Bildirim
HP Recovery CD Sipariş ÜCRETİ !!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben satıyım sana 25 dolara -
bitanede bana sat yaquote:
Orijinalden alıntı: B A L A M İ R
ben satıyım sana 25 dolara -
Cidden yuh ya! Eğer laptoplar için özel değilse hp kullanan bir dostundan rica et ve kopyala. Hiçbirşey bulamadın Limewire yada Emule gibi yerlerde bunu arat, kesin bulursun. Yazık 50 dolara... Büyük markalarında genel özelliği her bir şeuyden prim yapma istekleri.quote:
Orijinalden alıntı: dr.psychopath
bitanede bana sat ya
Alıntıları Göster
-
Yaw okulda bir arkadaş asus notebook almış, yanında cd fln vermemişler.Açmış bu telefonu adamların kafasını yemiş illede verceksiniz, o kadar para saydık diye.Adamlar sonra bi düzine cd vermiş elemana...quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter
Cidden yuh ya! Eğer laptoplar için özel değilse hp kullanan bir dostundan rica et ve kopyala. Hiçbirşey bulamadın Limewire yada Emule gibi yerlerde bunu arat, kesin bulursun. Yazık 50 dolara... Büyük markalarında genel özelliği her bir şeuyden prim yapma istekleri.
Alıntıları Göster
Seve seve olmazsa seve seve alacan...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr.psychopath
bitanede bana sat ya
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: dr.psychopath
bitanede bana sat ya
oo ben zengin olurum bu forumda
-
BENCE BAŞKASINDAN KOPYALAMAK ÇALIŞMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AYNI LAPTOP OLURSA BELKİ?quote:
Orijinalden alıntı: B A L A M İ Rquote:
Orjinalden alıntı: dr.psychopath
bitanede bana sat ya
oo ben zengin olurum bu forumda
Alıntıları Göster
-
şikayetimvar tarzı yerlere bir iki şikayet yaz ara müsteri hizmetlerini..mutlaka yardım alırsın öle yada bölequote:
Orijinalden alıntı: rahatbek
BENCE BAŞKASINDAN KOPYALAMAK ÇALIŞMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AYNI LAPTOP OLURSA BELKİ?
Alıntıları Göster -
işte böyle markaların klasik sorunu, ucuz ama etkili modellerle yarışmak için fiyatlarını aşağı çekip özellikleri desteği azaltıyorlar. işletim sistemini gizli partitionda bir yer yapıp klavyede tuş yardımıyla recovery ettirip birde utanmadan işletim sistemi ücreti alıyorlar. CD vermek zorundalar. aleti ucuza alıyosun servise gidin ottan çimenden sebeplerden para kopartmaya çalışıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: SinanAtesh
şikayetimvar tarzı yerlere bir iki şikayet yaz ara müsteri hizmetlerini..mutlaka yardım alırsın öle yada böle
Alıntıları Göster
-
çöş 50 haquote:
Orijinalden alıntı: mcanozsisman
işte böyle markaların klasik sorunu, ucuz ama etkili modellerle yarışmak için fiyatlarını aşağı çekip özellikleri desteği azaltıyorlar. işletim sistemini gizli partitionda bir yer yapıp klavyede tuş yardımıyla recovery ettirip birde utanmadan işletim sistemi ücreti alıyorlar. CD vermek zorundalar. aleti ucuza alıyosun servise gidin ottan çimenden sebeplerden para kopartmaya çalışıyorlar.
Alıntıları Göster
-
recovery cd vermeleri lazım zaten sana vermemeleri suçquote:
işte böyle markaların klasik sorunu, ucuz ama etkili modellerle yarışmak için fiyatlarını aşağı çekip özellikleri desteği azaltıyorlar. işletim sistemini gizli partitionda bir yer yapıp klavyede tuş yardımıyla recovery ettirip birde utanmadan işletim sistemi ücreti alıyorlar. CD vermek zorundalar. aleti ucuza alıyosun servise gidin ottan çimenden sebeplerden para kopartmaya çalışıyorlar.
Alıntıları Göster
notebook içinde glmesi gerekir,şahsen bana öyle geldi.
-
hocam recovery CD.ni boş bir Cd ile sen kendi makinanda oluşturursun. Tak bir cd bilgisayara recovery uzantısına tıkla kendisi oluşturur. veya belgelerimin içinde driver klasöründe xp var. sen onun bir kopyasını oluştur. cihaza format attığında ilk açılışta recovery cd.ni sistem kaldırır. Driver klasörünün içinde zaten xp görülüyor, bir kopya yapacaksın. Eğer onuda bilmiyorsanız norton gostla imajını alın. hepsi bu, neden 50 dolar vereceksiniz. bilmiyorsanız bilen bir arkadaşınıza götürün cihazı 30 dakikada CD.nizi teslim eder. Yalnız kaliteli CD kullanınız.quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 30 Eylül 2006; 22:18:45 >
-
ARKADAŞIM SENİN WİNDOWS'UN LİSANSLI DEĞİL Mİ Kİ ÖYLE BİR ÜCRET İSTİYORLAR. BENCE MİCROSOFT NEZDİNDE GİRİŞİMDE BULUN, TÜKETİCİ OLARAK HAKLARINI TAKİP ET.quote:
Orijinalden alıntı: boncuk2004
hocam recovery CD.ni boş bir Cd ile sen kendi makinanda oluşturursun. Tak bir cd bilgisayara recovery uzantısına tıkla kendisi oluşturur. veya belgelerimin içinde driver klasöründe xp var. sen onun bir kopyasını oluştur. cihaza format attığında ilk açılışta recovery cd.ni sistem kaldırır. Driver klasörünün içinde zaten xp görülüyor, bir kopya yapacaksın. Eğer onuda bilmiyorsanız norton gostla imajını alın. hepsi bu, neden 50 dolar vereceksiniz. bilmiyorsanız bilen bir arkadaşınıza götürün cihazı 30 dakikada CD.nizi teslim eder. Yalnız kaliteli CD kullanınız.
Alıntıları Göster
-
arkadaşım lisanslı xp makinada yüklü, xp nin imajı bilgisayarın içinde hazır vaziyette olduğu için ayrıca cd vermiyorlar. siz kendiniz lisanslı xp yi recovery e tıklayıp yazdıracaksınız. beyler bir boş cd yi kendileri için kar sayıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Thunder
ARKADAŞIM SENİN WİNDOWS'UN LİSANSLI DEĞİL Mİ Kİ ÖYLE BİR ÜCRET İSTİYORLAR. BENCE MİCROSOFT NEZDİNDE GİRİŞİMDE BULUN, TÜKETİCİ OLARAK HAKLARINI TAKİP ET.
Alıntıları Göster -
beyler itiraz etme hakkım yokmu_?? neler yapabilirim cd yi almak için...quote:
arkadaşım lisanslı xp makinada yüklü, xp nin imajı bilgisayarın içinde hazır vaziyette olduğu için ayrıca cd vermiyorlar. siz kendiniz lisanslı xp yi recovery e tıklayıp yazdıracaksınız. beyler bir boş cd yi kendileri için kar sayıyor.
Alıntıları Göster
verecekler valla bal gibi o kadar para verdik 3 buçuk milyar borumu be vereceksiniz tabi de ne yapmam gereki bilmiyorum işte..
yaşta ufak olunca sözümüz geçmiyor
-
hp Türkiye Merkezine fatura bilgilerini ve CD talebini bildirir bir mail gönder. Sonra Tüketici Derneğine HP yi şikayet eden bir dilekçe yaz gönder ve aynı maili oraya da gönder. onlar seni ararlar. sıkıntıya girmene gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: WirL
beyler itiraz etme hakkım yokmu_?? neler yapabilirim cd yi almak için...
verecekler valla bal gibi o kadar para verdik 3 buçuk milyar borumu be vereceksiniz tabi de ne yapmam gereki bilmiyorum işte..
yaşta ufak olunca sözümüz geçmiyor
Alıntıları Göster
-
quote:
hp Türkiye Merkezine fatura bilgilerini ve CD talebini bildirir bir mail gönder. Sonra Tüketici Derneğine HP yi şikayet eden bir dilekçe yaz gönder ve aynı maili oraya da gönder. onlar seni ararlar. sıkıntıya girmene gerek yok.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: boncuk2004
hp Türkiye Merkezine fatura bilgilerini ve CD talebini bildirir bir mail gönder. Sonra Tüketici Derneğine HP yi şikayet eden bir dilekçe yaz gönder ve aynı maili oraya da gönder. onlar seni ararlar. sıkıntıya girmene gerek yok.
peki bu işlemleri nasıl yapacağım???
fatura bilgilerimi heralde yazıcı ile pc ye scan edicem değilmi???
vede tüketici derneğine dilekçe nasıl gönderebilirim? maille gönderilebilinirmi?
-
Sen en iyisi şurdan Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğüne şikayet et. İnternetten online şikayet alıyorlar. TC Kimlik numarını da girmelisin ve sitelerindeki forumu doldurmalısın. Neticede sen Windows için dünyanın parasını ödemişsin. Hadi o harddiskin gizli bölmesine bir şey oldu. Kazara orası da silindi, formatlandı !? Ne olacak vatandaşın hali ? İşi yoksa uğraşsın dursuni yalvarsın yakarsın haa !!? O firmaların canına okuyalım !quote:
Orijinalden alıntı: WirLquote:
vede tüketici derneğine dilekçe nasıl gönderebilirim? maille gönderilebilinirmi?
Alıntıları Göster
WWW.SANAYI.GOV.TR
Buradan tıkla Tüketici Şikayetleri kısmına gir, oradan ürününle ilgili kısmı bul , oradaki şikayet formunu doldur. Kişisel bilgilerini ve ürünle ilgili bilgileri vs. gir. Makinanın altında Windows etiketi var. İstersen oradaki seri numaralarını da girebilirsin. Şikayetini güzelce anlat. Lisansla satın aldığın ürünü niye vermezlermiş bakalım
-
hocam bildiğim kadarıyla bunun aldığın yerle bir ilgisi yok microsoftun politikası böyle adamların bir suçu yok yeni laptopların hiçbirinde yok artık kurulu geliyor hepsi bende de dell 6400 var yeni aldım bende de çıkmadı xp nin kopyasını almaya çalışacağım xp nin nerede olduğunu bulursamquote:
Orijinalden alıntı: WirLquote:
Alıntıları Göster
-
olucak iş değil. ayıp bu yaptıkları.quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Thunder
Sen en iyisi şurdan Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğüne şikayet et. İnternetten online şikayet alıyorlar. TC Kimlik numarını da girmelisin ve sitelerindeki forumu doldurmalısın. Neticede sen Windows için dünyanın parasını ödemişsin. Hadi o harddiskin gizli bölmesine bir şey oldu. Kazara orası da silindi, formatlandı !? Ne olacak vatandaşın hali ? İşi yoksa uğraşsın dursuni yalvarsın yakarsın haa !!? O firmaların canına okuyalım !
WWW.SANAYI.GOV.TR
Buradan tıkla Tüketici Şikayetleri kısmına gir, oradan ürününle ilgili kısmı bul , oradaki şikayet formunu doldur. Kişisel bilgilerini ve ürünle ilgili bilgileri vs. gir. Makinanın altında Windows etiketi var. İstersen oradaki seri numaralarını da girebilirsin. Şikayetini güzelce anlat. Lisansla satın aldığın ürünü niye vermezlermiş bakalım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- hp laptop klavye çalışmıyor
- casper bios güncelleme
- msi klavye rengi değiştirme
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- toshiba bios tuşu
- firmware nedir
- google öne çıkan fotoğraflar
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- en iyi laptop markaları
- samsung galaxy book 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X