Şimdi Ara

Hp Recovery Disk Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba elimde hp pavilion dv6635et laptop var ve recovery cdsi oluşturmamıştım ve formatlayıp xp'ye döndüm nette araştırdığım kadarı ile normal bir vista ile birlikle tekrar recovery şeklinde vistaya dönüş yapabiliyormuşuz.

Aşağıda bununla ilgili yazılmış bir makale var.Benim anlamadığım bu işlemi formatlanmış recovery bölümü silinmiş bir xp işletim sistemindede yapılabiliyormu.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların cevablarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

http://www.zevkli.org/showthread.php?t=816413&goto=nextoldest

• "Daha sonra vista cd den kurulum yapyorsunuz ama recovery kısmına dokunmayın o kısım gereklidir."

Görüldüğü üzere recovery partition'u silinmemiş makineler için geçerli. Siz sildiğiniz için recovery bölümünü geri getirme şansınız yok...
  • linke bakmadım ama recovery bölünü silmişsen hiç şansın olduğunu sanmıyorum.. recovery bölümünü silmeden Sadece C ye format atmışsan tekrardan recovery bölümünü kullanma şansın var
  • mağlesef hocam aptallıkta buya d'yede format attım

hp servisi bu recovery cdsi için 50$ istiyor tabi tek tuşla kurulumu içinde 100$ dolar diyor

elinde hp pavilion dv6635et modelli laptop'u olan arkadaşlar recovery cdsinin bir kopyasını gönderebilirse sevinirim tabiki kargo bedelini ödeyeceğim.
  • Başka birinin recovery discleri senin makinada işe yaramazZ.. Her oluşturulan disc o makinaya özgü çalışıyor bildiğim kadarı ile.. Belki başkasınınkini denersen başlarda kuracaktır ama belli bir yere geldiğinde hata alacaksın büyük ihtimalle ve kurulum başarılı olmayacak.
    İlk pavilionumu alduğımda recpvery ile pek tecrübem yoktu daha DVD leri oluşturmadan bir virüs yüzünden sistemim çöktü hardiskte hiç bir bölüm gözükmüyordu ve servise bırakmak zorunda kalmıştım D bölümüde silindimi bilmiyorum ama servise verdim 3 gün içinde tekrar kurulmuş olarak teslim ettiler Hiç bir ücret talep edilmedi ve hemen receovery DVD lerimi oluşturmuştum.. Çok sorun yaşamama rağmen nedense HP de bir zorlukla karşılaşmadım bir çok kişi yaşadığı halde HP sevdi beni sanırım

• Evet hocam haklısınız birbaşka model recovery cdsini kabul etmiyor uyumluluk konusunda hata veriyor.Ama aynı model yani 6635et modelli herhangibir laptoptan kopyalanmış bir recovery cdsi ile başarılı bir şekilde kurulum tamamlanabiliyor.

Elinde hp pavilion dv6635et laptop olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 98 boot disk oluşturma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.