Sayın Yardım Severler, Herkese Hayırlı Günler/Akşamlar :);
Yaklaşık 1 ay önce HP Pavilion G serisi Laptopumu fabrika ayarlarına döndürmeyi başarabildim. Sonra C diskimden bir D (D vardı yalnız boyutu çok azdı sadece recovery için yer ayrılmış) diski oluşturmak istedim yalnız Diskler "Sistem - C - D (recovery içinde) ve HP_Tools " diye 4 bölünmüş olduğu için ayrı bir disk oluşturamadığı mı öğrendim sanırım yine bu site yardımıyla. Neyse bende Hp_Tools'u C'ye geçirip Hp_Tools diskini kaldırdım ve sonunda nasıl oldu bilmiyorum ama Sistem - C ve D yapabildim daha sonra Hp_Tools'u D'ye kopyaladım ancak Hp_Tools'un içinin boş olduğunu gördüm umursamadım ve Windows 7 Home Basic'den Ultimate yükselttim ve Laptopta bir şey yapamaz hale geldim çok ısınıyor ve fan deli gibi çalışmaya başladı kendi kendine kitlenmeler ve en son mavi ekran çıkıp kapanmaya başladı ve ben tekrar Fabrika Ayarlarına dönmek istediğimde recovery dosyasını bulamadığını düşünüyorum çünkü D'de sapasağlam duruyor içine girilmiyor ama sağ tıklayıp özelliklerden boyutuna baktığımda 600 mb'a yakın dolu olduğunu gösteriyor. Sizce sorun ne olabilir Hp_Tools olmadığından mı Fabrika ayarlarına dönmüyor eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor yoksa Recovery'i bulamadığından mı ? Şimdiden yardımlarınız için Çok Teşekkür Ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme