Şimdi Ara

hp recovery sorununa %100 cozum olacak bi adım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
18.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmetSabri

RECOVERY DVD'si yok, oluşturamıyorsunuz, Xp kurdunuz Vista'ya tekrar dönmek istiyorsunuz.
    Benim de başıma geldi. DVD oluşturmadan XP kurdum!!!

Çözüm:
    Bütün datalarınız silinecektir!!! Yedek almayı unutmayın!
    Xp'de iken;
    1.Bilgisayarım'a sağ tıklayın. Yönet'i seçin.
    2.Depolama>Disk Yönetimi'ni genişletin.
    3.HP_RECOVERY üzerine sağ tıklayıp "Bölümü etkin olarak işaretle"yi seçin.
    4.Bilgisayarınızı kapatıp tekrar açtığınızda Recovery bölümünden boot edilecek.
    Buradan Vista'yı tekrar kurabilir ve kurulum bittiğinde de artık RECOVERY DVD'lerini oluşturabilirsiniz.

Fakat diskinizi böldüyseniz Kurtarma YAPAMAZSINIZ!!! Diski tek parça haline tekrar getirin!
    O yüzden bilgisayarı açtığınızda içine XP CD'si koyun.
    Disk bölme ekranı geldiğinde HP_RECOVERY HARİÇ bütün diskleri silin ve devam etmeden mavi ekrandayken CD'yi çıkartın, bilgisayarı yeniden başlatın. Artık Kurtarma yaparken Disk ile ilgili hata ALMAYACAKSINIZ!!

Ben böyle yaptım oldu.

Merhaba

Yardiminza ihtiyacim var ende hp laptop var d surucusunde recovery ama atamiyorum sorun oluyor ve laprop yeniden basliyor eskisi gibi dosya flan kaybetmeden... D surucusunde recovery ve 21 gb toplam ama 3 gb bos kalan elimde ne cd var ne dvd var.. Sizin yonteminiz sadece windows 7 mi yukliuor ve bu islemi yaparsak recovery gider mi? Tekrar windowsuma recovry yuklemek icin dvd ye mi ihtiyacim var sizin anlattiklarinizi yaparsam yanlis mi anladim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamun aleykum hocam konuyu hortlatmış gibi oluyoruz ama bir sorum vardı.Hp bilgisayarı aldığımda 3 tane kurtarma cdsi vermişlerdi.Bu cdleri kullanmak için hp recovery manager programı gerekliymiş.Ben bu programı yüklemeye çalıştığım zaman softpaq does not apply to the system,no Hp recovery manager installed adında bir hata geliyor sebebi sizce ne olabilir?(Not pcyi ilk aldığımda home premium 64 bitti o zaman hp recovery manager çalişiyordu,sonra format atılıp professıonal 32 bite çevrildi)Birde bu kurtarma cdsinin 1.cisini taktım,yeniden başlatıp escye bastım ordan f9a basıp cd dvdyi seçip işlemi başlattım altta windoows is loading files dedi sonra bitince mavi bir ekran açildi recovery manager yüklenmiyor,Bellek read olmadı diye bir hata alıyorum.Hocam bu cdlerden nasıl faydalanıp pcmi orjinal fabrika ayarlarına getirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcam46

selamun aleykum hocam konuyu hortlatmış gibi oluyoruz ama bir sorum vardı.Hp bilgisayarı aldığımda 3 tane kurtarma cdsi vermişlerdi.Bu cdleri kullanmak için hp recovery manager programı gerekliymiş.Ben bu programı yüklemeye çalıştığım zaman softpaq does not apply to the system,no Hp recovery manager installed adında bir hata geliyor sebebi sizce ne olabilir?(Not pcyi ilk aldığımda home premium 64 bitti o zaman hp recovery manager çalişiyordu,sonra format atılıp professıonal 32 bite çevrildi)Birde bu kurtarma cdsinin 1.cisini taktım,yeniden başlatıp escye bastım ordan f9a basıp cd dvdyi seçip işlemi başlattım altta windoows is loading files dedi sonra bitince mavi bir ekran açildi recovery manager yüklenmiyor,Bellek read olmadı diye bir hata alıyorum.Hocam bu cdlerden nasıl faydalanıp pcmi orjinal fabrika ayarlarına getirebilirim?

Bende cevap için geç kalmış olmamayım.eğer O 3 DVD orginal FACTORY IMAGE ise (yedeklerini almayı unutma)

1:Hp bilgisayarını HDD komple sil içinde hiç bir şey kalmasın sonra
    2: BIOS dan CD 'den başlatma aktif olsun
    3:cihaz açılınca F11 sürekli bas
    4:Kurtarma konsolu gelecektir takip et "fabrika görüntüsü"nü yükle devam et gerisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 28 Eylül 2014; 14:38:22 >

• arkadaslar acıl destek ıstıyorum hp pavilion dv6-3113et kullanıyorum recoveryden bılgısayarın kasması duzelmeyınce bende bbaska bır cdden format attım yanlıslıkla recovery d yı silmişim elimde ne hpnın verdıgı cd var nede baska bırsey. bılgısayara drıverları yuklerken sorun yaptı bende gerı recovery yapıyım dedım ama olmuyo bu sorunu nasıl cozerım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.