Şimdi Ara

HP RECOVERY,MP RECOVERY NE İŞE YARAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende large breaker +6 war glacier damagelı piyasada bu silahın mp recovery olan larını gördüm hangisini almalıyım. adam lwl 54 bp hangisi daha çok yarar?

• quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

bende large breaker +6 war glacier damagelı piyasada bu silahın mp recovery olan larını gördüm hangisini almalıyım. adam lwl 54 bp hangisi daha çok yarar?

mp recovery!
  • hp recover silah lar karsı taraftakine atack yaptıkca sana hp verir mp recoverde karsıdakıne atack yaptıkca senin mananı doldurur
  • yanında mesela hp recovery 10 yazıyo diyelim her vuruşta 10 hp mi dolduruyo ? benim bildiğim glacier damage fln da daha fazla vurmanı sağlıyo yanlış mı biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: war3star

hp recover silah lar karsı taraftakine atack yaptıkca sana hp verir mp recoverde karsıdakıne atack yaptıkca senin mananı doldurur

evt war3star dogru soylemıs.bende prıestım large +7 var mp recovery karsı tarafa vurdugumda bana mana verıyor.glacıer flame gibi damgeler alma.mp veya hp recovery al daha çok iş gorur
  • tam kac hp verdigini bilmiyorum ama sen karşı tarafa vurdukca hp basıyo glacier damege artırıyor benim bildigim kadarıyla ama az sen mp recoverli large
  • HP Recovery kaçsa vurdugun zaman o kadar canın dolay MP Recovery de aynı şekilde..
  • benim bildiğim +6 larbe breaker da hp recovery 10 war , bence değmez ya her vurşta 10 hp nedir ki
  • bende mp recovery al derım
  • MP recovery 10 demek 1000 damage verince 100 mana almak demektir.
    HP recovery 10 demek 1000 damage verince 100 HP almak demektir.
    lvl kasarken Mp recovery pvp yaparkende Hp Recovery ise yarayabilir ama genelde bu tip silahlar dusuk atakli oldugu icin fazla ragbet gormezler.
    %10 geri kazanim anlamına gelir 10 recovery veya absorbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiboNucLeicAcid -- 24 Ocak 2007; 15:44:30 >
  • quote:

benim bildiğim +6 larbe breaker da hp recovery 10 war , bence değmez ya her vurşta 10 hp nedir ki

o dediğin moblarda oluyor karşı ırka vurunca herhalde %10 u geliyor vuruşunun
  • keisnlikle her warriorda olması gereken mp recorvery sd 300 yiyo
  • hp recovery demagein ile orantılı hp verir
    Mp " " " " mp "
  • quote:

benim bildiğim +6 larbe breaker da hp recovery 10 war , bence değmez ya her vurşta 10 hp nedir ki

yanlış biliyorsun,ben str priestimde kullaniyorum,vurduğunun %10 sana hp veya mp olarak geliyor.

mesela ben 10 hp recovery olanla dts aralarına dalıp yatmiyorum(3 tanesi vursa bile),mp olanla da 100 haunga 3-4 mana potu ile kestim,herkes bilir ki priest skilleri mana düşmanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

quote:

bende large breaker +6 war glacier damagelı piyasada bu silahın mp recovery olan larını gördüm hangisini almalıyım. adam lwl 54 bp hangisi daha çok yarar?

mp recovery!

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

quote:

yanlış biliyorsun,ben str priestimde kullaniyorum,vurduğunun %10 sana hp veya mp olarak geliyor.

mesela ben 10 hp recovery olanla dts aralarına dalıp yatmiyorum(3 tanesi vursa bile),mp olanla da 100 haunga 3-4 mana potu ile kestim,herkes bilir ki priest skilleri mana düşmanı

bu arada elimdeki large için baya teklif ettiler ama onları hayatta satmam

edit:ilave yaptım
  • quote:

yanında mesela hp recovery 10 yazıyo diyelim her vuruşta 10 hp mi dolduruyo ? benim bildiğim glacier damage fln da daha fazla vurmanı sağlıyo yanlış mı biliyorum

hayır vurduğunun %10u kadar canın doluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.