Şimdi Ara

Hp Sistem Kurtarma DVD'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptopumda pc kurtarma diski oluşturmak istedim ama programda gereken dvd sayısı 0 yazıyor ve açıklama olarakta "Program ISO resmi oluşturamadı" diyor. yani sadece 9 adet cd yazmama izin veriyor. ne yapmalıyım bu sorunu çözmek için? 2 adet dvd yazmak isiyorum ben.

• vista mi kullaniosun xp mi?bilgisayari yeni mi aldin?
  • windows xpde kullanıyorum hayır yeni almadım 1 yıl oldu tam
  • 1 yıl oldu kullanalı değil mi.peki sen daha önce hiç format attın mı bilgisayara yada recovery yaptınmı?
    eğer hiç dokunmadıysan recovery den tekrar sistemi fabrika ayarlarına ayarla(ilk günkü hali,özel dosyalarını almayı unutma herşey silinir)
    eğer recovery calışmıosa işin biraz zor.

recovery yaptıktan sonra kaliteli bi dvd ile bir daha dene büyük ihtimal oluşturursun
  • evet 1 yıldan beri kullanıyorum ve daha önce dvd oluşurmaya hiç kalkmadım. formatta atmadım recovery flnda yapmadım.
    ilk günkü haline getirmem cok zor çünkü 80 gb veri var onları yüklemekle uraşmak istemiyorum 9 cd yaparım daha iyi
    ama dvd yapmam için bi çözüm olması lazım
    bana cok saçma geliyor buna izin vermemesi.
  • bi bilen yokmu ya :S
  • kardeşimin laptopun hdd değişti daha önce 2tane dvd çekmiştik kurtarma için....

yeni hdd de bu sefer 2dvd değil de 9cd istiyor..

bizde de aynı sorun var.ama daha önce 2dvd cektigimiz için ben 9cd ye cekmedim
    recpvery programı dvd leri kabul etmıyor..cd istiyor

ayarını değiştiremedim..cd ye cekmek olmaz..kim uğraşı 9cd ile...ayarını bilen varsa forumda iyi olur..ben de uygularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 7 Ekim 2007; 16:59:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu dvd oluşturma işi çok saçma verin doğru düzgün bir dvd yanında bilgisayarların bende de kurtarma dvd sinde hata oluşmuştu şimdi asus kullanıyorum yanında hem dvd hem de driver cd si veriyorlar bunlara da gerek kalmıyor hard diskten de 20 dk da format atabiliyorsun
  • yaw ben 2 dvd çekmiş olsam neyse aldıgımdan beri hiç çekmedim bile. sorun o zaten anlamış değilim. nerden değişebilirki bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.