Hp Ryzen-5 Dizüstü Bilgisayar 4299 lira
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen yıl 2500u lu modeli hediye gelmişti. Ofis işleri için şahane bir bilgisayar şarjı 5 6 saat gidiyordu tek kötü yanı ekranı idi -
Aşağıdaki bilgisayarı almıştım ama iptal edip bunu mu alsam acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennistr -- 5 Mayıs 2021; 13:24:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DennistrAşağıdaki bilgisayarı almıştım ama iptal edip bunu mu alsam acaba?
Sizin aldığınız bilgisayarda ki işlemci daha performanslı
-
Evet, ben de şimdi ona baktım haklısınız. Ağırlık konusunda falan da daha iyi, kalsın o zaman. Teşekkür ederim
-
-
Kasa çok adi plastik, alacak alanların bilgisine. Harici fp ürünü. -
4300 e cok iyi cek satistan 4500 e 150 lik kuponla bide banka kart kampanyasi ile birlestirdim tadindan yenmedi :) -
Lenovo çok daha iyi
-
paylaşımlı olmayaydı iyiydi
-
Arkadaşlar bu bilgisayardan bağımsız yaklaşık 4-5 aya fiyatlara çok fazla bir zam gelebilir, bunun sebebi döviz+talep artış dönemine girme+ ve en önemlisi çip krizi. Bilgisiyardaki touchpad'den tutun wifi, webcam her türlü şeyde çip var. Benim görüşüm bu yönde
-
Lenovo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X