir recovery cd'si oluşturabilirsin...
  • Saçmalığın daniskası bu yaptıkları aynı şekilde hakkını aramaman dahada büyük bi saçmalık....

Madem yaşın küçük baban yokmu söyle babana, güzellikle olmuyosa adamların azına zıçsın bakalım veriyolarmı vermiyolarmı.

Zaten telefondaki muhatabın büyük ihtimal yetkisiz ve az bilgili bi masabaşı elemanı olacağından tüketici hakkı müketici hakkı diye başlayıp 3.5 milyar para verdim ben diye bitirsen ertesi gün yollarlar cdni.

En olmadı HP türkiye gebel müdürünü ara her türlü çözülür...
  • malesef babamı ben uzun zaman önce kaybettim...keşke babam olsaydıda hp ye laf geçirtebilseydim ama zamanı geri getiremiyoruz....

hp genel müdürünü arayıp neler diyebilirim? ağzım pek o kadar laf yapmaz ama çok sinirlendim...
    Biraz konuşma hakkında bilgi verirmisiniz ve hp türkiye genel müdürünü telefonu ?neler diyebilirim adama?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

Saçmalığın daniskası bu yaptıkları aynı şekilde hakkını aramaman dahada büyük bi saçmalık....

Madem yaşın küçük baban yokmu söyle babana, güzellikle olmuyosa adamların azına zıçsın bakalım veriyolarmı vermiyolarmı.

Zaten telefondaki muhatabın büyük ihtimal yetkisiz ve az bilgili bi masabaşı elemanı olacağından tüketici hakkı müketici hakkı diye başlayıp 3.5 milyar para verdim ben diye bitirsen ertesi gün yollarlar cdni.

eh artık WirL'den bir özür dilersin..!

• dostum ankaradaysan gel yanıma sana veriyim kurtarma cdsini muhattap olma kimseyle tam markasını yazarsan aynıysa hallederis ok
  • YAHU KARDEŞİM NE MAHKEMESİ YA... DEVLET İDARİ YÖNDEN İLGİLİ FİRMALAR HAKKINDA TAHKİKAT BAŞLATACAK GÖNDERECEK UZMAN MÜFETTİŞLERİNİ ... İSTERSE DEVLET MİCROSOFTMUŞ MAKROSOFTMUŞ VS. HEPSİNİN ANASINI AĞLATIR... CEZAYI KESER GEÇER. AYRICA TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ 650 -700 YTL CİVARINA KADAR YETKİLİ (KAYMAKAMLIKLARDA) . BUNLARIN ÖYLE BÜROKRASİSİ FALAN YOK. GAYET HIZLI VE ETKİLİ ÇALIŞIR. SONRA ÖNEMLİ MEVZULARDA YANİ YÜKSEK MEBLAĞLI MESELELERDE TÜKETİCİ MAHKEMELERİ HER TÜRLÜ HARÇ,RESM VB. MASRAFLARDAN VE BÜROKRATİK SÜREÇLERDEN TAMAMEN BAĞIMSIZ OLARAK ÇALIŞIR. ORALARDA HAK ARAMAK GAYET HIZLI VE BASİTTİR. SEN NORMAL DAVALARLA KARIŞTIRMA BUNLARI.

quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Sen en iyisi şurdan Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğüne şikayet et. İnternetten online şikayet alıyorlar. TC Kimlik numarını da girmelisin ve sitelerindeki forumu doldurmalısın. Neticede sen Windows için dünyanın parasını ödemişsin. Hadi o harddiskin gizli bölmesine bir şey oldu. Kazara orası da silindi, formatlandı !? Ne olacak vatandaşın hali ? İşi yoksa uğraşsın dursuni yalvarsın yakarsın haa !!? O firmaların canına okuyalım !

WWW.SANAYI.GOV.TR

Buradan tıkla Tüketici Şikayetleri kısmına gir, oradan ürününle ilgili kısmı bul , oradaki şikayet formunu doldur. Kişisel bilgilerini ve ürünle ilgili bilgileri vs. gir. Makinanın altında Windows etiketi var. İstersen oradaki seri numaralarını da girebilirsin. Şikayetini güzelce anlat. Lisansla satın aldığın ürünü niye vermezlermiş bakalım

hocam eyw..burdan gondercem de bundan sonra ne olacak...HP benle irtibata mi gececek yoksa mahkemelerde mi ugrascam....?...ayrica programla-sistem kurtarma-pc kurtarma diski olustur degince olmuyor mu ayni cd...ben hp ye mail attim bana bunu tavsiye ettiler...ordan tek DL-DVD veya iki tane DVD ye her seyi içine atar diyorlar...ayrica benim notebook ta bir sorun oldu ve format atmam gerekti...recovery kismi 25 dakika içinde hem eski xp yi siliyor yerine yenisini kuruyor hemde belgelerine dokunmdan...valla ben bunu anladiktan sonra pek de yanasmiyorum fdisk yapip orayi silmeye ordan gelecek cok bir miktar olurda yaparsin ama sadece 7 gbyt.....

• quote:

Orjinalden alıntı: WirL

malesef babamı ben uzun zaman önce kaybettim...keşke babam olsaydıda hp ye laf geçirtebilseydim ama zamanı geri getiremiyoruz....

hp genel müdürünü arayıp neler diyebilirim? ağzım pek o kadar laf yapmaz ama çok sinirlendim...
    Biraz konuşma hakkında bilgi verirmisiniz ve hp türkiye genel müdürünü telefonu ?neler diyebilirim adama?

Ne diyim bilmiyorum ki, çok üzüldüm ayrıca çokta utandım kusura bakma, başın sağolsun...

Aslında mail adresini biraz araşırırsan bulabilirsin, güzel ve saygılı bi dille mail atarsan, amerikayı avrupayı örnek gösterirsen mutlaka işin hallolur.Çünkü oralarda cdyide gönderiyolar yanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbt

quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

Saçmalığın daniskası bu yaptıkları aynı şekilde hakkını aramaman dahada büyük bi saçmalık....

eh artık WirL'den bir özür dilersin..!

kendi işine bak...

• ayni sorunu ben de yasadim...pc bir kez verir yedekleme dvd olusturma hakkini.....

teknosa dan biraz zor da olsa getirttim yedekleme dvd sini....fakat ingilizce getirttiler ....ben de bir daha teknosa falan ugrasmadim...aradim hp istanbul musteri temsilciligini en yetkiliyi kimse baglayin dedim....baglanan kisiye bana acil dv5298 yedekleme dvd si gonderin dedim....en gec 2 gun icinde gelmezse bu cihazi getirip birakacagim , yenisini alacagim dedim...ertesi gun aksam yedekleme dvd si geldi..:)

elimdeki ingilizce yedekleme dvd sini gicikligina (isime yaramasa da ) bir tane kendime yapip iade ettim.....su an hem ingilizce hem turkce yedekleme dvd si var

asla kibar bir dille konusma , takmiyorlar bile.....selam bile vermeden en yetkili kisiyi baglayin bana de..bas kalayi :)

bu isin pesini birakma....xp lisansimin parasini verin de...cihazi getirip kapiya koyarim de...tuketici haklarina mahkemeye basvururum de....o da olmadi gelirim orayi dagitirim de....sakin para mara verme ...

basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandante_ -- 3 Ekim 2006; 5:17:09 >

• ARKADAŞLAR BÜTÜN BUNLAR ŞU MİCROSOFT'UN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYOR

TÜRKİYE GİBİ ÜLKELERİ ADAMLAR KENDİNCE KARA LİSTEYE ALMIŞLAR. İŞLETİM SİSTEMİNİ ÖYLE TEK YEDEKLE (HARDDİSK'TEN ) GÖNDERİYORLAR. DİĞER MİCROSOFT ÜRÜNLERİNİ İSE KARA LİSTE ÜLKELERİNE HİÇ YOLLAMIYOLAR İNTERNETTEN BİLE SATIN ALAMIYORSUNUZ. ZİRA SANAL SATIŞ SİTELERİNE DE TÜRKİYE'NİN DE İÇİNDE OLDUĞU BAZI ÜLKELERE SATMAYIN DİYE "POSTA" KOYMUŞLAR. MESELA AMAZON.COM ABD VE BATI AVRUPA ÜLKELERİNE SATAR, TÜRKİYE'YE SATMAZ ENCARTA VB. MİCROSOFT YAZILIMLARINI . KENDİLERİ DE BUNU DEKLARE EDİYOR. ÜRETİCİ FİRMA MAALESEF BİZE SINIR KOYDU DİYORLAR. (TÜRKİYE GİBİ ÜLKELERE SATMAYIN DİYORMUŞ)

ŞİMDİ ŞU MİLL GATES EFENDİNİN CANINA OKUMAK ZAMANI 70 MİLYONLUK TÜRKİYE'YE ÇEKİLEN MUAMELEYE BAKIN. ADAMLAR BURADAN HATTA BİZZAT DEVLET PROJELERİNDEN EKMEK YİYORLAR YAPTIKLARI UKALALIĞA VE HAKARETE BAKIN ! YETKİLİLERİ VE VATANDAŞIMIZI BU FİRMA HAKKINDA HAREKETE GEÇMEYE DAVET EDİYORUM.

FORUMDA BU KONUYA KONU BAŞLIĞI AÇACAĞIM. RESMİ MAKAMLARI DA UYANDIRMAK LAZIM ŞU MİCROSOFT DENEN HADDİNİ BİLMEZ ŞIMARIK VE TEKELCİ VAHŞİ KAPİTALİST FİRMAYA HADDİNİ BİLDİRELİM

• Yeni Dell Inspiron 6400 1.83 vga aldım ama recovery i nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum ya ! Petrokanda da aynı pc den var sanırım...bulabildi mi acaba nasıl olacağını bu işin ???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.